Получаване на пари от неочакван източник

Това е ритуал, насочен към бързо получаване на пари от непредвиден източник. Можете да не се притеснявате, парите ще бъдат честни. Заговора магически може да помогне за това, да намерите което някога сте загубили. Научете думите наизуст.

Заговор за пари или за набиране на пари от всякакъв източник.

Излезте на многолюдно място, на пътя или на улицата. Разхождайки се по нея, пребройте 21 стъпки, сега повторете думите наум:

„Аз вървя и срещам парите. Чакат ме, щастливо идват при мен. Колко хора ходят тук на ден, толкова пари ще дойдат при мен. Амин. "

Опитайте се да повторите думите поне 21 пъти, повече, но не по-малко. След това отново започвате да броите 21 стъпки.

Още
  22 преглеждания

РИТУАЛ СЪС ЗЕЛЕН КОНЕЦ ЗА КЪСМЕТ, ЗДРАВЕ, БОГАТСТВО

 

От древни времена зеленият конец на китката се е считам за мощен талисман и амулет. Зеленото е цветът на природата, на живота. За древните славяни този цвят е бил от голямо значение. От древни времена хората носели не само естествени нишки на китките си, но и плетяли гривни-амулети.

Какво дава зелена нишка на китката ви?

- повишава нивото на жизненост и енергия;

- Привлича късмет и изобилие;

Още
  30 преглеждания

ОСЪЗНАВАНЕ

 

Виждали ли сте някога цирковите слонове, вързани за земята? Ако сте виждали, може да сте забелязали, че слонът има метален обръч на крака си, към който е прикрепена малка верига. Но тази верига е прикрепена към дървено колче, вкарано в земята. Смятате ли, че това е добра защита?

Бих казал доста слаба. Слон, който тежи 12 хиляди паунда, може много лесно да вдигне крака си, да извади колчето от земята с един мах и спокойно да си тръгне. Но той не го прави. Защо? Когато този гигант все още е бил малко слонче, същият този обръч и верига го държаха на място. Тогава силата им е била достатъчна да задържи слона на място, дори и да се опита да се освободи. И многократно се е опитвал да го направи.

Всеки ден, докато слонът е бил вързан с веригата, той се е дърпал и дърпал веригата, опитвайки се да се освободи, докато накрая върху кожата му не се появили дълбоки рани. Те са му причинявали ужасна болка и скоро малкото слонче разбрало, че усилията му са едновременно безплодни и много болезнени, и вече не се опитва да избяга.

Слоновете не забравят нищо

Още
  16 преглеждания

ПЪЛНО САМОЛЕЧЕНИЕ ЗА 40 ДНИ

Това е много мощна практика за самопочистване. Най-мощното в йога.

Отнема 11 минути на ден и малко усилия.

След първите 2 минути тялото ви ще започне да се лекува.

Всички клетки ще си взаимодействат в този процес.

Тялото ви ще започне да лекува и във всеки мускул ще започнете да изпитвате болка.

Още
  14 преглеждания

Ритуал за привличане на клиенти и късмет в работата

 

Ако вашата работа или бизнес са свързани с клиенти, тогава този ритуал ще ви помогне да привлечете клиенти.

Ще е необходима голяма (дълга и дебела) зелена свещ и нова кутия кибрит.

Всеки ден, независимо от фазата на луната и ден от седмицата, след като сте пристигнали на работното си място, първо отворете входната врата и, ако е възможно, прозореца, запалете подготвена свещ от кибрит от вашата кутия.

Гледайки пламъка на свещта, 7 пъти кажете Наизуст:

Още
  15 преглеждания

Ритуал за отваряне на паричния канал

 

Много често в живота се случва, че въпреки всички положени усилия, работещи от ранна сутрин до късна вечер, не е възможно не само да забогатеете, но дори и да спечелите пари за комфортен живот. По правило това се случва, защото каналът за богатство на човек е блокиран. Не се отчайвайте - можете да го отворите.

На първо място - и това е основното условие, за което постоянно напомняме - да вярваме в положителния резултат.

Така че, за ритуала ще са необходими стъклени съдове и ориз. Започнете ритуала на новолуние. Две трети от стъклените съдове се пълнят с ориз и се поставят в коридора или в антрето. Всеки ден, прибирайки се вкъщи, слагаме в този съд дребни (например рестото, което са ни върнали в магазина) и с дясната ръка го смесваме по посока на часовниковата стрелка с ориза.

В този случай трябва да се произнесе афирмацията, т.е. фраза, съдържаща формула, която, когато се повтаря многократно, фиксира необходимото отношение в нашето подсъзнание. Това могат да бъдат такива фрази: „Привличам големи пари в живота си“, „Роден съм (а) за големи пари“.

Още
  16 преглеждания

МЕДИТАЦИЯ ЗЛАТНАТА ТОПКА

 

Медитативната практика на Златната топка датира от повече от един век. За нейното изпълнение е подходящо почти всяко време и място. В началото може да възникнат някои трудности, но докато тренирате и трупате опит, всичко ще става много по-добре. Медитирайте, както следва:

Заемете удобна поза и затворете очи.

Концентрирайте се върху дъха си.

Представете си, че енергията, която ви излиза от вас, се превръща в златна топка и вие самите сте вътре в нея. Топката се състои от плътни непрозрачни влакна. Отвътре е изпълнена със златна светлина.

Още
  21 преглеждания

Заговаряне на захар

Захарта, подобно на солта, често се използва в народната магия. Смята се, че това вещество е добър проводник на енергия, което означава, че използването му в различни ритуали засилва тяхното действие. Заговаряне на захар, е доста обикновен ритуал, с който можете да „подсладите“ живота си малко: привлечете късмета на своя страна, подобрете финансовото си положение, намерете нови клиенти в търговията и дори да възстановите личните отношения. Е, да опитаме?

ВЪЛШЕБНИТЕ СВОЙСТВА НА ЗАХАРТА

 

Как захарта е била и все още се използва в различни страни. Например в Африка раните заздравяват със захар. И това не е просто легенда, а реален факт: изследователи, работещи в болницата Сели Оак (Бирмингам), откриха, че това сладко вещество може да убива бактериите, които пречат на заздравяването на язви, рани и язви. Когато влагата попадне върху превръзката, тези вредни бактерии започват да се размножават активно, докато захарта предотвратява това, тъй като е добър абсорбатор на влага.

Захарта се използва широко и в козметологията: салоните за красота по целия свят предлагат специални захарни маски и скраби за лице и тяло, които подобряват състоянието на кожата. Съвременните жени направиха друго изненадващо заключение: оказва се, че върху боядисаните устни, ако са леко поръсени със захар, изчаквайки малко и оближете, червилото ще издържи много по-дълго.

Още
  19 преглеждания

Как да превърнем обикновеното украшение в силен талисман

 

Много хора имат любимите бижута, но малко хора знаят, че можете да направите най-силния талисман от тях. Съветите на специалисти в областта на биоенергията ще ви помогнат в това.

Много бижута излъчват положителна енергия и помагат на хората да намерят своето предназначение в живота. Това се отнася не само за камъните и минералите, но и за бижута, изработени от благородни метали. Среброто например отблъсква негативната енергия, златото помага в творчеството и бизнеса, а платината дава увереност и прави хората емоционално по-стабилни.

Каква украшение да изберем за талисман

Специалистите казват, че човек НЕ може да има два основни талисмана. Той може да бъде само един. Това не означава, че може да се носи само в особени дни. Можете да го носите, без да го сваляте.

Още
  23 преглеждания

ЩАСТЛИВИТЕ КОДОВЕ

 

С помощта на числа можете да промените хода на живота: да привлечете любовта, да възстановите отношенията, да увеличите богатството, да отложите неприятностите ...

 

Ето някои от комбинациите, които всеки може да използва.

3-3-3-5-7-9-9 - Код за привличане на енергията на изобилието, помага за решаване на финансови проблеми, привлича паричната енергия.

Още
  13 преглеждания

Няколко начина за общуване с душата

 

Душата не говори човешки език с нас. Вместо това нашите души общуват с нас чрез символи, метафори, архетипи, поезия, дълбоки чувства и магия. Човешкият език е твърде ограничен. Как можем да чуем посланията на нашите души и да помогнем на живота си? Общуването с душата не е предназначено само за лекари или просветени хора; Това е право на всеки човек. Това е жизненоважна част от душевната работа. Дълги години активно игнорирахме гласа на душата. Ако искате да се научите на духовно общуване, първо трябва да обърнете внимание на знаците, които ви шепне душата ви. Има много видове знаци.

 

  1. Знаците на сънищата.

 

На Запад психолозите смятат, че сънищата са начин за осъзнаване на реалността. Но в древните култури, например в Египет и Гърция, сънищата са били послания от духове, богове или от божественото царство. Много местни култури също са използвали сънищата като врата към висшето съзнание и откровение. Днес повечето хора са съгласни, че сънищата изразяват важни послания и истини за нашия живот и съдби. Сънищата могат да бъдат врати за ново разбиране. Обърнете внимание на изображенията, символите и сценариите в сънищата. Например, змия може да бъде положителен знак за един човек, а отрицателен знак за друг.

Още
  21 преглеждания

Методи за незабавна енергийна помощ на самия себе си

Има моменти, когато човек се намира в опасност да получи отрицателни енергийно въздействие от други хора в контакт с него. Скандали, кавги, неприятни разговори, проклятия, казани в лицето. В такива моменти човек може да получи такава доза отрицателна енергия, че това може да се отрази лошо на здравето, загуба на сила, а в някои случаи да се развие в сериозни проблеми с енергийната система.

  1. Ако сте водили неприятен разговор, чувствате се отпаднал, намерете възможност да измиете ръцете - дръжте ръцете си под течаща вода поне за минута. По този начин водата ще отнеме негативната енергия, която е полепнала по вас.
  2. Думите носят в себе си не само значение (семантика), но и енергия. Като чуете думи на ласкателство, завист, пожелания, кажете шепнешком „В добро време да кажеш, в недобро – да замълчиш“.
  3. Ако ви обидят, ругаят, също с шепот, кажете „Върни се обратно“.
  4. След тежък разговор, усещайки рязък срив на силите си, можете и дори трябва да използвате ефекта на пренос на енергия. Спрете някъде за минута, хванете се за дърво или храст с лявата ръка (лявата ръка в енергията на човека се раздава), представете си, че осъществявате енергиен контакт с тях. Психически изтласквайте отрицателното от себе си през лявата си ръка. Представете си, че изтръгвате негативна енергия от вас. Кажете на себе си: „Отнемете цялата мръсотия и отрицателна енергия от мен“. Две до три минути са достатъчни. За мен това е придружено от повръщане и лекота в тялото.
  5. Вземете кибритена клечка. Да, просто горяща кибритена клечка. Дишайте върху нея, представете си, че отрицателната енергия преминава върху нея. След това вкарайте кибритената клечка с тази край в земята.

Това е просто. Това са прости методи за спешна енергийна помощ за себе си. Не ги пренебрегвайте, при цялата им очевидна простота.

  14 преглеждания

Баба Яга (Баба Йога) - Богиня-покровителка на децата

На 5 февруари славяните почитали Баба Йога, понякога наричана: Богиня Йогиня (Ягиня) или Йогинова майка. Най-известна като Баба Яга. Според легендата Йога е защитник на неравностойните и покровителка на сираците. Славяните вярвали, че тя, яхнала огнена колесница, се вози в небето, в търсене на деца, останали без родители и им помага да намерят убежище. Особености на Йогини са: доброта, честност, грижовност, любов, както и ботуши с изключителна красота, изрисувани със злато (поради това богинята често се нарича Йога - Златен крак). Приютът на Йогини е била в подножието на планина в Алтай, където тя водела децата сираци. От сираците Яга възпитавала бъдещите жрици и жреци, на които тя предавала знанията си, но преди това те преминавали посвещение при древните богове. В скалата съществувала вдлъбнатина - пещерата Равел, в която имало един вид прибиращ се каменен тиган, разделен на две части. На едната част (по-близо до пещерата) Йогини слагала децата, а на втората слама или дърво, след което тиганът се местил и Йога подпалвала дървата/сламата. По време на запалването, каменна плоча се спуснала и предпазвала децата от огъня. Жриците от другата страна на пещерата изваждали здравите и невредими деца и ги водели в храма на Рода. Така приключвало посвещаването. Зрителите на това действие, не са знаели принципа на механизма на тази плоча и са мислили, че Йогини буквално жертва децата. Поради това са тръгнали не добри слухове за дейността на Йогини и вследствие на това са започнали да я наричат: злонамерено Баба Яга.

  357 преглеждания

Порталът на съдбата - 02 02 2020

Това е информация за това как да станете богати за ЦЯЛ ЖИВОТ и да предадете енергията на парите на бъдещото си поколение!

 

През настъпващата 2020 г. има една вълшебна дата. 02.02.2020 г. е най-важният ден в съвременната история на човечеството от гледна точка на нумерологията и не само.

Друга такава дата като 0202 2020 повече няма да има. Подобна симетрия поражда нова енергия. На този ден можете да промените целия си живот и паричната енергия на на съдбата на своя род.

 

Още
  13851 преглеждания

ЛЕГЕНДА ЗА ДОБРОВОЛНОТО РОБСТВО

„Вижте“, казал фараонът на свещениците, „долу дългия строй на оковани с вериги роби, носят по един камък“. Те се охраняват от много войници. Колкото повече роби, толкова по-добре за държавата - както винаги сме считали. Но, колкото повече роби, толкова повече страх от бунта им. Засилваме сигурността. Принудени сме да храним нашите роби добре, в противен случай те няма да могат да изпълняват тежка физическа работа. Но всички са еднакво мързеливи и склонни към бунт ...

- Гледайте как бавно се движат, а мързеливия пазач не ги препира с камшици и не удря, дори здравите и силни роби. Но те ще се движат много по-бързо. Те няма да имат нужда от охрана. Пазачите също ще се превърнат в роби. Можете да направите това по този начин. Нека днес, преди залез слънце, разнесат указа на фараона, който ще гласи: „С пукването на зората на новия ден всички роби получават пълна свобода. За всеки камък, доставен в града, свободния човек ще получи една монета. Монетите могат да се разменят за храна, дрехи, жилища, дворец в града и самия град. Сега сте свободни хора. " ... На следващата сутрин свещениците и фараонът отново се изкачили на възвишението като изкуствена планина. Картината, която се представи пред очите им, беше невероятна. Хиляди хора, бивши роби, влачиха същите камъни като преди. Обливайки се в пот, мнозина носеха по два камъка. Други, които носеха по един, бягаха и вдигнаха прах. Някои пазачи също влачеха камъни. Хората, които се смятаха за свободни - тъй като оковите бяха премахнати от тях, се стремяха да получат колкото се може повече заветни монети, за да изградят щастливия си живот.

Кратий прекара още няколко месеца на своята площадка на изкуственото възвишение, наблюдавайки със задоволство какво се случва долу.

А промените бяха колосални. Някои от робите се обединиха в малки групи, направиха каруци и, товарейки ги до върха с камъни, изпотявайки се, бутаха тези каруци. „Те ще измислят още много приспособления“ - помисли си Кратий със задоволство към себе си, - и сега вече се появиха вътрешните услуги: носачи на вода и храна… Скоро ще изберат свои собствени началници, съдии. Нека избират: всъщност те се смятат за свободни, но същността не е променени, те все още носят камъни. "

  329 преглеждания

Шамбала щит - мудра

Практикувайте поне 3 минути, в идеалния случай 5. Прилагайте преди да излезете на обществени места ...

Тази мудра ви пази от негативни въздействия.

Метод на изпълнение:

Пръстите на дясната ръка са свити в юмрук.

Китката на лявата ръка е изправена, палеца е плътно до китката.

Още
  358 преглеждания

Магия - размисли...

МАГИЯ - (ма) материя, (ги / га) движение, контрол, (я) - АЗ. Аз контролирам материята - това означава магията.

Има невидими сили, които притежаваме, това са: мисли, идеи, вдъхновение, прозрения, опит, светоглед, вътрешна философия, таланти, интелигентност и т.н. Тези хора, които са в състояние да съберат тези сили в работеща система и да ги внедрат във физическия живот, са магове.

Такива хора внасят промени в пространството, създават динамика, те буквално оцветяват този свят със себе си, влагайки толкова мощни частици от себе си в това, което правят, че всичко започва да се променя и трансформира в тяхното поле.

Ние сме родени да сме магьосници и с фини невидими сили да контролираме грубата материя, така че светът да продължава да съществува и да се развива..

  218 преглеждания

Мудра за постоянен доход

 

Тази мудра е особено необходима за хора с променлив източник на доходи. Тези, които често се оказват без работа, имат случайни доходи или работят на постоянна работа, но с нестабилен доход, както и такива, чийто бизнес носи или от време на време доходи, или солидни загуби.

Всичко това означава, че имате изкривяване на енергията. Потокът от парична енергия е нестабилен и периодично се задушава, сякаш е блокиран. Необходимо е да се премахнат тези прегради, да се създадат условия за равномерен и изобилен поток от парична енергия и жизнената  ситуация ще се подобри.

Как работи мудра?

Мудрата създава в живота ви полюс на привличане за постоянен и стабилен поток от енергия на пари и материално богатство към вас. Това не означава, че всички благословии на света ще се излеят върху вас като от рог. Ползите ще бъдат примерени - точно толкова, колкото да не се създаде дискомфорт, но позволяващ живот, в който нищо да не ви липсва. Това ще се отрази във факта, че за вас ще започнат да се отварят нови източници на доходи, а предишните източници или ще изравнят и стабилизират, или ще изчезнат като ненужни. Можете да получите печеливша работа или да започнете бизнес / да се преместите на добре платена позиция.

Още
  265 преглеждания

Мантра за желание

Както всички знаят, мантрите вършат чудеса!

 

За да се изпълни желанието ви ще ви потрябва един месец, но какъв ефект !!!

Вземете лист хартия, напишете желанието си 27 пъти, след което прочетете мантрата 108 пъти:

 

Още
  282 преглеждания

Билки за нарушен сън

 

Някои билки имат седативни свойства и могат да нормализират съня ви. Ето някои от тях:

Лайка - натурална, и което е важно, безвредно хапче за сън. Напитката от лайка успокоява добре, което се потвърждава не само от билкари, но и от научни изследвания.

Жълт кантарион - традиционно се използва за лечение на лека депресия, тревожност и безсъние. Растението съдържа активния компонент хиперицин с леки успокояващи свойства.

Екстрактът от валериан е друг надежден приятел в борбата с безсънието. Приемът на валериан скъсява времето, необходимо за заспиване и насърчава по-дълбок, спокоен сън. Редки, но възможни странични ефекти: главоболие, лошо храносмилане и замаяност.

Още
  35 преглеждания
Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни