Живейте си живота и носете новите си дрехи!

Една жена се оплака: съпругът й за нищо не я има. Не я е поздравил на рожденият и ден, оскърбил я е по навик, унижил. Порасналите деца изпратиха съобщение и това е всичко. И така ……тя седи сама вкъщи и плаче. А ставаше на петдесет години. Тя разбира, че да се оплаква не е добре. Просто така се случи, извинявайте. Няма на кого да разкаже. А историята е почти за същото. Затова написах коментар за това.

А друга жена попитала делово: къде живееш? Ако искате, ще дойда сега, ако сте в София. По пътя ще си купя вкусни хамбургери и пица, такава препечена, с бекон и така, че кашкавала да се разтегне толкова много. И лукът с черен пипер отгоре. Ще купя и вино с мехурчета. И хрупкави, мазни картофки. И ние ще го изядем всичко и тогава ще отидем на кино. Ако сте далеч или не искате моето посещение, сега веднага поръчайте всичко това за себе си. Или купете нещо друго вкусно. И тогава отидете на кино, облечени красиво. Грим и всички други неща. И се радвайте! Радвай се на живота! Не позволявайте да ви откраднат рождения ден. Всеки ден е подарък, всеки ден от живота е празник. Знам това от работата си.

И дамата, която се оплака, попита: вие сте психолог, нали?

И втората дама отговори: не. Аз съм медицинска сестра в реанимация.

Да. Това е правилната препоръка от професионалист. Просто страхотно. От опитен практикуващ препоръка.

Още
  131 преглеждания

Ритуал с таро. Заклинание за взаимна любов

Ритуал с  таро. Заклинание за взаимна любов

 

Материали:

Туз чаши, 1 чаша вода, чаша и чинийка, половин чаена лъжичка канела, мед.

При пълнолуние загрейте чаша вода до кипене, вземете Туз чаши и визуализирайте срещата си с дългоочакваната истинска любов (ВАЖНО! За да не си представите лицето на бъдещия любим, погледнете го отзад). Усетете щастието, радостта от срещата с истинската любов, изживейте това чувство в продължение на няколко минути. Поставете картата с лицето нагоре на масата, сложете празна чаша отгоре и кажете:

Още
  132 преглеждания

7 ПРАВИЛА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОИТО, ЖЕЛАНИЯ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ

7 ПРАВИЛА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОИТО, ЖЕЛАНИЯ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ

Езотериците считат, че нашите желания ще се сбъднат, ако ги запишем правилно. Факт е, че торнадото от мисли, които се въртят в нашата глава, не могат да бъдат фиксирани от Вселената като наше желание. Затова нека формулираме правилно нашите желания и може би те ще се сбъднат по-скоро.

 

Правило 1

Желанието е необходимо да го напишете  

Още
  109 преглеждания

Солта и магията

Солта, която използваме всеки ден, всъщност е една от най-известните и мощни съставки в практическата магия. Ще кажа, че тук става въпрос само за морска или каменна сол, т.е. натурален продукт. Солта, продавана в нашите магазини, е преварена и е безполезен продукт, който също е вреден за здравето (но няма да се спираме дълго на това). Натуралната сол (не йодирана!) е традиционно средство за пречистване и защита, добавя се към голямо разнообразие  отвари, включително отвари за любов, щастие и късмет, където солта играе ролята на "проводник" на енергия и пазител на бъдещите ползи. Вероятно тези асоциации идват от древни времена, когато на солта е било отдадено много повече уважение и значение, отколкото днес.

Солта е символ на безсмъртието и вечността; неслучайно името й на езиците на много народи е в съзвучие с името на Слънцето. Много често се използва в езически ритуали, насочени към защита от зло и различни нещастия.

Използването на сол за домашна магия е много просто. Например, можете да увиете шепа груба морска сол в марля и да избършете тялото си с импровизираната гъба по време на душ - това не е само полезно за кожата, но също така помага за прочистване и обновяване на енергията. Морската сол се добавя и във ваната.

Като миете пода, щипка сол хвърлена в кофа с вода, "ще измие" цялата отрицателна енергия и ще защити дома ви. За да се „събере“ излишъкът от негативност, се използва следният метод: преди почистване разпръснете шепа сол във всяка стая, оставете я в продължение на няколко часа или за една нощ, така че солта да „абсорбира“ всичко лошо и след това да я помиете с метла или прахосмукачка.

Друго вълшебно свойство на солта е способността й да привлича богатство. Щипка сол в джоба ви, според вярванията на много европейски народи, ще направи човек по-успешен и успешен в бизнеса.

Още
  245 преглеждания

Казват, че ако един мъж пренебрегва жена си, тогава късметът му обръща гръб. Защо това се случва?

Казват, че ако един мъж пренебрегва  жена си, тогава късметът му обръща гръб. Защо това се случва? ☝

Женското креативно мислене е многократно по-силно от мъжкото, така че способността й да влияе върху съдбата е много висока, както върху собствената си съдба, така и върху съдбата на мъжа до себе си ….

 

Когато една жена изпитва удоволствие и щастие от една връзка, на мъжът до нея започва да му върви в живота, всички врати се отварят пред него и късметът започва да следва по петите му. Защото в своето щастливо и удовлетворено вътрешно състояние, чрез силата на творческото си мислене, една жена благославя мъжа си за успех и привлича благоприятни събития в живота му. Чрез жената към мъжа се устремява поток от доброта, късмет и просперитет или поток от разрушителна сила ..

Една жена е тясно свързана с фините сфери, света на енергиите, следователно нейните мисли, нейното вътрешно емоционално състояние, формиращи физическия план, се реализират по-бързо. Ако една жена не е доволна от семейния си живот, не е доволна от мъжа си, на него ще му бъде трудно да се реализира, ще му бъде трудно да постигне успех ..

Още
  270 преглеждания

10 ПРОСТИ ИСТИНИ

10 ПРОСТИ ИСТИНИ

 

Много от нас по един или друг начин са мислили какво ще се случи след в бъдещето ни и какво да очакваме от живота? Понякога си мислим, че всичките ни действия са безплодни и безцелни. Склонни сме да мечтаем за напълно ефемерни неща, които никога няма да се случат само защото са близо до утопия и предполагат наличието на магия.

 

И всъщност, колко пъти сте си задавали въпроса за това дали сте на правилния път в живота си? Чудесно е, ако знаете отговора. Но какво да направим, ако не го знаем? Значи време е да се прислушате към това какво ви казва душата ви. В нея са скрити всички отговори. Предлагаме ви 10 точки, които ще ви помогнат да усетите земята под краката си.

Още
  144 преглеждания

Вие сте ТАРОХОЛИК, ако:

Вие сте ТАРОХОЛИК, ако:

- гледайки разкошна вечерна рокля, смятате, че от нея може да се ушие прекрасна чанта за нова колода;

- преди да вдигнете телефона, бързо теглите една карта, за да разберете кой се обажда и защо;

- броят на колоди във вашия дом е по-голям, отколкото в най-близкия езотеричен магазин;

- когато се приберете вкъщи, се оплаквате: "Днес целия ми ден беше като 3 мечове." И цялото ти семейство те разбира;

Още
  230 преглеждания

Съветите на Дона Мария Джило

Дона Мария Джило, дама на 92 години, мъничка и толкова елегантна, че всеки ден в 8 сутринта вече е облечена, добре сресана и със скромен грим, въпреки лошото си зрение. И днес тя се премести в старчески дом: съпругът й, с когото живееше 70 години, наскоро почина и тя нямаше избор.

След като тя търпеливо изчака два часа, за да види стаите, тя все още се усмихваше красиво, когато обслужващия персонал дойде да каже, че стаите й са готови.

По пътя към асансьора представителката и описа малките стаи, дори посочи цвета на завесите, които украсяваха прозорците. Тя я прекъсна с ентусиазъм на малко момиченце, което току-що е получило кученце за подарък:

- О, аз обичам тези завеси!

- Дона Мария, вие дори още не сте виждали стаята си. Почакайте ...

Още
  166 преглеждания

Да се ​​отървем от негативната енергия

Да се ​​отървем от негативната енергия

 

 1. Ако сте водили неприятен разговор, чувствате, че сте на ръба на силите си, намерете възможност да измиете ръцете си - подръжте ръцете си под течаща вода поне за минута. По този начин водата ще отнеме негативната енергия, която сте поели върху себе си.

 

 1. Думите носят не само значение (семантика), но и енергия. Като чуете думите на ласкателство, завист, кажете шепнешком „В доброто време да кажеш, в недоброто - мълчи“.

 

 1. Ако ви оскърбят, проклинат, ругаят, също шепнешком кажете „Връщам ви го обратно или каквото пожелаваш – ти го връщам обратно“.

 

Още
  259 преглеждания

Ритуал „Свещ на желанията“

mscreenshot-n74517

Ритуал „Свещ на желанията“ 

Това е много силен ритуал, изпълняващ всякакви желания с всякаква сложност. Но ще ви отнеме 7 дни, за да го проведете. Не трябва да прекъсвате ритуала, от това той губи магическата си сила, следователно е по-добре ако не можете са отделите седем дни, да го оставите за по-късно, отколкото да се спрете на половината път.

 

За изпълнението му ще ви е необходима восъчна свещ. Можете да изберете и цвят според желанието си…например червена за любов, зелена за пари или работа. С червена химикалка от или маркер поставете 6 чертички върху нея, разделяйки свещта на 7 равни части - по една за всеки ден от ритуала. На малък лист хартия със същия маркер или химикал напишете съкровеното си желание в сегашното време и поставете свещта в свещник отгоре.

 

Още
  86 преглеждания

15 ДЕЙСТВИЯ, КОИТО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВЯТ ПРЕД ОГЛЕДАЛО

15 ДЕЙСТВИЯ, КОИТО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВЯТ ПРЕД ОГЛЕДАЛО

Паранормалните и понякога плашещи свойства на огледалата са познати на хората от древни времена. Известният алхимик Парацелс е правил невероятните си експерименти с помощта на огледала. През 19 век учените започват да изучават отражателните свойства на огледалата.

Сред техните изследвания фактът на енергийния ефект на огледалото върху човек е безспорен. Според учените огледалото е способно не само да отразява хората и предметите, но и да поглъща тяхната енергия. По-късно е в състояние да проектира тази енергия върху други хора.

Затова има много легенди за „проклетите огледала“. Независимо дали вярвате в енергийните свойства на огледалата или не, те съществуват. И е по-добре да не правите някои неща с огледало, които биха ви повлияли негативно.

 

Още
  220 преглеждания

Практика за жени "Привличане" - за привличане на партньор "

Практика за жени "Привличане" - за привличане на партньор "

За да се превърне в обект на внимание и обожание, тази практика трябва да се провежда редовно.

 

 1. Лягате по гръб, поемате дълбоко въздух, опитвайки се да вдишате чрез корема си.

 

 1. След това затаявате дъх, свивате корема си и си представяте как потокът от лунна енергия навлиза в матката, от което този център на женската сила започва да се изпълва с тъмносиня светлина.

Може да усети приятна топлина или дори гореща енергия в матката.

Още
  160 преглеждания

Рунически хороскоп

Коя руна ви покровителствува? ● ☝

23 март - 5 април. Руна "Feu" (добитък). Руническият хороскоп започва в деня на пролетното равноденствие, от този ден започва нов цикъл. Тази руна е на активни, креативни хора, но които често са несговорчиви и показват характер, собственици.

 

6 април - 21 април. Руна "Уруз" (власт) защитава хората, родени от 6-21 април. Това са хора с вътрешна енергия, готови за саможертва в името на голяма цел.

 

Още
  155 преглеждания

За да промените живота си към по-добро. Ритуал.

За да промените живота си към по-добро. Ритуал. ⚕

За магическият обред ще са необходими 7 малки свещи от всички цветове на дъгата. А именно червено, оранжево, зелено, светло синьо, синьо и лилаво.

 

През деня на пълнолуние поставете свещите на масата и ги запалете с една кибритена клечка. Отпуснете се и се опитайте да не мислите за нещо лошо. Кажете магическия заговор за всяка свещ:

Червената свещ, заговор Помогни ми червения огън, за да намеря привлекателност в очите на хората. Напълни живота ми със светлина и топлина.

Още
  91 преглеждания

СЕДЕМ ТАЙНИ НА ЩАСТЛИВИЯ ЧОВЕК

СЕДЕМ ТАЙНИ НА ЩАСТЛИВИЯ ЧОВЕК

 

 1. Тайната на свободата - не се ядосвайте за това, което другите мислят за вас.
 2. Тайната на Реалността - всяка наша мисъл задължително се материализира.
 3. Тайната на красотата – Обичайте се и приемайте тялото си.
 4. Тайната на приятелството - не съдете и не критикувайте себе си и другите.
 5. Тайната на любовта - Давайте любов и не променяйте близките си.
 6. Тайната на богатството - Научете се да давате първо и след това да получавате.
 7. Тайната на щастието - Мислете по-малко, обичайте повече и се радвайте.
  63 преглеждания

Вратата на желанията

ЧУДЕН РИТУАЛ :)

 

ВЪЛШЕБНИТЕ ВРАТИ

 

За извършване на ритуала се нуждаете от обикновена врата. Можете да "използвате" най-обикновена врата вкъщи. Самият ритуал ще отнеме около 20 минути, така че изберете време, така че никой да не ви притеснява.

Още
  68 преглеждания

Как да привлечем парите в къщата си с помощта на ароматите

Как да привлечем парите в къщата си с помощта на ароматите

Много хора знаят израза „парите не миришат“. Но езотериците твърдят, че точно така, паричната енергия се активира с определени аромати, които изпълват пространството. Има аромати, които помагат за привличане на пари в къщата и привличане на добри събития.

 

Аромати, привличащи пари и късмет в къщата

 

Още
  78 преглеждания

Руни и комбинации при диагностика на защита

Руни и комбинации при диагностика на защита:

 

Fehu + Odal - защита от земята

Nautyz + Pert + Odal- защита от мъртвите

Kano + Yryz - защита от силите на огъня

Още
  94 преглеждания

Помощ при регистрация стъпка по стъпка dōTERRA

Помощ при регистрация стъпка по стъпка.

Мисля, че това ще улесни много от вас????

Използвайте официалната страница на Вашия уелнес консултант, в случая-


1.https://www.mydoterra.com/vanyavuchkova/#/


2.Натиснете бутона Become A Member или Join&Save от главното меню

Още
  167 преглеждания

Балансиране на стихиите в човешкото тяло

Балансиране на стихиите в човешкото тяло

 

Отпуснете се, дишайте дълбоко, включете тиха музика и след това прочетете всяко утвърждение, доколкото е възможно на глас. Дух, искам да съм в равновесие с Духа. Искам да се свържа със Сърцето, нека всеки дъх да мине през него и да излъчва Всеобщата любов, радост и мир. Знам, че „Всичко е единно” и аз живея в Хармония и Уважение с целия живот. Аз вървя уверено по пътеката, следвайки Сърцето си. Аз искам да се събера отново с Любовта и Радостта в самата същност на сърцето ми, която е същността на Кой съм Аз. Освобождавам всички страхове и всички присъди, освобождавам хватката на ума и егото. Отдавам се на потока на Духа в живота си, да чувствам радостта и любовта във всичко. Знам, че всичко останало е илюзия.

 

Огънят

Още
  176 преглеждания
Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

 • София 1000, България
 • 0875 318 174
 • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни