Билки за нарушен сън

 

Някои билки имат седативни свойства и могат да нормализират съня ви. Ето някои от тях:

Лайка - натурална, и което е важно, безвредно хапче за сън. Напитката от лайка успокоява добре, което се потвърждава не само от билкари, но и от научни изследвания.

Жълт кантарион - традиционно се използва за лечение на лека депресия, тревожност и безсъние. Растението съдържа активния компонент хиперицин с леки успокояващи свойства.

Екстрактът от валериан е друг надежден приятел в борбата с безсънието. Приемът на валериан скъсява времето, необходимо за заспиване и насърчава по-дълбок, спокоен сън. Редки, но възможни странични ефекти: главоболие, лошо храносмилане и замаяност.

Още
  7 преглеждания

Това, на което се съпротивляваме, става наша Съдба

 

Всичко има право да съществува.

„Съдба“ - казват много хора, изправени пред конкретна ситуация в живота си. И така, какво е съдбата? Съдбата е определена поредица от събития, които се случват на човек. Странното е, че някои хора смятат, че съдбата са онези обстоятелства, от които е трудно да се измъкнем. Често чувате тези думи: „Това е предназначено от съдбата за теб“. Страшни думи, нали?! Човек получава усещането, че съдбата контролира живота му, а не човека да е господар на живота си.

Всъщност самият човек е този, който формира и реализира всички житейски обстоятелства. Въпросът е как оформяме живота си: съзнателно или несъзнателно? Каква съдба избирате? Съдбата, която „създава“ вас или съдбата, която вие създавате! Това е разликата.

Безсъзнателното води до робство от обстоятелствата.

Още
  8 преглеждания

Как да живеем с Вещица -инструкция

 

 1. Не възразявайте!
 2. Във всяка неразбираема ситуация прочетете "Отче наш".
 3. Ако съпругата ви изпадне в транс и говори с непознати гласове, значи така трябва, отидете и закачете дълго обещания рафт под бурканите с отвари.
 4. Ако видите непознат у дома, мигнете, преди да поздравите. Ако човекът е изчезнал, прочетете параграф първи. Ако човекът не е изчезнал, а виси във въздуха, прочетете параграф втори.
 5. Познавайте циклите на Луната. На пълнолуние пийте валериан и спете с гирлянд от чесън.
 6. Не влизайте в работната стая на съпругата, не приближавайте олтара, не пипайте ритуалните й неща. Прочетохте ли? Прочетете отново!
 7. Ако съпругата се извисява над леглото посред нощ, завържете крака си до таблото и се покрийте с одеяло.
 8. Ако страшно лице ви гледа от огледалото, прочетете параграф четвърти.
 9. Ако бърканите яйца сутрин пеят: „Надеждата е нашия земен компас…“, погледнете ръцете си и се изповядайте. Не спорете, може би спите ...
 10. Ако телефонът звъни и някой диша тежко, ръмжи, вие или стене, попитайте какво да предадете на жена си.
  60 преглеждания

16 духовни урока от Индия ...

 

 1. Никъде не трябва да бъдеш, освен тук.

Няма нужда никъде да бързате. Но трябва да бъдеш там, където се чувстваш добре. Ако усетите, че сте някъде там където не трябва, станете и отидете там, където ви вика вътрешният ви глас. Но не забравяйте, че за да намерите, не е необходимо да отидете някъде. Това е много тънка линия и ключът е в постоянно присъствие.

 

 1. Позволявай на всичко да бъде.

Не се стремете да контролирате хората и събитията. Не планирайте, не чакайте, а желайте. Разхлабете хватката си.

„Бъдете в състояние да издържите пауза, по време на която нищо не се случва.“

Още
  79 преглеждания

Ритуал със сол против завистливи хора на работа

 

Извършването на заговора е много лесно - защита от врагове в работата ви със сол.

Това вещество перфектно абсорбира информация. На солта дори можеш да не правиш цял ритуал, а просто малък шепот.

Ако произнесете шепнешком енергично, с правилните чувства, тогава понякога това ще доведе дори до повече резултати, отколкото ако правите голям ритуал.

За да се направи този ритуал, е необходима нова опаковка сол (морска сол, без добавки, закупена без пазарлък), църковна свещ. Необходимо е този магически ритуал да се извърши у дома, не забравяйте да изберете деня, когато луната ще бъде намаляща.

Още
  90 преглеждания

ЗАГОВОР ЗА КРАСИВА КОЖА

 

 

Магическите действия се извършват в петък – деня на Венера, след седем вечерта.

Вземете 1 чаена лъжичка сок от алое и 0,5 чаена лъжичка липов мед, смесете ги в стъклена купа.

Измийте лицето си и нанесете сместа върху него.

Още
  20 преглеждания

Цигански обред "Щастлив хляб"

 

В брашното (което символизира човешкото тяло) се слага мая (символ на безсмъртния дух), яйце (символ на откровението), вода (символ на чистота и вечност), захар (символ на сладък живот), чесън (символ на защита от злото), сол (символ на прогонване на злото) от тялото), зехтин (символ на целостта), черен пипер (символ на пречистване), мед (символ на любов и разбиране). Няма строга рецепта за печене на щастлив хляб; циганите спазват пропорции „на вкус“, тоест интуитивно. Но има един неизменен закон: да се пече този хляб е необходимо през нощта - след залез слънце до зори. Ако дори малък лъч попадне в тестото или падне върху хляба, той веднага ще загуби магическите си свойства. Но сутринта, с първите слънчеви лъчи,  хляба се носи на кръстопът, чупи се на парчета и разпръсвате  около себе си.

За разлика от руснаците, циганите не ядат този хляб. Това е древна жертва за духовете на стихиите, която трябва да донесат богатство и късмет в табора. Този обред е много подходящ за хора, които живеят на общежитие или в многоетажен блок, тъй като помага за увеличаване на паричния поток не само за едно семейство, а за всички жители на дома.

  25 преглеждания

ТЕХНИКА "ОСВОБОЖДЕНИЕ"

Необходимо е да напишете на хартия 3 неща, от които искате да се отървете (навици, заболявания ..)

След това тържествено хвърлете всичко това в огъня или го изгорете от пламъка на свещ - изхвърлете пепелта в тоалетната.

  24 преглеждания

Мантри за различни поводи

 

Мантра е специална словесна формула, чието повторение предизвиква един или друг резултат, променящ нашата реалност.

С помощта на мантри можете например да се успокоите, да изчистите ума си, да подобрите здравето си, да развиете някои способности, да промените определени области от живота си и дори да се освободите от греховете си.

Селекция от мантри за всички случаи:

Мантрите са различни и всяка изисква собствен подход, правилно настроение и произношение и най-важното - добро разбиране на значението и целта. По-долу са изписани няколко мантри, които може да са ви полезни в ежедневието.

Още
  34 преглеждания

Защо се мие пода със сол у дома в панелна многоетажна сграда

 

Чисто измитите подове са не само най-добрият начин да се отървете от праха и микробите, но и начинът да създадете уютна и здравословна атмосфера в апартамента. Също толкова важна е енергията у дома, която също се нуждае от периодично почистване. За това от древни времена съществува традиция да се мият подове със сол. Този прост инструмент не само ще помогне за да се отървете от мръсотията, но и ще подобри аурата на стаята, особено ако е време да си възвърнете спокойствието, късмета и просперитета в къщата.

За какво се прави почистването със сол?

Почистване с добавяне на обикновена трапезна сол с цел почистване на натрупаната отрицателна енергия от апартамент или къща е необходимо, когато:

децата често страдат от настинки;

Още
  191 преглеждания

12 сигнала на тялото ни за вътрешни емоционални проблеми

 

Нашето тяло е сложен механизъм, който чувствително реагира не само на външни, но и на вътрешни фактори. Д-р Сюзън Бабел, психолог и специалист в областта на депресията, представи интересна теория за сигналите на нашето тяло.

Ето визуални снимки, илюстриращи теорията на лекаря, и прости препоръки за освобождаване от психологически проблеми.

Бабел вярва, че дискомфортът и болката могат да бъдат сигнали за вътрешни преживявания - тайни страхове, нерешени проблеми. Хроничните болки са симптоми на стрес и емоционални проблеми, особено когато физиологията е наред и няма видими причини за болка.

 

Още
  481 преглеждания

ВЪЛШЕБЕН ОРИЗ

 

МОЩЕН РИТУАЛ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЖЕЛАНИЯ И ЛЕЧЕНИЕ С ПОМОЩТА НА ОРИЗ.

 

Резултатът няма да ви кара дълго да чакате резултати!

Необходимо е да увиете чист малък стъклен буркан (100-250гр) с тъмна кърпа или плат и да затворите с пластмасов капак, като го скриете на скришно място.

Още
  227 преглеждания

Чудотворна златиста смес от мед и куркума

 

В продължение на много векове медът е известен със своите лечебни свойства. Същото може да се каже и за куркумата. Последната е придобила по-голяма популярност в азиатските страни. Какво се случва, ако вземете и смесите тези прекрасни продукти?

Днес ще ви дадем една прекрасна рецепта за „златна смес“, която ще замести много лекарства, ще засили имунитета и ще ви спестите.

Куркума с мед, са основните съставки на "златната смес" и са изключително ефективни при възпалителни и инфекциозни заболявания. Тази смес е отлично средство за укрепване на имунитета и профилактика на ракови заболявания.

Чудотворна златиста смес от мед и куркума

Още
  151 преглеждания

Повтарящи се и огледални цифри на часовника

 

Има такава информация, която:

- Когато погледнем часовника и виждаме 11:11, 22:22 и т.н. е знак за нашия ангел пазител.

- В такива моменти трябва да послушате интуицията си.

- Когато виждате такъв час 11:11, 22:22 и т.н. - това е отговорът на Ангела на вашия въпрос или мисъл, за която сте мислили точно по това време.

Още
  607 преглеждания

РИТУАЛ СЪС СВЕЩИ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ОТДЕЛНИ ОРГАНИ

 

Различните части на тялото са представени от различни цветове на свещите.

Червено - нокти, кости, зъби.

Оранжево - таз, имунна система, бъбреци, репродуктивна система и сексуални разстройства, депресия.

Жълто - стомах, черва и други коремни органи, черен дроб и панкреас, пикочен мехур.

Още
  287 преглеждания

ТАЙНИ НА ЖЕНСКИТЕ ПРАКТИКИ ПО ДНИТЕ НА СЕДМИЦАТА

 

Вероятно вече знаете, че всеки ден от седмицата преминава под егидата на някоя планета. Това знание ни помага да изградим живота си много хармонично, а дните ни минават възможно най-оживено и продуктивно.

И така, понеделник се управлява от Луната (Чандра) - а Луната, както знаете, е женска планета. Ето защо в тези дни е благоприятно да се занимавате със себе си, но не с външния си вид (това ще е петък), а с вътрешното, емоционално състояние, както и в здравето си. Енергиите в тези дни са меки, спокойни, успокояващи, така че енергичната активност не е благоприятна, тя само ще изтощи организма. Ако в понеделник следобед сме прекалено активни, тогава до края на деня ще усетим слабост и главоболие. В този ден е благоприятно да отидете да пазарувате, да избирате продукти, особено зеленчуци, тъй като зеленчуците са Лунен продукт, съответно, само най-свежите и полезни продукти ще ви привлекат.

Вторник е денят на Марс, мъжкият покровител. Всички важни въпроси, които изискват активност, смелост, решителност, убедителност, по-добре е да направите в този ден. Имаме много енергия и съответно можем да работим продуктивно и ефективно.

Сряда е денят на Меркурий, пратеник на Боговете, който отговаря за общуването (комуникацията), талантите, търговията, образованието. На този ден продажбите вървят добре, сключват се сделки и се намират необходимите контакти. В сряда е добре да се обучавате и да се учите, всички знания ще се усвоят по най-добрия начин и прехвърлянето им ще се осъществи лесно и естествено, сякаш някой от Горе ще ви помогне да намерите правилните думи, защото Меркурий също е отговорен и за красноречието. Благоприятно е да пишете писма, статии или например да подготвяте реч. По-добре е също в този ден да отидете при астролог или таролог, всички прогнози ще бъдат много точни.

Още
  427 преглеждания

Какво представляват кармичните двойки

Кармичните двойки са двойки с една и същата болка. Това са огледални хора, те виждат собствената си болка като в огледало в спътника си - недостатъци, нерешени ситуации, агресия и т.н. Те са като врагове един за друг и се срещат, защото имат едни и същи програми: например „той мрази жените, а тя мрази майка си ...“. Имат едни и същи проблеми - и двамата не искат да поемат отговорност за живота си. Когато един от тях се излекува от болка, задачата приключва, те се разделят. Те нямат какво повече да правят заедно.

Кармичните двойки отработват лъжите от минали животи. Душите идват при нас като учители. Ако изпитът е преминал зле в минал живот, този човек идва при нас отново в този живот, така че да можем да го преминем отново. Всеки мъж (за мъжете - всяка жена) по този начин се доближава до своята любима (любим). Те ни учат да се освобождаваме от онова, което ни пречи да се срещнем с това или онова, единствения или единствената, да опознаем нашия спътник и да се срещнем с него в щастие.

Струва си да се каже, че кармичната любов е най-трудната. Кармичната любов нахлува като ураган в сърцето и почти го изгаря. И докато сърцето гори, човек страда от ревност, болка, предателство ... Искате ли да сте с този човек, а той постоянно ви кара да страдате. Струва ви се, че това е било за последен път, утре всичко ще бъде различно ... Но утре идва и всичко започва отначало. При кармичните двойки човек често може да чуе изразите: "Чувствам се зле с него, но е непоносимо трудно още повече и без него." И защо се случва това? Има връщане на дългове от минали прераждания. Така се възстановява равновесието. Например, двойка е влязла в играта, сюжетите може да са различни. Убийства, изнасилвания, предателства и други. И всичко, играта се провлачва за няколко живота. Докато не дойде взаимното разбиране и прошка. И двамата страдат, докато не отработят грешките си. След това идва помирение и раздяла. Е, такива двойки има много.

  467 преглеждания

Ако отношенията са трудни, значи това не е ваше…

 

Това е предимно женска тема: да се убедиш да си с неподходящ мъж, а след това да се опиташ да залепиш незалепващото.

Това е като да вземеш парче дърво, да го увиеш в тесто и да кажеш: "Опитвам се да правя пай, а пълнежът е все нещо безвкусен. Вече правих тестото и е по-гъсто и по-тънко. И във формата на квадрат и овал го правих. "Как да направя пълнежа по-вкусен? Какво правя погрешно? Или аз не съм такава?"

Връзката е отдушник, свят за двама

Не, не е така! За този мъж. Защото той не е такъв за теб. Е, не твоя и това е всичко. И тогава, каквото и да правите и да вземете благословията на хиляда старейшини, той няма да бъде ваш. И вие сте си наред. Единствено не е наред, че не сте на мястото си.

Още
  206 преглеждания

АКО ИСКАТЕ НЕЩО ДА СЪХРАНИТЕ, ПУСНЕТЕ ГО!

Най-голямото разкритие за мен беше разбирането, че задържането на човек или нещо е възможно само като го пусна.

Важното е да го направите в ума си. Пуснете го истински. Нека това се случи независимо от вашата воля и желание.

Дайте на човек правото да прави каквото иска и да прави това, което смята за необходимо. Усетете как го приемате в себе си. Приемете го и просто плувайте по течението. Просто казано, продължавайте да живеете живота си.

Веднъж, много отдавна, в една от книгите на Карлос Кастанеда прочетох: „Никога не се привързвайте към нищо и към никого“.

Дълго време не можех да разбера как така? И защо да правя това? Толкова е хубаво да имаме сърдечни, близки отношения с човек, който толкова много означава за нас. Как ще живея без него?

Още
  183 преглеждания

Заклинание за откриване на вратите на успеха!

 

Този ритуал значително ще промени живота ви. Този, който го направи по всички правила, ще отвори вратите на късмета и успеха си, този човек ще израсне по кариерната стълбица, ще живее в изобилие и във всичките му дела ще има успех и просперитет.

Начертайте на земята звездата на Соломон и запалете свещи във всеки един от краищата на звездата.

Застанете в средата на звездата и повдигайки ръце към небето, прочетете ясно 3 пъти:

„О Адонай, Господ и господар на небето и земята и цялото творение, слез и благослови! С щастие и късмет ме възнагради. Нека всичко в моята съдба да бъде приятно, лесно да се случва и  да е добре. Нека звездата на Слънцето да грее и нейният Ангел завинаги да пребъде. Михаел, велик и могъщ, името ти е високо и силно, благослови ме с щастие и късмет и моята съдба. За да не знам неприятности и нещастия, да нямам загуби. Нека добротата да пребъде завинаги и печатът твой да закрепи всичко заедно. Иа. Ие. Адонаи. Ейе. Адонаи. Амин. "

Още
  386 преглеждания
Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

 • София 1000, България
 • 0875 318 174
 • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни