Съветите на Дона Мария Джило

Дона Мария Джило, дама на 92 години, мъничка и толкова елегантна, че всеки ден в 8 сутринта вече е облечена, добре сресана и със скромен грим, въпреки лошото си зрение. И днес тя се премести в старчески дом: съпругът й, с когото живееше 70 години, наскоро почина и тя нямаше избор.

След като тя търпеливо изчака два часа, за да види стаите, тя все още се усмихваше красиво, когато обслужващия персонал дойде да каже, че стаите й са готови.

По пътя към асансьора представителката и описа малките стаи, дори посочи цвета на завесите, които украсяваха прозорците. Тя я прекъсна с ентусиазъм на малко момиченце, което току-що е получило кученце за подарък:

- О, аз обичам тези завеси!

- Дона Мария, вие дори още не сте виждали стаята си. Почакайте ...

Още
  10 преглеждания

Да се ​​отървем от негативната енергия

Да се ​​отървем от негативната енергия

 

 1. Ако сте водили неприятен разговор, чувствате, че сте на ръба на силите си, намерете възможност да измиете ръцете си - подръжте ръцете си под течаща вода поне за минута. По този начин водата ще отнеме негативната енергия, която сте поели върху себе си.

 

 1. Думите носят не само значение (семантика), но и енергия. Като чуете думите на ласкателство, завист, кажете шепнешком „В доброто време да кажеш, в недоброто - мълчи“.

 

 1. Ако ви оскърбят, проклинат, ругаят, също шепнешком кажете „Връщам ви го обратно или каквото пожелаваш – ти го връщам обратно“.

 

Още
  113 преглеждания

Ритуал „Свещ на желанията“

mscreenshot-n74517

Ритуал „Свещ на желанията“ 

Това е много силен ритуал, изпълняващ всякакви желания с всякаква сложност. Но ще ви отнеме 7 дни, за да го проведете. Не трябва да прекъсвате ритуала, от това той губи магическата си сила, следователно е по-добре ако не можете са отделите седем дни, да го оставите за по-късно, отколкото да се спрете на половината път.

 

За изпълнението му ще ви е необходима восъчна свещ. Можете да изберете и цвят според желанието си…например червена за любов, зелена за пари или работа. С червена химикалка от или маркер поставете 6 чертички върху нея, разделяйки свещта на 7 равни части - по една за всеки ден от ритуала. На малък лист хартия със същия маркер или химикал напишете съкровеното си желание в сегашното време и поставете свещта в свещник отгоре.

 

Още
  29 преглеждания

Рунически хороскоп

Коя руна ви покровителствува? ● ☝

23 март - 5 април. Руна "Feu" (добитък). Руническият хороскоп започва в деня на пролетното равноденствие, от този ден започва нов цикъл. Тази руна е на активни, креативни хора, но които често са несговорчиви и показват характер, собственици.

 

6 април - 21 април. Руна "Уруз" (власт) защитава хората, родени от 6-21 април. Това са хора с вътрешна енергия, готови за саможертва в името на голяма цел.

 

Още
  106 преглеждания

Практика за жени "Привличане" - за привличане на партньор "

Практика за жени "Привличане" - за привличане на партньор "

За да се превърне в обект на внимание и обожание, тази практика трябва да се провежда редовно.

 

 1. Лягате по гръб, поемате дълбоко въздух, опитвайки се да вдишате чрез корема си.

 

 1. След това затаявате дъх, свивате корема си и си представяте как потокът от лунна енергия навлиза в матката, от което този център на женската сила започва да се изпълва с тъмносиня светлина.

Може да усети приятна топлина или дори гореща енергия в матката.

Още
  121 преглеждания

15 ДЕЙСТВИЯ, КОИТО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВЯТ ПРЕД ОГЛЕДАЛО

15 ДЕЙСТВИЯ, КОИТО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВЯТ ПРЕД ОГЛЕДАЛО

Паранормалните и понякога плашещи свойства на огледалата са познати на хората от древни времена. Известният алхимик Парацелс е правил невероятните си експерименти с помощта на огледала. През 19 век учените започват да изучават отражателните свойства на огледалата.

Сред техните изследвания фактът на енергийния ефект на огледалото върху човек е безспорен. Според учените огледалото е способно не само да отразява хората и предметите, но и да поглъща тяхната енергия. По-късно е в състояние да проектира тази енергия върху други хора.

Затова има много легенди за „проклетите огледала“. Независимо дали вярвате в енергийните свойства на огледалата или не, те съществуват. И е по-добре да не правите някои неща с огледало, които биха ви повлияли негативно.

 

Още
  156 преглеждания

Значение и приложение на цвета на свещта в магията

Значение и приложение на цвета на свещта в магията

 

Цветът на свещта може да бъде сравнен с ключ, който отключва определена част от вашето подсъзнание и битие. Фактическото значение на всеки цвят на нашите свещи може да не съвпада с традиционните значения или приетите в други школи, защото имаме впредвид окончателния анализ, единствената действителна сила за Вас, която Вие използвате самостоятелно. Цветът е важна част от създаването на ритуала и всеки цвят има свой магически смисъл. Цветът може да насочи силата до желаната степен. Използвайки цветни свещи, билки и магически масла, можете да подобрите пълния ефект на магическия ритуал.

Червен

Физическа сила, любов, страст, ентусиазъм, здраве, енергия, кураж. Използва се в ритуали, насочени към сексуално привличане и страст, любов и брак. Насърчава плодородието, смелостта, силата на волята, увеличава магнетизма. Вяра, жизненост, комуникация, защита. Червеното дава защита срещу физически и психически атаки. Помага за преодоляване на мързела.

Още
  693 преглеждания

Свещи за магически ритуали

Свещи за магически ритуали

Свещи за магически обреди са създадени за конкретни цели и задачи. Те могат да бъдат широко използвани както у дома, самостоятелно, така и за провеждането на различни магически обреди от професионалисти.

Магическите свещи имат редица предимства в сравнение с обикновените свещи, затова се използват широко в практиката:

- Почистват енергийното поле на човек, освобождавайки го от много проблеми и нещастия.

- Често животът на човек е силно повлиян от миналото му. С помощта на магически свещи можете да почистите миналото си, като по този начин го освободите от неговото влияние.

Още
  127 преглеждания

Греховете и чакрите

Греховете и чакрите

 

Какво е грях през призмата на съвременното знание?

Грехът е негативно действие, насочено навътре към себе си или към другите.

В оригиналната Библия бяха описани около 360 греха, по-късно десет, но ние ще разгледаме седем от тях, всеки от които съответства на нарушаването на една от седемте основни човешки чакри.

Още
  108 преглеждания

Мъдрите съвети на Луис Хей … как да обичаш себе си

Луиз Хей: Спрете да се тормозите със собствените си мисли!

 

Мъдрите съвети на Луис Хей … как да обичаш себе си

 

 1. Спрете да критикувате. Веднага престанете да критикувате. Критиката никога не променя никого. Откажете се да критикувате себе си. Приемете себе си точно такива каквито сте. Когато критикувате себе си, промените във вас са отрицателни. Когато се одобрявате, вие се променяте положително.

 

Още
  116 преглеждания

Балансиране на стихиите в човешкото тяло

Балансиране на стихиите в човешкото тяло

 

Отпуснете се, дишайте дълбоко, включете тиха музика и след това прочетете всяко утвърждение, доколкото е възможно на глас. Дух, искам да съм в равновесие с Духа. Искам да се свържа със Сърцето, нека всеки дъх да мине през него и да излъчва Всеобщата любов, радост и мир. Знам, че „Всичко е единно” и аз живея в Хармония и Уважение с целия живот. Аз вървя уверено по пътеката, следвайки Сърцето си. Аз искам да се събера отново с Любовта и Радостта в самата същност на сърцето ми, която е същността на Кой съм Аз. Освобождавам всички страхове и всички присъди, освобождавам хватката на ума и егото. Отдавам се на потока на Духа в живота си, да чувствам радостта и любовта във всичко. Знам, че всичко останало е илюзия.

 

Огънят

Още
  158 преглеждания

Руни и комбинации при диагностика на защита

Руни и комбинации при диагностика на защита:

 

Fehu + Odal - защита от земята

Nautyz + Pert + Odal- защита от мъртвите

Kano + Yryz - защита от силите на огъня

Още
  75 преглеждания

Как да привлечем парите в къщата си с помощта на ароматите

Как да привлечем парите в къщата си с помощта на ароматите

Много хора знаят израза „парите не миришат“. Но езотериците твърдят, че точно така, паричната енергия се активира с определени аромати, които изпълват пространството. Има аромати, които помагат за привличане на пари в къщата и привличане на добри събития.

 

Аромати, привличащи пари и късмет в къщата

 

Още
  58 преглеждания

Вратата на желанията

ЧУДЕН РИТУАЛ :)

 

ВЪЛШЕБНИТЕ ВРАТИ

 

За извършване на ритуала се нуждаете от обикновена врата. Можете да "използвате" най-обикновена врата вкъщи. Самият ритуал ще отнеме около 20 минути, така че изберете време, така че никой да не ви притеснява.

Още
  59 преглеждания

СЕДЕМ ТАЙНИ НА ЩАСТЛИВИЯ ЧОВЕК

СЕДЕМ ТАЙНИ НА ЩАСТЛИВИЯ ЧОВЕК

 

 1. Тайната на свободата - не се ядосвайте за това, което другите мислят за вас.
 2. Тайната на Реалността - всяка наша мисъл задължително се материализира.
 3. Тайната на красотата – Обичайте се и приемайте тялото си.
 4. Тайната на приятелството - не съдете и не критикувайте себе си и другите.
 5. Тайната на любовта - Давайте любов и не променяйте близките си.
 6. Тайната на богатството - Научете се да давате първо и след това да получавате.
 7. Тайната на щастието - Мислете по-малко, обичайте повече и се радвайте.
  46 преглеждания

За да промените живота си към по-добро. Ритуал.

За да промените живота си към по-добро. Ритуал. ⚕

За магическият обред ще са необходими 7 малки свещи от всички цветове на дъгата. А именно червено, оранжево, зелено, светло синьо, синьо и лилаво.

 

През деня на пълнолуние поставете свещите на масата и ги запалете с една кибритена клечка. Отпуснете се и се опитайте да не мислите за нещо лошо. Кажете магическия заговор за всяка свещ:

Червената свещ, заговор Помогни ми червения огън, за да намеря привлекателност в очите на хората. Напълни живота ми със светлина и топлина.

Още
  79 преглеждания

Лечебните сили на руните

Лечебните сили на руните

 

FEHU - Магическата употреба на тази руна е много широка. Привлича енергия и предпазва от болести. Използва се като мощен амулет срещу различни заболявания.

 

RAIDHO - Помага при заболявания на гръбначния стълб.

Още
  147 преглеждания

Правила за предсказания онлайн

Правила за предсказания онлайн

 Тези правила не са сложни, но познаването на правилата ще ви помогне да използвате безплатно предсказания в своя полза.

 1. Трябва да разберете правилно въпроса, който искате да получите отговор. Въпросът трябва да е от значение за вас по време на гадаенето. Само в този случай, по волята на Провидението, вие ще получите точно отговор от този канал или подредбата, която ще бъде в синхрон с вашата ситуация.
 2. Никога не бива да задавате въпрос, на който знаете отговора, или можете да получите този отговор по обичайния начин.
 3. Бъдете готови да чуете отговор, който може да бъде неприятен за вас. Отрицателните отговори често показват, че има назряващ проблем, който не забелязвате, но като получите предупреждение, можете да предотвратите неблагоприятен сценарий за вас.
 4. Не питайте за една и съща ситуация няколко пъти на ден, ако не е имало поне някаква промяна.
 5. Преди подредба се успокойте, отпуснете се и желателно никой да не ви притеснява.
 6. Разчитайте на интуицията си, избирайки карта, номер, камъче или колода. Първата информация за избора, като правило, е най-точна.
 7. Не забравяйте, че общото предсказание не замества индивидуалното, а дава съвети и предупреждения, които могат да бъдат полезни. Информацията винаги е полезна за личностното израстване. Общото гадаене не замества индивидуалното, помнете това!
  128 преглеждания

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЖЕЛАНИЯ С ТАРО

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЖЕЛАНИЯ С ТАРО

Можем да говорим много за свойствата на водата, но в този случай се интересуваме от задържането на информация от нея.

Техника:

Ако имате тайно желание или въпрос, който бихте искали да разрешите възможно най-скоро….

Вземете чаша (стъклена чаша), налейте в нея вода, за предпочитане размразена, ако нямате такава, всяка вода ще свърши работа.

Още
  204 преглеждания

Как да се подготвим за трансформационна игра тренинг

Как да се подготвим за трансформационна игра тренинг

       1. Пригответе се!

Ако сте се записали за трансформационната игра, има смисъл предварително да се подготвите: да определите естеството на проблема и целта на разговора, да подготвите списък с въпроси.

 1. Формулирайте въпроса в едно изречение.

Опитвате се да формулирате въпроса в едно изречение, вие сами ще разберете по-добре същността на проблема.

Как в Google!

Още
  116 преглеждания
Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

 • София 1000, България
 • 0875 318 174
 • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни