Отнесете заболяването си на кръстопът

Купете ново естествено въже, в последните дни на намаляващата луна и направете толкова възли на това въже колкото свои болести знаете, от които искате да се отървете. Завързвайки всеки възел, казвайте на глас по една от вашите болки, например: киста/възел, сърцебиене/възел, артрит/ възел и т.н.

Вземете това въже и отидете някъде далеч от дома си, търсейки пешеходен кръстопът, някъде на безлюдно място. По-добре е, ако е в гора или поле, пустош. На това кръстовище закопайте това въже, оставяйки добър откуп.

След това кажете три пъти:

"Оставям на демоните подарък, те ще дойдат, те ще изпълзят, но моят подарък ще бъде взет. Бесовете по моите възли ще се повозят. И аз ще остана аз без болестите си. Ключ, заключване, език. Така да бъде!"

Тръгвате, без да поглеждате назад.

  303 преглеждания

Как да използваме подсъзнанието, за да ускорим постигането на целта?

 

За да постигнете целите си, трябва да имате личностни черти като решителност, отговорност, упоритост и т.н. Може ли подсъзнанието да помогне за укрепване на тези положителни качества? Да ни даде още повече сила и енергия, като по този начин да ускори движението към целта? Може би! И за това ви предлагам да изпълните една техника.

 1. Вземете лист хартия и запишете силните си страни (в контекста на постигане на конкретна цел). Например, ако искате да отворите собствен бизнес, отговорността трябва да бъде вашето силно качество, което ще ви помогне в тази област. Така ще получите списък на силните страни. Сега преминете към основния етап на техниката.
 2. Поставете списъка пред себе си, отпуснете се и направете 3-5 бавни вдишвания. Затворете очи и си представете, че стоите в стая, в средата на която има голяма енергийна топка. Тя символизира вашето подсъзнание.
 3. Приближете се до топката и усетете приятната топлина, излъчвана от нея. Представете си, че вземате списък на силните страни, които сте съставили, и го поставяте в топка. Кажете фразата:

 „Мило подсъзнание, зареди ме с енергия и засили тези качества, за да постигна ___________ (посочете целта си)“

За да направите ефекта по-бърз, се препоръчва тази техника да се повтаря поне веднъж дневно.

И тогава подсъзнанието ще заработи - бъдете сигурни!

  332 преглеждания

Защо не трябва да съжалявате себе си?

 

При трудни обстоятелства в никакъв случай не трябва да съжалявате себе си. Самосъжалението ще ви отнеме последната сила и ситуацията ще започне да се влошава. Колкото повече съжалявате себе си, толкова по-лоши ще се окажат обстоятелствата, сякаш някой ви изпраща изпитание след изпитание, наказание след наказание. Въпреки че защо да ви наказва за нещо? То и така е зле. Ей така, съжаляваме себе си, мислим си колко сме бедни и нещастни, защо ни е нужно всичко това? Други се справят добре!

Стоп. Това е целият смисъл. Самосъжалението е началният етап на завистта. Самосъжалението започва със сравняване на себе си с другите и такова сравнение е майката на завистта. Един добър  човек не бива да завижда и не бива да се позволява на завистта да проникне в сърцето му. Ако започна да сравнявам и обмислям предимствата на другите хора, това означава, че загубвам пътя си и загубих защитата и помощта на моя Ангел, така са мислели преди. "Аз, нещастният, всичко е толкова лошо, а другите процъфтяват. Но съседът се справя добре. Но той не го е заслужил. И колегата се справя добре. Въпреки че е гаден човек. И защо ?!" ... Ето капката завист, която разваля всичко. Завистта на добрите хора веднага се наказва. Но лошите - не веднага, както отбеляза Данте, когато описва ада. Затова не се изненадвайте, ако нещата тръгнат още по-зле. Това е предупреждение. Не се съжалявайте!

Жалостта е унизително чувство, с нотка на презрение. Да съжаляваш себе си означава да загубиш всякакво уважение към себе си, да свалиш ръце и да се откажеш. Съжалението може да бъде изпитано във връзка с безпомощно и незначително същество, което не е в състояние да промени нито себе си, нито обстоятелствата. Следователно самосъжалението понижава самочувствието и лишава силите, които са толкова необходими за справяне с трудни обстоятелства.

Древните гърци са казвали, че човек трябва да третира себе си като най-добър приятел. Бихме ли се чувствали унизително жалост за най-добър приятел? Не. Изпитваме състрадание, съчувствие. И веднага подбуда да помогнем на  най-добрия си приятел, да го подкрепите, да го насърчите и да предложи план за действие. Ние не казваме: "О, какъв беден, нещастен, слаб нещастен човек! Колко е ужасно положението ти, бедния! И други живеят добре, само мъки и неприятности са ти отредени!". Ние казваме: "Със сигурност ще се справите. Разбирам колко ви е трудно. Уважавам ви как се държите. Заедно ще измислим нещо. Сега ще съберем мислите си и ще търсим изход! Ще победим всички!". Това са думите, които казваме на най-добрия си приятел в беда, нали?

Още
  250 преглеждания

Емоционална зависимост от близки хора. Защо е опасно?

Забелязали ли сте някога, че близките могат да ви наранят най-много? Но въпросът не е в това, че се стремят към това. Просто приемате всичко присърце.

Това се случва не с всички, а с повечето хора. Тези, от които сме емоционално зависими, могат да причинят повече неприятности от непознати и малко познати хора. Обикновено никой не притежава такава власт както роднините.

Емоционална зависимост от близки хора

В повечето случаи вие знаете как да се справите с негативното, идващо от другите. Скандалните с шефа или кавгите с колегите най-често се игнорират. Дори да се чувствате недоволни или раздразнени, можете бързо да забравите за това.

Но това, което казват вашите скъпи хора, е невъзможно да се игнорира. Свързани сте с тях не само чрез роднински връзки, но и от нещо повече. Имате общи емоции, чувства, спомени. Това е, което ви дава власт един над друг, макар и несъзнателно.

Още
  296 преглеждания

Лечебни мандали на светлината

 

Мандала е свещен образ, използван в религиозни и езотерични практики (Уикипедия). Преведено от санскрит, тази дума означава „кръг“ или „диск“.

В будизма и индуизма това е сложна геометрична структура, символизираща световния ред, тоест модел на Вселената. В източните религиозни практики мандалите се считали за свещен изображение на света на божествата.

Основата на изображението на мандалите най-често е кръг. Външният кръг е символ на Вселената. Вписаният в него квадрат дава ориентация към страните на света. Друг кръг в рамките на квадрата е светът на божествените създания. Той е разделен на сегменти и има формата на лотос.

Мандалите могат да бъдат двуизмерни или триизмерни. В различните култури те са рисувани върху тъкани, изтъкани от многоцветни нишки, рисувани върху пясък, изработени с цветни прахове или изработени от дърво, метал или камък.

Още
  111 преглеждания

Руми отговаря на учениците:

 

- Какво е отрова?

-Отровата е всичко, което надвишава вашите потребности. Отрова може да стане силата, богатството, желания на егото, алчност, мързел, любов, амбиция, омраза или още нещо.

- Какво е страх?

- Отвращение към несигурността. Ако приемем тази несигурност, тя ще се превърне в приключение.

Още
  305 преглеждания

Техника за укрепване на аурата

 

Най-големият източник на енергия е ядрото на Земята. Огромен брой енергийни лъчи преминават през Земята, които могат да се използват за укрепване на аурата ви и създаване на усещане за топлина около вас. Техниката ви позволява да укрепите аурата си и да обгърнете другите с вашата енергия, карайки ги да изпитат симпатия и любов към вас.

 

Техниката е проста:

 1. Изправете се и затворете очи. Поставете краката си на ширина на раменете, ръцете на страни. Почувствайте ядрото на земята. Колкото повече го чувствате, ще започнете да усещате изтръпване по върховете на пръстите и пръстите на краката.
 2. Когато усещането за изтръпване започне, представете си как сърцевината на Земята отваря огромен енергиен канал и ви изпълва с вибриращи зелени и лилави топки. Енергията преминава през краката, тялото, до короната ви над главата. Тялото ви ще започне да вибрира много скоро.
 3. Оставете енергията да продължава да тече отдолу. Представете си едновременно, че слънцето излъчва сребърни и жълти лъчи отгоре. Потоците енергия отгоре и отдолу са свързани. Вие сте в центъра на пресечните точки на енергийните потоци, в различни посоки. Тези енергийни течения изпълват аурата ви с енергия и я увеличават около 2 метра. Почувствайте и забележете как расте в радиус вас с 2 метра.
 4. Заповядайте на енергиите около себе си да се превърнат в постоянно въртящ се цилиндър от цветове на дъгата. Цилиндърът има две повърхности. Вътрешността се върти обратно на часовниковата стрелка, външната се върти по посока на часовниковата стрелка. Назовете енергията и и заповядайте да се движи в тези посоки. "Заповядвам на теб, Амон Ра, да ме изпълниш с любов, защита и напътствия." Важно е да повторите тази фраза ТРИ пъти и с максимална увереност. Отворете очи и си представете неочаквана експлозия да излезе от вас.
 5. Почувствайте мир и спокойствие. Сега, в реалния свят, живейте с увереността, че хората ЩЕ бъдат привлечени от вас.

Забележка: В крайна сметка енергията изчезва. Максималното време, през което аурата ви ще поддържа вашата привлекателност и чар е приблизително 12 часа. След това време ще трябва да се презаредите отново.

Още
  323 преглеждания

Разберете съдбата на вашето желание

 

Ако искате да опитате късмета си, можете да си гледате на зарчета. Намислете си желание и сложете две зарчета в чаша, разбъркайте ги и хвърлете на масата. Важно е да държите чашата с лявата ръка, а зарчетата да се движат обратно на часовниковата стрелка. Ако една или и двете зарчета паднат на пода, тогава този ден е по-добре да гледате. Сега вижте какви числа са ви са паднали и какво означават получените комбинации.

 

6/6 - вашето желание несъмнено ще се сбъдне

6/5 - най-вероятно ще се сбъдне

Още
  474 преглеждания

Получаваме точно толкова, колкото излъчваме

 

Вярвам в материализацията на мислите и думите и въз основа на този универсален принцип, озвучения проблем придобива още по-голяма сила. Щом един човек вербално прехвърля подобни ментални образи на друг, в космоса има още един човек, който вярва във вашия проблем. Сега като си спомня и говори за вас, той ще засили и предаде този негативен мисловен образ по-нататък, дори без специално намерение да го направи. Същият принцип работи с положителните ментални образи, като цяло с всякакви образи. Ето защо, когато се срещаме с приятели или отивам в „етера“ в facebook, винаги се опитвам да говоря за нещо добро или смешно или креативно, за да пусна бумеранга на доброто. Вярвам, че получаваме точно толкова,  колкото излъчваме. ⠀

Забелязали ли сте как лошите новини, излъчвани в медиите и в разговорите ни, токсично ни влияят? Предизвикат безпокойство и несигурност? Не? Дори и да ви се струва, че ежедневният поток от информация просто идва и не се утаява в ума ви, просто проследете усещанията си. Като включите малко повече осъзнатост, няма как да не забележите как се променя „фонът“ на вашето настроение и живота ви, когато запълвате информационното си поле с негатив  или позитив. Във вашите сили е да изберете къде да насочите фокуса на вашето внимание. И там, където е вниманието, има е и енергията. В крайна сметка животът винаги се движи в посока на твоята най-силна мисъл. ⠀

  245 преглеждания

Илюзия на реалността 3

 Продължение:

Завесата падна. Светлините угаснаха. Краят на спектакъла настъпи, някак си неочаквано, но предизвестено. Аплодисментите не спират. Малките хора не бързат да напуснат залата, изпълнена с умиление от видяното.

Въздухът се сгъстява. Гласовете на тълпата пронизват обърканото ми съзнание. Вперила поглед в бавно опразващата се сцена, виждах края на спектакъла, който умираше пред очите ми. Клоунът зловещо се усмихваше зад паравана, зад който някой беше разхвърлил безплътните тела на  куклите, които само преди час танцуваха удивително!

Тихо е. Из въздуха се носи аромат на мълчание. Странно е, усещайки силата на  илюзията, пулсираща във вените ми. Това е знак, че съм жива и греховна; че съществувам, за да посрещна реалността….извън величествената, изпълнена с блясък сцена….

Най-важните неща в живота се определят най-трудно, защото думите ни приземяват; думите смаляват безграничните възможности на мисълта, когато бъдат произнесени. Тогава те придобиват обикновени житейски размери….когато завесата падне и светлините угаснат завинаги……

  175 преглеждания

Илюзия на реалността 2

 

 

 Продължение:

Сцената е величествена! Прожекторите ослепяват широко отворените очи на малките хора, заели безропотно местата си в хладната театрална зала, с ухание на влага и мокра хартия. Илюзията танцува, прониква в стените на смъртта и пронизва тишината. Зрителите щастливо аплодират актьорите и протягат опиянено ръце да достигнат своите кумири, заели голямата сцена, която им отива. Възхитително!

Кулминацията предстои! Притаили дъх, те вече харесват предстоящото – то изпълва малките им, плахи души с въодушевление и нестихващ възторг.

Още
  158 преглеждания

Илюзия на реалността

 

Най-важните неща в живота се определят най-трудно, защото думите ни приземяват; думите смаляват безграничните възможности на мисълта, когато бъдат произнесени. Тогава те придобиват обикновени житейски размери.  Често губят смисъл.

Най-важните неща се крият близо до мястото, на което принадлежи сърцето ти. Те са като ориентири към съкровище – достъпно за малцина...Непосилни като несъбрана милостиня….Порочни като голотата на жена….Забравени като ненужен спомен…

Илюзорно вярваме, че ги търсим, изгубени в измамната сила на реалния живот, който всеки ден ни напомня, че сме простосмъртни;  че живеем греховно и мислим плътски, дори когато обръщаме поглед към вярата, забравяйки, че пътят към истината сме самите ние - човеците…

Захвърлени като останки от вчерашен хляб, мислите ни остават погълнати от безвремието, гласовете ни нечути, стремежите пропити от ръждивото ежедневие. Илюзорното изкуство да оцеляваме, изигра най-голямата своя роля – да погълне спомените, да сломи надеждите…И голямото слънце заблестя  под крехките облаци, покрито с парче коприна. Прекрасно е да отвориш очи и да го виждаш. То е по-истинско от всякога. Мога да го усетя – докосва ме и това ми харесва.

Още
  200 преглеждания

Определяне на негатив

 

Налейте чаша вода, хвърлете щипка сол. Запалете клечка кибрит и прекръстете вода три пъти. Три пъти кажете:

„В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин. "

Изгорялата клечка кибрит трябва да се счупи на три части и да хвърлите във водата. Ако поне една от трите части потъне, значи има негатив.

След това - чашата трябва да се държи в лявата ръка и да се чете 9 пъти над тази вода.

Още
  301 преглеждания

Магически код, ако искате да привлечете нечие внимание

Ако имате човек, чието внимание искате или някой, който дълго време не ви пише или не ви звъни, или просто да привлечете отдавна изчезнал приятел или приятелка, то можете да се възползвате от този магичен код. В течение на деня, отделете му 2-3 минути или два или три пъти и вие ще бъдете поразени от неговите чудодейни свойства.

За да пуснете в ход кода ви е необходимо мислено да си представите образа на този човек, с когото искате да се свържете и чие внимание искате да привлечете.  При това можете да гледате снимката. После мислено рисувате върху него/нея цифрите и буквите на кода така 2/3 пъти на ден.

Тук е и самия код за привличане на внимание:

" 7 А 5 К 6 Р 7 Е "

Буквите са кирилица.

Още
  579 преглеждания

КЪДЕ ДА ХВЪРЛИМ МОНЕТА, ЗА ДА СЕ ИЗПЪЛНИ ЖЕЛАНИЕ

 

 • Там, където извира вода - за късмет в личния ви живот.
 • В реката - за промяна на живота към по-добро.
 • В поток - за съхраняване на романтичните отношения с конкретен човек.
 • В морето - за да подобрите здравето си или да помогнете за изцелението на човек, когото в този момент ще наречете по име.
 • В парка – за да се отървете от депресията.
 • На кръстопът – плащате да се откупите от всяка отрицателна програма (в този случай трябва да кажете (може мислено): „Платено!“.
 • Хвърляте през канавката, ограда, поток - за да се върнете или да поканите късмета.
 • В дере, дефиле - с цел излекуване от някакъв вид заболяване, обикновено с психичен произход.
 • Във водопада - един вид мистичен „договор“ с елемента на Водата - след тези действия водата трябва да се отнася с вас по-благоприятно, да оказва помощ при решаването на различни проблеми.
 • През лявото ви рамо – за да се защитите от евентуален негатив, очакван от вас от непознати недоброжелатели; профилактика на завистта, от уроки.

Монетите могат да се използват всякакви,  сък задължително условие: не трябва да ви бъде жалко колко ще дадете, това е като конкретно плащане за предстояща услуга.

  555 преглеждания

Да си помогнем с яйце

Трябва да вземете прясно, сурово пилешко яйце, за предпочитане не от магазина, цветът му няма значение. Ако нямате достъп до свежи яйца, поне минимум 1 час да е извадено от хладилника.
Трябва да имате снимка на човека, който трябва да почистите, ако не е лично.
Търкаляйте 40 пъти, като започнете от главата, с кръгови движения по спирала нагоре и надолу. Ако е на живо, по тялото. Може също да използвате восъчни свещи яйца.

След което го разбивате в буркан с вода / отново стайна температура/. Оставяте под леглото, където спите под главата. Ако няма възможност да е под, да е близо до главата и оставяте така цяла нощ. На сутринта изхвърляте и изплаквате буркана, без да пипате вътре в него с ръка. Прави се докато яйцето се избистри.

Вътрешното състояние на яйцето след ритуал може да разкаже за негатива, който сте поели.

Разкъсан жълтък показва, че върху биополето на човека е нанесен силен енергиен удар.

Ако е в було яйцето – любителски, някой нещо ви е причинил, сваля се лесно с няколко търкаляния по тялото.

Още
  485 преглеждания

ЛЕСНИ ЗАЩИТИ

 

Често възниква въпросът: как да се защитим?

По-долу са опциите за прости защити, достъпни за всички, които не изискват никакви специални умения, с изключение на добрата визуализация (умствена визуализация).

Техниките работят, но описанието не е мое. Авторът, уви, не ми е известен.

 

Още
  490 преглеждания

Лекува ли силата на мисълта дори нелечими заболявания?

 

Човешкото тяло е супер система, която може да се възстанови сама. Плацебо ефектът е феномен, който забележително потвърждава този факт!

В медицинските справочници има многократни случаи на чудодейно възстановяване на пациенти. Те просто вярваха, че се възстановяват и се отървавали от ужасно неразположение! Лиса Ранкин, автор на „Победата на ума над медицината: Техника за революционно изцеление без лекарства“, говори за плацебо от научна гледна точка.

Може би в бъдеще изобщо няма да ни трябва лекарство и ще можем да се излекуваме, използвайки силата на ума! Нейните изследвания са много убедителни.

3500 души са участвали в експеримента на Ранкин. Всички лица са били неизлечимо болни и страдат от проблеми със сърдечно-съдовата система, рак или ХИВ инфекция. Опитали различни методи на лечение, те били готови да направят всичко, за да се излекуват.

Още
  254 преглеждания

Много силен заговор за бързо отслабване

 

Необходимо е да се прави на намаляващата луна. Трябва да прочетете заговора 40 пъти подред на морска сол. След това с тази сол трябва да се разтриете във ваната или банята и да се изплакне с топла вода. Не никого не трябва да казвате, защо сте отслабнали толкова бързо:

„Солта в земята, солта в кръвта, мазнините в плътта.

Подобно на солта, тази вода ще се стопи и ще излезе,

Както тя няма да се върне отново в тялото ми,

Още
  376 преглеждания

Руническа формула "Паричен поток"

Можете директно да напишете върху банкнота или върху лист хартия за постоянно носене в портфейла ви. Можете да оговаряте всяка една руна поотделно или можете да го направите като цяло.

 

Като при оговорянето не забравяйте за какво отговаря всеки символ:

Райдо осъществява придвижването към целта

Феху се символизира самите пари

Още
  487 преглеждания
Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

 • София 1000, България
 • 0875 318 174
 • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни