За нас

Магията е изкуство, което изисква от своите познавачи не само усърдие и природен талант, но и огромен багаж от познания, подкрепен от практически опит. Освен това – както е с всяко сериозно изкуство – успешната магическа практика изисква качествена материална база. Защото дори и най-гениалният художник не може да твори своите шедьоври без професионални бои и четки… По същия начин и най-опитният и талантлив маг се нуждае от професионални магически инструменти. Далеч в миналото останаха представите, че всеки истински маг самостоятелно може да създаде всичките необходими му магически инструменти, подбирайки суровини и усвоявайки нови технологии. В наши дни е далеч по-лесно да се обърнете към професионален езотеричен магазин, където да можете да намерите всичко, от което се нуждаете за провеждането на обреди.

Ние създадохме този езотеричен магазин за практикуващи магове и начинаещи – за тези, които не се страхуват със собствени сили да променят живота си към по-добро; за тези, които винаги се стремят да погледнат отвъд хоризонта на възможното. При това ние не си поставяме за цел да предоставяме на нашите посетители пълноценно магическо обучение и провеждането на задълбочени курсове или семинари – за това съществуват многобройни магически школи, окултни общества и независими учители, които работят в най-различни направления на езотериката. Нашата задача е далеч по-проста и в същото време много по-сложна: стремим се да предоставим на всеки наш посетител този практически „набор от инструменти“, който ще му позволи самостоятелно да получи исканите промени в живота.

Крепко здраве, дълга младост и външна привлекателност, успешна кариера и материално благополучие, щастлив и надежден брак и топли отношения в семейството – този списък може да бъде безкраен. И всичко това е напълно възможно да го придобиете – при силно желание, настоятелност и правилно приложение на тези обреди и инструменти, които предлагаме на Вашето внимание. Надяваме се, че на сайта на нашия езотеричен магазин ще намерите за себе си много полезни и интересни неща, и няма да Ви се налага да се придвижвате по житейския си път на успеха по дълги заобиколни пътища чрез многобройни проби и грешки. Надяваме се, че въоръжени с тези знания и инструменти, които можем да Ви предложим, Вие няма да губите своето време, пари и надежда за успех в търсене на единствения маг, който може – и най-вече ще поиска – да реши Вашите проблеми. В крайна сметка и Вие самостоятелно може да постигнете същото.

ИМПЕРАТРИЦАТА е специализирана в продажбата на ексклузивни магически стоки и услуги. За времето на своето съществуване компанията е успяла да си изгради само положителен имидж и доверие у своите клиенти по целия свят. Нашият езотеричен онлайн магазин доставя магически стоки не само по територията на цяла България, но и в чужбина. Предлаганият асортимент включва богата колекция уникални магически свещи, широка гама специални авторски обреди, олтарни инструменти, амулети и талисмани, карти Таро, карти руни, руни езотерични книги и много друго.

За да можем да удовлетворим всички търсения на нашите клиенти, ние постоянно работим за обогатяването на асортимента на магазина.

Ние отделяме огромно внимание на качеството на нашите продукти и услуги. Цялата подробна информация за тях можете да намерите на сайта на нашия езотеричен магазин или ако ни пишете на e.mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. С удоволствие ще отговорим на всички Ваши въпроси.

Магазина не носи отговорност за резултата, постигнат, чрез използването да наши стоки. Всеки сам носи персонална отговорност за извършените действия било със закупени свещи, карти таро или други артикули от магазина. Всеки сам твори кармата си. Ние искаме да улесним живота ви, но какво влагате Вие и какво правите със стоката е Ваша отговорност.
Използвайте Магията сами и единствено с добри цели.

От сърце желаем всичко най-добро на Вас, нашите гости в сайта, и се надяваме срещата Ви с езотеричния магазин ИМПЕРАТРИЦАТА да бъде полезно и приятно преживяване.

 

 

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни