За нас

Магията е изкуство, което изисква от своите познавачи не само усърдие и природен талант, но и огромен багаж от познания, подкрепен от практически опит. Освен това – както е с всяко сериозно изкуство – успешната магическа практика изисква качествена материална база. Защото дори и най-гениалният художник не може да твори своите шедьоври без професионални бои и четки… По същия начин и най-опитният и талантлив маг се нуждае от професионални магически инструменти. Далеч в миналото останаха представите, че всеки истински маг самостоятелно може да създаде всичките необходими му магически инструменти, подбирайки суровини и усвоявайки нови технологии. В наши дни е далеч по-лесно да се обърнете към професионален езотеричен магазин, където да можете да намерите всичко, от което се нуждаете за провеждането на обреди.

Ние създадохме този езотеричен магазин за практикуващи магове и начинаещи – за тези, които не се страхуват със собствени сили да променят живота си към по-добро; за тези, които винаги се стремят да погледнат отвъд хоризонта на възможното. При това ние не си поставяме за цел да предоставяме на нашите посетители пълноценно магическо обучение и провеждането на задълбочени курсове или семинари – за това съществуват многобройни магически школи, окултни общества и независими учители, които работят в най-различни направления на езотериката. Нашата задача е далеч по-проста и в същото време много по-сложна: стремим се да предоставим на всеки наш посетител този практически „набор от инструменти“, който ще му позволи самостоятелно да получи исканите промени в живота.

Крепко здраве, дълга младост и външна привлекателност, успешна кариера и материално благополучие, щастлив и надежден брак и топли отношения в семейството – този списък може да бъде безкраен. И всичко това е напълно възможно да го придобиете – при силно желание, настоятелност и правилно приложение на тези обреди и инструменти, които предлагаме на Вашето внимание. Надяваме се, че на сайта на нашия езотеричен магазин ще намерите за себе си много полезни и интересни неща, и няма да Ви се налага да се придвижвате по житейския си път на успеха по дълги заобиколни пътища чрез многобройни проби и грешки. Надяваме се, че въоръжени с тези знания и инструменти, които можем да Ви предложим, Вие няма да губите своето време, пари и надежда за успех в търсене на единствения маг, който може – и най-вече ще поиска – да реши Вашите проблеми. В крайна сметка и Вие самостоятелно може да постигнете същото.

ИМПЕРАТРИЦАТА е специализирана в продажбата на ексклузивни магически стоки и услуги. За времето на своето съществуване компанията е успяла да си изгради само положителен имидж и доверие у своите клиенти по целия свят. Нашият езотеричен онлайн магазин доставя магически стоки не само по територията на цяла България, но и в чужбина. Предлаганият асортимент включва богата колекция уникални магически свещи, широка гама специални авторски обреди, олтарни инструменти, амулети и талисмани, карти Таро, карти руни, руни езотерични книги и много друго.

За да можем да удовлетворим всички търсения на нашите клиенти, ние постоянно работим за обогатяването на асортимента на магазина.

Ние отделяме огромно внимание на качеството на нашите продукти и услуги. Цялата подробна информация за тях можете да намерите на сайта на нашия езотеричен магазин или ако ни пишете на e.mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. С удоволствие ще отговорим на всички Ваши въпроси.

От сърце желаем всичко най-добро на Вас, нашите гости в сайта, и се надяваме срещата Ви с езотеричния магазин ИМПЕРАТРИЦАТА да бъде полезно и приятно преживяване.

 

 

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни