Колекция от подредби за MAК колоди, таро и Ленорман. 220 техники

-40%432,00 лв.

1 продукт в наличност
+
Купи

Колекция от подредби за MAК колоди и TAROT. 220 техники. 
Колекцията подредби е уникален инструмент за работа и ще се превърне в универсален асистент като практичен психолог, психотерапевт, таролог и отлична възможност за самодиагностика и самообразование.
Нов инструмент, Колекции от подредби с различни теми, с които можете:
o Провеждате консултации с клиенти
o Ще можете да видите ресурсите и възможностите на много колоди
o Ще спечелете увереност в работата с карти
o Виждате нови перспективи за отдавна придобити колоди карти

Колекциите съдържат добре изработени техники, които се основават на много популярни техники и подредби.
Получавате 11 полета, отпечатани на плат с 220 техники.
Информация за темите на колекцията:
1 Мост на желанията (размер 50 см х 50 см). Включва 52 техники. Полето "Мост на желанията" се използва за първоначалната среща с клиента. В резултат на такава работа вие самият или вашият клиент ще разкажете много за себе си, ще излязат наяве основните проблеми или посоката, в която трябва да се движите.
2 Аз и целите (размер 50 cm x 50 cm).
Полето „Аз и целите“ помага да се разбере ситуацията при сериозни промени в живота, когато човек дори не знае в коя посока да се движи и за него е важно да разбере каква стъпка трябва да се направи в следващия момент. Това ще ви позволи да очертаете начини за промяна на поведението или проявите на черти на характера, които пречат на постигането на целта.
3 Пари (размер 70 см х 47 см).
Парите са тематична колекция от техники, която се използва за анализ на финансови проблеми и придобиване на представа за това как ще изглежда ситуацията в тази сфера на живота в близко бъдеще. Позволява ви да определите възможностите и перспективите на дейността, както и нейната рентабилност.
4 Кариера (размер 70 cm x 47cm). Това поле се използва за анализ на свързани с работата въпроси по отношение на успеха и професионалните възможности за кариера.
5 Родът, приятелите и колегите (размер 50 cm x 50cm). Родът ви позволяват да проследите семейния сценарий по различни въпроси, в резултат на което е възможно да се избегне повторение.
6 Любов (размер 70 см x 47см).
Любовта е тематична колекция от 25 техники за изследване на взаимоотношенията, споделяне на отговорността. Приложения: семейна терапия.
Всеки от нас мечтае за добри отношения с партньор. Той изследва пълната гама от вашите мечти и мечтите на вашия партньор, за да създадете взаимно удовлетворяващо споразумение.
7 Дъга на желанията (размер 70 см х 47 см).
С помощта на тематичната колекция „Дъга на желанията“ можете да разгледате всяко възникнало желание, доколко то е осъществимо и полезно за нас. Способността да анализирате с какви чувства живеете през цялото време и кои се опитвате да отблъснете и не забелязвате.
8 Здраве (размер 50 cm x 50 cm)
С тематичната колекция „Здраве“ можете да разберете причините за даден симптом или заболяване; да осъзнаят собствените си модели на поведение, вярвания, които биха могли да допринесат за появата на болестта. Темата за работа на психолог с психосоматика на клиента е много, много актуална!
Ролята на метафората: моделиране, създаване (в резултат на разбиране) на образа (метафора) на здравето; насърчава потапяне в собствения опит и актуализира житейските мисли.
9 Моето предназначение (размер 50 cm x 50 cm)
Тематичната колекция „Моето предназначение“ дава признаването на индивидуални характеристики, черти на характера, възможност да се научат как да се изграждат взаимоотношенията с другите, като подчертават и актуализират общи цели и ценности, разширяват нивото на взаимодействие, подобряват комуникативните умения.
10 Магията на света (размер 50 cm x 50 cm)
Магията на света е колекция за моделиране, създаване (в резултат на разбиране) образ (метафора) на жизнения път, покровителство на висшите сили; насърчава потапяне в собствения опит и актуализира житейските мисли.
o Колекцията от техники е интересна не само за специалисти, но и за всички, които искат да се запознаят и научат как да използват асоциативни карти и карти таро в психологическата практика. Полетата за подредби се използват при консултиране, психотерапия, коучинг, в групова и индивидуална работа с деца и възрастни. Основните техники са представени във форма, която е достъпна дори за тези, които тепърва се запознават с терапевтичните карти като професионален инструмент. Маржовете съдържат добре проектирани техники, които се основават на много популярни техники и подредби.

11. 12 дома -тематична колекция подредби

12 дома е универсален инструмент за себепознание, психологически портрет на човек.Помага да се откроят основните проблеми, важни моменти в текущото състояние на клиента в случаите, когато на самия него му е трудно да формулира въпрос.


Ще се научите да:
Работете с карти таро лесно и бързо
Можете лесно да изберете техниката според въпросите на клиента
Ще овладеете 220 подредби, които ще се научите да прилагате както за себе си, така и докато консултирате клиенти.

Основни стъпки за работа с полетата:

1 стъпка изберете едно поле Направление (поставяне на цели, кариера, пари, любов ...)

Изберете стъпка 2 от Направление(проблемът, който искате да разрешите)

Стъпка 3, прочетете въпроса, извадете картата и така нататък, според полето според номера на избрания въпрос, цвета и номерата на картите, които са показани в ъгъла на всеки цвят).

 

Към видео презентация

Ръчно пране

Изработени от плат

Related products

Резултати 1 - 6 от 6
Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни