Аз и кариерата - тематична колекция подредби

-30%49,00 лв.

1 продукт в наличност
+
Купи

Аз и Кариерата е тематична колекция от техники, които се използват за анализ на професионални проблеми и за установяване на това как ще изглежда ситуацията в тази сфера на живота. Помага за вземане на решения за смяна на работата. Позволява ви да разгледате подробно плюсовете и минусите на текущата работа, а също така показва възможностите и проблемите, които могат да се появят на новата. С помощта на тематичния сборник можете да получите конкретни съвети и инструкции как да продължите.

Ролята на метафората: моделиране, създаване (в резултат на разбиране) на образ (метафора) за кариерно развитие; насърчава потапяне в собствения опит и актуализира житейските мисли.

Процедура: с помощта на карти таро и мак колоди, участниците отговарят поетапно на предложените въпроси, като подреждат избраните карти пред тях в определена последователност.

 

Събирането на техники е интересно не само за специалистите, но и за всички, които искат да се запознаят и научат как да използват карти таро в психологическата практика. Полетата за подредби се използват при консултиране, психотерапия, коучинг, в групова и индивидуална работа с деца и възрастни. Основните техники са представени във форма, която е достъпна дори за тези, които тепърва се запознават с терапевтичните карти като професионален инструмент. Полето съдържа добре проектирани техники, които се основават на много популярни техники и подредби.

С колекцията можете:

Изберете бързо техника и започнете да работите с клиент

Спечелете увереност в работата с карти

Да видите ресурсите и възможностите на много колоди

Да се научите да взаимодействате с полето за подредби

Избирате направление и следвате подточките. Например избирате от направление 1 - т. 2 и следвате същите числа, цветово.

Ще се научите да:

Работете с карти таро лесно и бързо

Можете лесно да изберете техниката според въпросите на клиента

Основни стъпки за работа с полето:

1 стъпка изберете едно поле Направление (поставяне на цели, кариера, пари, любов ...)

Изберете стъпка 2 от Направление(проблемът, който искате да разрешите)

Стъпка 3, прочетете въпроса, извадете картата и така нататък, според полето според номера на избрания въпрос, цвета и номерата на картите, които са показани в ъгъла на всеки цвят).

Размер 65х43 см

Изработена от плат

ръчно пране

Към видео презентация

 

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни