Черна спиритическа дъска Уиджи - Чёрная спиритическая доска Уиджи

-30%42,70 лв.

1 продукт в наличност
+
Купи

Черна дъска Уиджи.

Предлага се на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.

Размер: 30х40 см.

Материал: бреза, лак.

Спиритическа дъска или Ouija е уникален сувенир, който не само забавлява, но и разкрива тайни. На повърхността са мистични рисунки, българската азбука, цифри от 0 до 9 и отговорите „да“, „не“ и „сбогом“. Провеждането на сесия е много лесно: сядате около нея и задавате въпроси, а духовете отговарят чрез специален указател за дъската.
Пресъздаден по оригинална технология

Оригинален сувенир за любителите на мистиката!
Вълнуват ли ви тайните на непознатото? Или може би търсите необичаен подарък за приятел? Дъската на български език Ouija със сигурност ще зарадва всички, които се интересуват от мистика, езотерика, самоусъвършенстване, скрити знания и тайни на живота. Това ще се превърне в най-доброто забавление за добра компания в тъмна есенна или зимна вечер, разнообразяване на свободното ви време и добавя мистерия. Сеансът е уникално преживяване, което вълнува нервите дори на закоравели материалисти. Ако чувствате, че сте приковани към някаква житейска ситуация, може би духовете ще ви помогнат да намерите отговори и да погледнете на всичко от нов ъгъл.

Преимущество:
Напълно преведен на български  език. За да го използвате правилно, дъската трябва да „говори“ на езика на участниците в сесията, в противен случай вместо отговори ще получите пълни глупости.
Забавлява и разкрива тайни. По време на духовна комуникация с духовете можете да задавате всякакви въпроси и да получавате отговори на тях. Въпреки че дъската прилича на настолна игра, мнозина я смятат за мощен инструмент за предсказване и самооткриване.
Попитайте и духовете ще ви отговорят

Какво е?
Дъската Ouija е изобретена от американския адвокат Илайджа Бонд в средата на XIX век. Новата настолна игра бързо придобива популярност сред аристокрацията и буржоазията, тъй като освен за развлекателни цели, тя помогна на хората да разберат себе си. По време на спиритическа сесия можете да формулирате всякакъв въпрос и да получите отговор на него чрез плъзгача. Смята се, че отговорите се дават от душите на мъртви хора, духове, ангели и други същества от другия свят, поради което те са толкова точни, дълбоки и понякога странни.

Точният произход на името на дъската не е ясен, според едната версия това е смесица от немски и френски думи „да“, според другата - древната египетска дума „късмет“. По време на съществуването на „дъската за говорене на вещици“ е станала широко разпространена по целия свят, тя се споменава в книги, филми и научни изследвания.

Счита се, че „дъската на вещицата“ ви позволява да общувате с душите на мъртвите, духовете и ангелите

Как работи?
Комплектът за провеждане на спиритически сеанс се състои от две неща: дъска с отпечатани  букви и цифри и показалец  с дупка в средата. Сесията се провежда в компания от няколко човека (поне двама). Участниците сядат наоколо и леко докосват показалеца с върховете на пръстите си. Един човек задава въпрос и показалецът започва да се движи - това означава, че духовете ви чуват и отговарят. След известно време в дупката може да се види дума, буква, цифра или тяхната последователност - това е отговорът на въпроса. 

Седнете около дъската и леко докоснете плъзгача с пръсти, можете да поставите снимка на починалия, с когото искате да разговаряте

Класически правила и насоки за успешна сесия:
Не провеждайте процедурата сами, не консумирайте алкохол, никотин или наркотици преди нея.
Отпуснете се преди сесията, махнете бижутата, разхлабете косата си, разхлабете колана или се преоблечете в широки дрехи. Можете да запалите свещи, да приглушите светлината и да включите тиха музика.
Вземете на сериозно случващото се, не задавайте глупави въпроси.
Общувайте с духовете с уважение. Преди да зададате въпрос, спиритистите поздравяват духовете на глас и ги питат дали са дошли. След сесията казват сбогом (за това на дъската има надпис „сбогом“, просто трябва да преместите плъзгача там).
Подхождайте критично към информацията, която получавате - духовете също могат да грешат.
Атмосферата на мистика и мистерия е това, което толкова липсва на съвременния човек

Related products

Резултати 1 - 3 от 3
Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни