Подаръчен талон

20,00 лв.
Подаръчен талон

10 продукта в наличност
+
Купи

Искате ли да подарите нещо специално или необичайно на ваш близък или приятел, но се опасявате дали ще изберете правилния подарък. Най-добрият изход от тази ситуация е подаръчен талон на вещицата. Картите за подарък с номинална стойност от 20, 30, 50 и 100 са уникална възможност да изразим най-топлите чувства с пълнотата на вниманието и неограниченото доверие.

Използването на подаръчния талон е лесно, МНОГО просто. Валидността на картата не е ограничена, тя може да бъде използвана по всяко време след закупуване чрез заплащане на покупки в магазина и услугите ни. Когато плащате за подаръка в онлайн магазина, просто въведете уникален номер на карта в полето за коментар за поръчката - тогава нейната сума ще бъде преизчислена от оператора на услуги ръчно.

Можете да платите с една карта и стоки и магически услуги. Моля, обърнете внимание: стойността на подаръчния талон не е разделена на части, а се използва в даден момент. Ако сумата на поръчката надвишава цената на картата, тогава нейният притежател получава отстъпка за стоки, равна на номиналната стойност на картата.

Ако имате въпроси относно използването на подаръчния талон на вещица, обадете ни се на 0875 318 174 или напишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни