Махало колие с аметист

30,00 лв.

2 продукта в наличност
+
Купи

Универсален медальон на верижка с висулка от аметист. Може да се използва едновременно като бижу, като личен талисман и като инструмент за магическа работа като махало.

Аметистът е камък, който помага да се развият вътрешните способности на човека, да се отворят вратите към по-високи сфери, да се разбере универсалната мъдрост. За много народи аметистът е символ на мир, честност, искреност и добродетел. Собственикът на този камък може да бъде сигурен във вярността на избрания и в искреността на неговите чувства.

Енергично, аметистът основно помага за постигане на баланс и вътрешна хармония със себе си. Това е чудесен „лек“ за сърдечна болка, страхове, нещастна любов, несигурност. Смята се, че ако дадете аметист на любимия човек, камъкът ще предизвика реципрочно чувство у вас, а в семейните отношения аметистът осигурява мир, хармония и вярност.

Носенето на аметист в определени лунни дни - 3-ти, 7-и и 11-ти помага да коригирате дефектите в речта и да установите контакти с хора, от които се нуждаете, да възстановите отношения.

Размер на кристала: около 4см

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни