Тигрово око - за успех и защита

-30%35,00 лв.

1 продукт в наличност
+
Купи

С помощта на тигровия камък винаги ще намирате най-добрия и безконфликтен изход от всяка ситуация.

На дамите носи късмет и успех във всевъзможни дела и във възпитанието на децата, а бизнесмените предпазва от коварството на конкурентите и им позволява да получат възможно най-голяма материална изгода. Това е камъкът на хората с висока емоционалност, които са склонни по-скоро да се приспособяват към заобикалящият ги свят, отколкото да го „преправят“.

През Средновековието тигровото око е имало славата на камък-пазител от лоши очи и магии. Считало се е, че предпазва от злополуки, лошо влияние и лицемерни приятели.

 Тигровото око предпазва от уроки и ревност. Засилва способността за съсредоточаване у притежателя си, насочва го към важни и съществени дела. Стимулира педагогическите способности.

 Дарява здраве. Покровителства стопанските дейности, а също и войнските дела. Повишава разсъдителността.

 Отдалечава Ви от опасности и беди. Премахва умора и раздразнителност. Предпазва от покушения и кражби. Проваля коварни замисли.

В периоди на сериозни жизнени промени предпазва от крах и разочарования. Помага в изпълнението на желания, носи успех в работата, стабилизира финансовото състояние, помага при изпити и важни бизнес срещи. Способства за постигане на целите чрез предприемане на директни действия.

С помощта на тигровия камък винаги ще намирате най-добрия и безконфликтен изход от всяка ситуация.

На дамите носи късмет и успех във всевъзможни дела и във възпитанието на децата, а бизнесмените предпазва от коварството на конкурентите и им позволява да получат възможно най-голяма материална изгода.

Това е камъкът на хората с висока емоционалност, които са склонни по-скоро да се приспособяват към заобикалящият ги свят, отколкото да го „преправят“.

Той е и камък защитник, който предпазва от нечисти сили дома.

Индийците вярвали, че предпазва от всичко и е камък стимулатор и изостря интуицията.

Помага като успокоява гнева и носи успех на добрите хора, а също лекува ревността.

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни