Гривна от бял жадеид, бял авантюрин и розов кварц за любов и защита

-30%35,00 лв.

1 продукт в наличност
+
Купи

Ако искате да намерите любовта и да я защитете...това е за вас:

Бял авантюрин. Действието му е насочено главно към активиране и прочистване на сърдечната чакра - и създаване на енергиен „щит“, който предотвратява проникването на паразитна енергия в човешкото поле.

Авентюринът балансира мъжките и женските енергии, помага да се разкрият творческите способности, подкрепя мотивацията за активност, изпълва с ентусиазъм и подобрява лидерските качества.

Лечебният му ефект помага за хармонизиране на всички системи и органи, балансира и зарежда физическите и фините тела на човек.

Жадеид е един от най-популярните минерали, използвани в религията и магията. Това е камъкът на ума, добрите намерения и добродетел. Великият мъдрец Конфуций считал този камък за символ на човечеството.

Джадеид има силна енергия. Дава на човека усещане за нежност, справедливост, желание за знания, умереност в живота, смелост и чистота. Допринася за щастливите промени, разрушава безизходицата. Препоръчва се да го притежават тези, които искат да променят своя мироглед и начин на живот, хора, които търсят просветление.
Джадеид придава жизненост, добро здраве и дълголетие.
Джадеид е талисман на учени, символ на ума и голяма смелост. Допринася успех в професионалните дейности, защитава семейното щастие. Предпазват от наранявания, дава смелост, желание за победа

Розовият кварц дава жизнерадост и безусловна любов, лекува душевни рани. Този нежен очарователен минерал в древни времена се е считал за лечител на душата и сърцето.  В случая да се омъжите по любов. Вибрациите на камъка успокояват, умиротворяват, правят човек по-мек, по-отзивчив, мил, способен да прости.

Размер 20 см, на разтегателна корда

Ако искате друг размер - напишете към поръчката си.

 

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни