Матиран, изрисуван черен ахат - мощен талисман за защита

75,00 лв.

1 продукт в наличност
+
Купи

Гривна за защита 

Най-добрият камък за защита е черния ахат. Черното поглъща другите цветове и отрицателна енергия. Черният ахат е изключително мощен амулет, който не само обработва негативното, насочено към собственика на камъка, но и засилва енергийната защита и предпазва от тъмни сили. Дори няма да забележите как ще добавите общителност и остроумие, ще се отървете от раздразнителност и нервност. Камъкът надеждно стабилизира психиката, дава мир и спокойствие. Ако сте склонни към честа депресия и стрес, носете черен ахатен пръстен непрекъснато. Това ще защити психиката ви от енергийни атаки и удари.

Черният ахат има особено силно въздействие върху жените! С такъв помощник ще "летите" на работа и през живота с чувство за просветление и безграничен оптимизъм. Свръхчувствителните момичета сравняват ефекта от вибрациите на черния ахат с ефекта на чаша добро кафе - невероятна енергичност, полет на душата и желание да покорят планини!

За активация на програмата е необходимо след закупуване на гривната да я измиете на течаща вода и да носите колкото се може по.често. 

Гривната може да бъде изработена индивидуално за вас.

На еластична корда.

 

Related products

Резултати 1 - 2 от 2
Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни