Еротично Таро Манара — Manara The Erotic Tarot

-20%44,00 лв.

3 продукта в наличност
+
Купи

Автор: Milo Manara
Художник: Milo Manara
78 карти + инструкция на руски
Размер на картите: 6,6 см x 12 см

Традиция: Уникална
Категория: еротика; комикс

Колода карти Таро Еротична Манара е създадена наскоро от италианския художник Мило Манара и се произвежда от Ло Скарабео от 2000 г. Въпреки толкова младата възраст, тези карти се оказаха отличен инструмент, който помага да се разберат психологическите тънкости на човешката душа и да се разберат проблемите, които възникват в отношенията.

Основното предимство на Таро Манара се разкрива не толкова в правенето на прогнози, колкото в психологическата и психотерапевтичната работа с клиента. Тя помага да се отдалечат от банални въпроси като „Е, какво ще имам с него?“, „Ще се ожени ли за мен?“ или "Кога най-накрая ще срещна любовта си?" до преосмисляне на себе си и поведението си, води до идентифициране на причините за неуспеха и помага да се разбере какво трябва да се промени в себе си, върху какво да се работи, за да откриете себе си и да се отворите чрез любовта. Работата с еротичната "Манара" на Таро трябва да се основава на интуицията. Към тези карти не може да се подходи със строга рамка от правила и догми. Таро Манара обича креативна, спокойна атмосфера. Не се страхувайте да се доверите на подсъзнанието си.

Манара ни пренася в един приказен свят с плътски удоволствия. Манара ни отвежда в своето чувствено измерение, чрез почитта на женското тяло, символ на Вселената. Картите съдържат също така и планетарни, зодиакални символи и четирите елемента, които са полезни за получаване на астрологични отговори. За пълнолетни.

Позволете си да видите какво искат да кажат на картите Манаро Таро. 

Related products

-20%44,00 лв.
Без наличности
-20%60,80 лв.
2 продукта в наличност
+
Купи
-20%44,00 лв.
1 продукт в наличност
+
Купи
-20%44,00 лв.
3 продукта в наличност
+
Купи
-20%44,00 лв.
1 продукт в наличност
+
Купи
-20%50,40 лв.
5 продукта в наличност
+
Купи
Резултати 1 - 13 от 13
Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни