Гривна от нефрит и авантюрин за развитие на женската енергия с ключе и катинар

-30%35,00 лв.

1 продукт в наличност
+
Купи

Ако искате да развиете своята женска енергия...тогава тази гривна е за вас...

Зелен авантюрин. Действието му е насочено главно към активиране и прочистване на сърдечната чакра - и създаване на енергиен „щит“, който предотвратява проникването на паразитна енергия в човешкото поле.

Авентюринът балансира мъжките и женските енергии, помага да се разкрият творческите способности, подкрепя мотивацията за активност, изпълва с ентусиазъм и подобрява лидерските качества.

Лечебният му ефект помага за хармонизиране на всички системи и органи, балансира и зарежда физическите и фините тела на човек.

Нефрит е един от най-популярните минерали, използвани в религията и магията. Това е камъкът на ума, добрите намерения и добродетел. Великият мъдрец Конфуций считал този камък за символ на човечеството.

Нефрит има силна енергия. Дава на човека усещане за нежност, справедливост, желание за знания, умереност в живота, смелост и чистота. Допринася за щастливите промени, разрушава безизходицата. Препоръчва се да го притежават тези, които искат да променят своя мироглед и начин на живот, хора, които търсят просветление.
Нефрит придава жизненост, добро здраве и дълголетие.
Нефрит е талисман на учени, символ на ума и голяма смелост. Допринася успех в професионалните дейности, защитава семейното щастие. Предпазват от наранявания, дава смелост, желание за победа

Размер 18 см, на разтегателна корда

Ако искате друг размер - напишете към поръчката си.

 

Related products

Резултати 1 - 3 от 3
Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни