Син авантюрин,тюркоаз и хаулит - любовен талисман, да намерите любовта и да я задържите

-30%35,00 лв.

1 продукт в наличност
+
Купи

Син авантюрин 

Магическите му свойства били използвани навсякъде от магьосниците. Нашите предци са вярвали, че синият камък на авантюрина, който е в състояние да събуди у господаря си много скрити таланти. Минералът помага да се събуди лидерството на човек, който спи дълбоко в нас. Пробужда връзката с другия свят, изостря всички чувства.

Синия авантюрин има защитни свойства. Използването му е подходящо за тези, чиято работа е свързана с чести командировки. Този минерал предпазва на пътя от атака, използване на физическа сила, природни бедствия. 

Тюркоазът е камък на вярност, щастие и любов. Това е най-подходящият камък за момичета и млади жени, защото им помага да привлекат мъже.

Много народи по света вярвали, че тюркоазът е камък, който предизвиква силна любов. Средновековните придворни дами винаги носели със себе си талисмани с тюркоаз, за да очароват избраника си. Ориенталските жени, за да привлекат вниманието на мъжете, тайно зашивали тюркоазени камъчета в дрехите му.

Тюркоазът е идеален талисман, който помага в любовните отношения. Сред древните римляни тюркоазът е камъкът на Венера - богинята на вечната любов. Древните египтяни отбелязват магическата връзка на тюркоаза с богинята Изида, която олицетворява брачната вярност. 

Хаулитът е изключително успокояващ камък, който носи търпение и засилва позитивните черти на характера. Хаулитът помага за добър сън, като успокоява съзнанието и е добро допълнение при лечението на инсомния. Емоционално ни кара да преодолеем ярост и гняв. Дори само едно парченце хаулит в джоба или като бижу, той попива вашата енергия на гнева или онази, насочена към вас.   

На еластична корда. 18 см

Related products

-30%21,00 лв.
2 продукта в наличност
+
Купи
-30%21,00 лв.
1 продукт в наличност
+
Купи
Резултати 1 - 3 от 3
Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни