Курс таро

1 200,00 лв.
Курс таро

10 продукта в наличност
+
Купи

Таро е огледало на вътрешната реалност.

Много клиенти се оплакват, че използвайки знанията, придобити от книгите на различни автори, все още не могат да интерпретират правилно значенията на картите,  да получат отговори на най-съкровените си въпроси и да намерят изход от привидно трудни ситуации.

В нашата информационна епоха, когато има много литература и информация за таро, е трудно да се разбере изобилието от тази информация.

ФАКТ: 90% от всички хора, които изучават Таро от книги и даже курсове, ги разбират погрешно!

В наше време, когато всички основни и необходими човешки потребности вече са повече или по-малко задоволени, хората се стремят към саморазвитие, познание и учене.

Все по-често хората искат да знаят повече за това какво им носи бъдещето. Намерете изход от трудни ситуации...

И така, как да се научите да разбирате картите Таро?

Грешите, ако мислите, че за това трябва да учите много дълго време, да отваряте третото око с години, да се подлагате на тежък аскетизъм, да се изтощавате с медитации, да харчите пари за огромен брой книги.

Това, разбира се, не означава, че не трябва да правите нищо.

Въз основа на моя собствен практически дългогодишен опит в преподаване, създадох свой собствен ефективен метод на преподаване, който води до резултати.

Позволете ми да ви запозная с нов урок стъпка по стъпка:

Ще научите значението на картите таро без да ги учите.

Ще научите как да разчитате подредби.

И много много други неща...

Целта на този курс е да научите основите на теорията и практиката на гадаене с помощта на карти Таро.

Изключителната авторска методика на преподаване включва теория и практически задачи.

Смятате ли, че да се научите да  разчитате карти Таро е трудно, че едва ли ще успеете? И аз така мислех. Но всъщност е съвсем реално и аз ще ви помогна с това.  Добре дошли!

Кой може да изучава Таро в този курс?

Моят отговор е, че всеки, който се интересува от езотерика и който възприема информацията визуално, може да се обучава по този курс. Не смятам картите Таро за някаква магия за избрани. Това е просто инструмент за четене на информация, който можете да овладеете, ако желаете.

Когато завършите този курс, ще видите на практика как да работите с картите Таро, ще научите как да ги четете в подредби  и след това ще можете да правите подредби  с почти всякаква сложност сами.

С какво моят курс се различава от другите?

Една от важните цели на курса е да развиете вашата интуиция и въз основа на нея да формирате умения за четене на карти. Ще се научите как правилно да виждате и усещате ситуациите, които картите Таро ви показват,  да разбирате техните съвети и предупреждения, да анализирате миналото и настоящето. Няма да пишем, ще се учим да гледаме.

Друга разлика е, че ще се договаряме за удобен за вас час и ден. Седнали пред компютъра си. 

Структура на курса:

История на картите таро. Произход на картите. Различни школи.

Класическото Таро Райдър-Уейт.

Големи Аркани

Малки аркани

Дворцови карти - хора или качества: психологически типове, принцип на дефиниция.

Курс изцяло насочен към практическото приложение на таро. Да ви покаже какво стои зад всеки аркан. Да можете без да зубрите или под диктовка да разберете таро, независимо каква колода ще ви попадне в ръцете.

Какво ще има на курса?

 1. Предлагам да изследвате света на Таро, без да се привързвате към авторитетите, а тръгвайки от тях, да търсите своя собствен път в Таро, да формирате своя собствена визия. Тъй като запаметяването на стандартните значения на картите не дава задълбочен поглед върху ситуацията или във въпроса.
 2. Курсът се провежда индивидуално или възможност за приятели от 2/3 човека. Има възможност да отделя време на всеки ученик. Всъщност това е индивидуална работа с всеки.
 3. Креативност, креативност и пак креативност :) - това е най-ефективният начин за придобиване на всякакви знания.

 

Водещ:  Императрицата /Ваня Вучкова/- опитен таролог, висококвалифициран специалист, базиран на дългогодишен опит, ще ви помогне да научите техниките и тайните на притежаването на карти Таро. Това не само ще разшири знанията ви, но и ще развие интуицията, освобождавайки я от логиката, а също така ще придаде самочувствие.

След завършване на курса на обучение ще получите възможност да помогнете на себе си и на близките си, както и, ако желаете, да придобиете нова професия.

Цената на обучението

Вариант 1 –  цената за курса е 1200 лв.

 • карти таро от Императрицата.
 • Включва 8 -10 занятия по 3 часа с Императрицата. Но от опита установих, че е възможно и да са и три месеца. Всеки ученик върви със свое собствено темпо. Затова часовете и темпото си определяте сами.
 • Базова покривка с 52 техники на подредби
 • Електронни материали за целия курс

Вариант 2 - цената за курса е 1270 лв. 

 • карти таро от Императрицата.
 • покривка таро от Императрицата.
 • Включва 8 -10 занятия по 3 часа с Императрицата. Но от опита установих, че е възможно и да са и три месеца. Всеки ученик върви със свое собствено темпо. Затова часовете и темпото си определяте сами.
 • Базова покривка с 52 техники на подредби
 • Електронни материали за целия курс

Вариант 3 – цената за курса 1600 лв.

 • карти таро от Императрицата.
 • 11 броя покривки с 220 техники за подредби.
 • Включва 8 -10 занятия по 3 часа с Императрицата. Но от опита установих, че е възможно и да са и три месеца. Всеки ученик върви със свое собствено темпо. Затова часовете и темпото си определяте сами.
 • Електронни материали за целия курс

 

Почувствайте цялата сила и възможности, които се отварят от притежаването на такъв мощен инструмент като картите Таро!

Възможност да се разберем за разсрочено плащане, преди започване на курса ви!

Индивидуално и с предварително заплащане! В уюта на дома Ви!!!!

- Важно! Резултатът, както във всеки бизнес, ще зависи от вашите индивидуални способности, от вашето старание и предразположеност да работите с карти Таро. И естествено Вашата интуиция!

Related products

Резултати 1 - 2 от 2
Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

 • София 1000, България
 • 0875 318 174
 • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни