Уика оракул - Wiccan Oracle Cards

53,00 лв.

1 продукт в наличност
+
Купи

Автори: Nada Mesar, Chatriya Hemharnvibul
Художник: Chatriya Hemharnvibul
32 карти + книга с 160 страници
Език на картата: Мултиезичен
Размер на картата: 8,8 cm x 12,5 cm
Категория / Тема / Стил: Язичество / Уика / рисуване

Картите на този Оракул са наситени с духа на магьосничеството, заговорите и миризмата на отварите на вещиците. Погледнете тези карти и ще намерите отговори на най-горещите въпроси от живота и времето си.

Уика е модерно духовно и магическо учение, чиито корени тръгват назад през векове. Тя израсна от древни знания за променящите се сезони, така нареченото Колело на годината и дълбока връзка с духовете на земята. Почитат Богинята и Бога, и двамата са известни в различни традиции под много различни имена. Съвременната Уика използва както традиционни обреди и вярвания, така и новосъздадени ритуали, които често са опити за пресъздаване на онези методи, които са били изгубени през последните векове.
Представеният на вашето внимание оракул Wicca се състои от 33 карти, всяка от които представлява един аспект от пътя на Уика. Независимо дали сте нов по този път или практикувате Wicca от много години, символите и съобщенията, предавани чрез тези карти, ще ви помогнат да проникнете по-дълбоко в тайните учения на Wicca и да ги въведете в живота си.

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни