Консултация

200,00 лв.
Консултации

1 продукт в наличност
+
Купи

Аз съм Ваня и ви предлагам консултации с карти таро, защото обичам таро и се опитвам да разбера по-добре уроците, които животът ни изпраща.

За мен таро е магия, но и психология и философия на едно място. Не винаги се получава, но пък когато стане, усещането е невероятно. Сякаш някой е свалил превръзка от очите ти.

Работата с картите може да ни помогне да разберем по-добре себе си, хората около нас и мотивите, които ни карат да действаме така, както го правим. Вярвам, че това е първата стъпка към живот, който е по-осъзнат и в който сме по-верни на себе си.

Занимавам се с таро карти от началото на 2017-а година. Първоначално гледах само на себе си. Когато с изненада открих, че картите действително „говорят“, боязливо се прехвърлих и на близки и приятели. Установих, че не е нужно човекът да е пред теб или да го познаваш, за да можеш да видиш историята му. Напротив, колкото по-малко знаеш за питащия, толкова по-обективни и верни са тълкуванията на картите.

Таро консултация

При консултацията с таро това е пътуване навътре, при което човек избира да е буден и активен участник в своя живот и да служи на висши и благи цели.

 

Продължителността на консултацията е около един час.

 

Запитване за консултация на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

и на телефон +359875 318 174.

Related products

Резултати 1 - 3 от 3
Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни