Ангеларий. Оракул Eманациs — Angelarium. Oracle of Emanations

-30%32,90 лв.

1 продукт в наличност
+
Купи

Автори: Eli Minaya, Peter Mohrbacher
Художник: Peter Mohrbacher 
32 карти + мултиезични инструкции
Размер на картите: 88 х 125 мм
Година: 2017

Категория/Тематика/Стил: кабала

Оракулът еманация „Ангеларий“ се превърна в истинска сензация в областта на предсказанията. Образите му са базирани на кабалистичен мистицизъм, отварят метафизичната концептуална сфера, приближават човек до разбирането на свещеното, божественото, трансцендентното. Спомнете си, че самата дума еманация обозначава произхода на Вселената чрез нейния отлив от някои трансцендентални и божествени принципи. Кой друг освен ангели може да стане водачи на човек в тази област на отвъдното. Оракулът ще бъде интересен за тези, които са близки до кабала, енохийска магия и метафизика.

Посветен на темата за ангелите в най-широкия смисъл на термина. Ангелите на този Оракул са оригинални и нетрадиционни, но изразителни и впечатляващи. Мощните илюстрации към „Aangelaria“ на Питър Морбакер се превърнаха в сензация, която се дискутира в Интернет. Енергията на рисунките, водеща до кабала и мистика, отговаря в дълбините на душата на всеки, който е влязъл в контакт с тях. Всяка фигура отразява колективната неизвестност, която живее във всеки от нас.

Всяка картичка съдържа поредица от визуални алегории, вдъхновени от личен опит и асоциации на художника, както и изображения на древната ангелска традиция. Оракулът улавя със своята енергия и позволява на всеки да покаже потенциалните си психически способности.

Related products

Резултати 1 - 2 от 2
Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни