Картина на Ивет Горанова: "Лисицата"

550,00 лв.

1 продукт в наличност
+
Купи

Платно
Материали: масло и акрил
Приблизителни размери: 50 cm x 70 cm 

Художник: Ивет Горанова

Представяме Ви "Лисицата" – изключителна картина от известната художничка Ивет Горанова. Съчетавайки техниките на масло и акрил, Горанова създава едно изразително и запомнящо се произведение на изкуството. Изображението на лисицата, уловено в движение, носи със себе си усещане за мистерия и грация.

Техника и материали

  • Масло и акрил: Използването на масло и акрил дава на картината изключителна текстура и богатство на цветовете. Маслените бои добавят плавност и дълбочина, докато акрилът носи живост и интензивност.
  • Платно: Произведението е изпълнено върху висококачествено платно, което осигурява дълготрайност и устойчивост на цветовете.

Размери

  • Височина: 90 см
  • Ширина: 70 см

Стил и вдъхновение

"Лисицата" е изпълнена с енергия и движение. Ивет Горанова черпи вдъхновение от природата и символиката на лисицата като образ на хитрост и ловкост. Картината съчетава реалистични детайли с абстрактни елементи, създавайки уникално и запомнящо се произведение. Интересен аспект на произведението е, че лисицата притежава човешки черти, напомнящи женска фигура. Този детайл добавя допълнително измерение и интрига, предавайки идеята за женската сила и грация, преплетени с хитростта на лисицата.

Сертификат за автентичност

Всяка картина на Ивет Горанова е придружена със сертификат за автентичност, подписан лично от художничката, което гарантира оригиналността на произведението.

За художничката

Ивет Горанова е призната в съвременното българско изкуство със своя уникален стил и емоционална дълбочина. Нейните произведения често са вдъхновени от природата и човешките емоции, като същевременно демонстрират майсторско използване на цветовете и техниките. Горанова има множество участия в изложби както в България, така и в чужбина, спечелвайки уважението на колекционери и ценители.

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни