Таро на мистичните (тайнствените) феи луксозно - Mystic Faerie Tarot

-20%66,40 лв.

3 продукта в наличност
+
Купи

Автор: Линда Рейвънскрофт, Барбара Мур
Илюстратор: Линда Рейвънскрофт
Състав: 78 карти в комплект с книжка от 312 страници на английски език. и торбичка.
Език на картата: английски
Размер на картата: 70×117 мм
Година: 2007

Традиция: Уейт
Категория: Магически създания (феи, елфи), фентъзи, приказки, цветя и растения.


Представете си, че сте в отдавна изоставена градина. Тревата блести и шумоли; цветята се люлеят лениво от вятъра. Виещата се пътека ви кани да се впуснете в очарователния свят на феи, духове, елфи и нимфи, за да откриете магията и възможностите в собствения си живот.
Красиви акварелни илюстрации от известната фентъзи художничка Линда Рейвънскрофт. Ръководството е написано от популярната читателка на таро Барбара Мур.

„В Mystic Fairy Garden изобилстват феи, нимфи ​​и елфи. Магическият свят на феите пламва в красива колода от цветове, история и изображения, което ни позволява да надникнем в свят, който рядко виждаме или откриваме. Независимо дали вярвате във вълшебен свят или не, безгрижното, нежно послание, подкрепено от картите, помага на всеки да разбере и запомни, че тъмнината може да бъде преодоляна, винаги има синьо небе на хоризонта отвъд тъгата.

Феите, нимфите и елфите ни преследват и ни говорят нежно чрез собствения си свят и истории, за да ни помогнат в ежедневието ни. Те помагат да потвърдим чувствата, които изпитваме, и ситуациите, в които се намираме. Това е нежно огледало във вашето вътрешно Аз и живота. Както казва продуцентът на тази карта Таро, Барбара Мур, „Феите на таро Mystic Fay ще ви помогнат да се ориентирате в градината. Градината наистина е вашият живот и Таро може да ви помогне да намерите своя път. Използвайте таро, за да проучите възможностите, за да вземете най-добрите решения.

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни