Среща с любовта

Приятели, скоро е празника на любовта…нека за тези от вас, който все още не са в отношения, не са срещнали половинката си, да попитаме картите какво е за вас любовта. Избирайте номерче, колода или камъчета. Ще кача подредбите на Св. Валентин. Очаквам ви и на игрите https://imperatrice.eu/%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8 ….Вълшебна седмица!

 

 

Колода 1 – синя гривна

 

 1. Среща с любовта

Какво е за вас любовта….това е творчество, талант. Това е най-големия ви проект в живота. Това е готовността ви да се учите, да възприемате новото, да работите над отношенията. И в зависимост от готовността ви да възприемате новото, да се учите от грешките си, любовта за вас е или лека и игрива, или трудна и мъчителна. Но във всеки случай опита за вас ще е ценен и полезен и ще ви дава тласък. Тази карта обещава и ново начало. Възможно е ново запознанство или нов етап в развитието на отношенията ви.

 1. Какво вашето сърце говори за любовта

Процъфтяване.  Семейство.  Защита и стабилност. Любовта е свързана със семейните традиции. Вие можете да видите зад битовизма, чудото на любовта. Вие забелязвате и най-малките прояви на любов към вас. Вие възприемате любовта земна и в същото време приказна.

 1. Какво вашият разум говори за любовта

Разума…интересно…това са равноправни партньорски отношения. Разума ви говори, че любовта е търпение, сила и увереност да вземате правилните решения. Яснота  и обективност, равновесие и честност. Тази карта предполага висока степен на отговорност на човека за своите постъпки. Недвусмислено показва, че нищо не е даром, но няма и да има препятствия ако сте готови да отговаряте за всичко, което получавате. Смисъла е един – каквото повикало, такова се обадило. Каквото давате, това получавате.

 1. Какво очаквате от отношенията

Имам чувството, че в момента още сте разочаровани от стари, приключили отношения. Разочаровани от загубата на любовта. Че сте загубили нещо, което дълго време за вас е било много важно. Че не вярвате, че може отново да ви се случи да обичате.  Само че изход има: картата ви съветва да не зацикляте на старото прекалено дълго. Да се обърнете и да се огледате.

 1. Какви хора ви привличат

Хора с богато въображение. С много и понякога противоречиви желания. Откриватели. С чувство за хумор. Емоционални. Може да олицетворяват еуфорията на влюбените. Тези хора не че не са достойни да ги обожавате, а по-скоро да не предявявате прекалено завишени искания, за да не се разочаровате. Да не гледате на партньора си през розови очила.

 1. А вие какви хора привличате

Романтични и ухажори. Магнетични. Искрящи. Любопитни и щастливи. Който се отнасят към отношенията емоционално. Търсещи истински отношения и любов. Хармонията в отношенията. Осъзнали сте огромното значение, което има любовта на ближния и строите своя живот върху тази основа.

 1. Съвета, който сега ви е необходим

Картата тук показва, че сте в период на „носене”, както бременната жена носи детето си, така и вие сте в период на износване, за да се роди нещо ново в живота ви. Радвайте се на живота, на душевната топлина и пълнотата на чувствата. Ще настъпи скоро период на сърдечност, на чувствена радост и любов. И е възможно да сте „узряли” за това, да сключите брак и да създадете семейство.

 1. Какво ви предрича оракула на мъдростта

Вие сте силни. Решени сте да преодолеете всички препятствия. Вътрешна сила. Обединение на разума и страстта.

 

 

 

Колода 2 – сиво-черна

 

 1. Среща с любовта

И богинята на Луната – Селена. Мечтаете и се надявате. Управлява чувствата и емоциите. Вашата светла страна се проявява, а тъмната скрива. Любовта за вас е емоция, чувства, мечтания. Много от вас, избрали тази карта имате развита интуиция и знаете наистина вътре в себе си най-добре отговора на този въпрос.

 1. Какво вашето сърце говори за любовта

Явно сте били предадени и излъгани. Постъпили са с вас некоректно и това не сте го очаквали. Но не приемайте любовта за предателство. Важно е да вярвате. Имам чувството, че приемате любовта за болка и мъка. Променете гледната си точка и живота ще се промени.

 1. Какво вашият разум говори за любовта

А разума ви говори съвсем друго…..картата е на японската богиня на процветанието. Разума ви предлага любовта и да заеме място в живота ви. Възприема като тържество на благосъстоянието, успеха. Предлага ви даровете на любовта. Че любовта е успешен завършък на заслужен труд.  Наслаждавайте се.

 1. Какво очаквате от отношенията

Мда….очаквате много страст. Пеле – богинята на вулканите. Взривоопасни отношения. Тази богиня е могъща и надеждна, която помага да разберете вашите страсти и истински сърдечни желания.  Очаквате честни отношения, независимо дали има гняв или болка. Страст, страст и много страст.

 1. Какви хора ви привличат

Привличат ви честни хора, справедливи. Сериозни и строги, отговорни. Обективни, с чувство за дълг. С твърди и непоколебими принципи. Египетската богиня държи анкх – символа на живота, човешки и божествен. Това е ключ към тайното знание. Човек, борещ се с изкушенията.  Следва буквите на закона. Поддържащ баланса в себе си и в тези, които са до него. Умеещи да ви накарат, че винаги има надежда. Здраво стъпили на земята.

 1. А вие какви хора привличате

Хора, любимци на съдбата. Хора, които се радват на всеки един ден от живота си. оптимисти. Обичащи смеха, веселбата, свободата. Обичащи чистите, открити хора. А и сами са отворени за другите хора и към света. Но и периодически промени на настроението и емоционални спадове. Тогава се затварят в себе си. Смирено отпуска ръце и се отказва от борба. Тогава започва да се разкайва и да съжалява за стореното. А това им е противопоказано.

 1. Съвета, който сега ви е необходим

Майя – нейните очи са затворени. Това, което виждам и в което вярвам не е реалност, това са само моите желания. Съветва ви да прогледнете, да погледнете реално на нещата в живота ви. Да спрете да блуждаете в своите мисли. Страховете ви са необосновани. В нещо важно, вие все още сте слепи.

 1. Какво ви предрича оракула на мъдростта

Вие очаровате като никой друг обратния пол. Вие сте като русалките, като решите можете да имате всеки мъж/жена в живота си. Повярвайте в себе си!

 

 

Колода 3 – зелено

 

Още като бърках колодата изпадна една карта, която ме навежда на мисълта, че скоро ви очаква подарък или нова любов, нова връзка, а за някой и брак.

 1. Среща с любовта

Понякога е необходимо да промените стария път и да рискувате да тръгнете към неизвестното. Да погледнете на любовта така, както до сега не сте я виждали. Мъжът ви идеализира, вие сте неговата муза. А вие в същото време така си повишавате своята самооценка.  Любовта за вас е спонтанност, вдъхновение, творчество. Енергиен взаимообмен. Очарование, влюбеност. Идеализирате човека срещу вас. Възторг и желание да се харесвате. Да се чувствате привлекателни. Признание и любовна игра, флирт.

 1. Какво вашето сърце говори за любовта

В мъглата на безумието е трудно да се вземе решение. Но вие не се боите от чувствата. Не ви интересува кой е, какъв е човека до вас. Възможно е да загубите всякакви ориентири като се влюбите, но щи ги намерите в последствие. Безумието в любовта. Само да сте в прегръдките един на друг.

 1. Какво вашият разум говори за любовта

Че не трябва да се страхувате да ви хванат ръката, да ви целунат. Да се доверите. Човека до вас не е пчела, която ще ви ужили, но е врата която води до улей пълен с мед. Да не ви пречи нищо безумието да излезе на свобода.

 1. Какво очаквате от отношенията

Мъжът, жената да е готов/а на всичко за вас. Но в същото време вие да сте свободни да правите каквото искате. Цените свободата в отношенията. Даже може би си мислите, че ако имате авантюра настрани, това ще усили отношенията с половинката ви.

 1. Какви хора ви привличат

Джентълмен. Постоянни. Отговорни и с много голяма лична сила. Постоянно готови нещо да предприемат, а да не чакат. Логични. Динамични. Готови да отстояват истината.

 1. А вие какви хора привличате

Мечтите бягат напред преди надеждите. Нищо не може да спре движението им. Важното е да не променят курса. Мечтатели. Динамични хора, знаещи какво искат и как да го постигнат. Винаги следвайки целите си.  Много вероятно постоянно да са на път. Или да работят на две места и да не са почивали от години.

 1. Съвета, който сега ви е необходим

Налейте си любов и ще утолите жаждата си. „Пригответе” сърцето си и ще се намери някой който ще поиска да го „изпробва”. Сложете масата и гостите няма да закъснеят да дойдат. Дълго очакване и дългоочаквана радостна среща. Търпение, още малко остава. Имайте вяра.

 1. Какво ви предрича оракула на мъдростта

Пробуждане. Идва пролетта и с нея нова любов.

 

 

 

Колода 4 – червено

 

 1. Среща с любовта

До сега не сте имала много добър опит в любовта. За вас тя е свързана с болка. Сърцето ви боли. Жертвали сте се. Но не трябва да бягате от емоциите си, а по-скоро да ги използвате, за да откриете истинската същност на своите желания. За вас любовта е непредсказуема. Безсъзнателна. Разочаровани сте, опустошени. Но сте намерили сили да продължите. Любовта е търпение и все пак очакване.

 1. Какво вашето сърце говори за любовта

Че любовта е освобождение. Чувствеността в отношенията. Мисли, мечти и стремеж към по-близки отношения…по-чувствени. За някого те ще са окови, а за други….това е желанието да танцувате и да летите…всичко зависи от гледната ви точка…дали се виждате роб или свободен. И първоосновата в любовта е сексуалната енергия. Грандиозна сила, неуправляема.

 1. Какво вашият разум говори за любовта

Разума….за вас любовта са сериозните отношения, основани на доверие. Отношения, които ви защитават. Зрели и по-спокойни отношения. Чистота и целомъдрие, възраждане и благородство. Съвършенство. Уважение. Цялостност и единство. Вечен съюз на двама души. Съпружеска вярност. Дълг.

 1. Какво очаквате от отношенията

Да ви ухажват. Да сътворят любовта за вас. Стабилни отношения. Всичко е във вашите ръце. Всичко се случва така , както трябва да се случи. Магията на любовта между двама човека.

 1. Какви хора ви привличат

Хора, които са страдали. Самотни. С болезнени спомени. Хора, които имат за цел – самопознание. Духовен/а, материалните блага не го/я блазнят. Мъдър. Човек –самотник.

 1. А вие какви хора привличате

Срамежливи. Сдържани. Честни и искрени. Но прекалено затворени. Опитващ се да ви задържи, но защо не успява? Хора, които не са ви по сърце.

 1. Съвета, който сега ви е необходим

Спрете да се съмнявате. Необходимо е да намерите начин да общувате и да се срещате с нови хора. Не давайте съмненията и неуспехите да ви спират.

 1. Какво ви предрича оракула на мъдростта

Ново начало….какво по-хубаво от това!!! Пожелайте си го и ще се случи!

 

Съветите на оракула на Любовта
Вълшебството на любовта!
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Неделя, 19 Май 2024
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

 • София 1000, България
 • 0875 318 174
 • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни