Желания....любов ....

 

 

 

Приятели….утре вечер 18 срещу 19 януари по старому ще посрещаме Богоявление…иска ми се да си намислим желание във връзка с любовта. Изберете пръстен – сребърен, дървен, сребърен с камъни, нефритена халка, колода или число. Може и 1,2 и даже 4 желания да си намислите. Срокът, който да зададете, ви препоръчвам не повече от два, три месеца…все пак е онлайн и са общи подредбите. Нека да видим какво ще ни кажат картите, какъв съвет ще ни дадат. До няколко дни ще ви пусна и самите подредби…Успех! И очаквам ви в събота …. https://www.facebook.com/imperatrice.eu/photos/a.353414781734871/527588980984116/?type=3&theater

 

Колода 1 – сребърен пръстен

 

 1. Желанието ще се сбъдне ли

Хазарт….желание да направите всичко възможно, за да се случи каквото искате. Вие изгаряте от страст, а партньора ви не е готов за отношения и е озадачен от напора ви. Единият от вас е открит, другия сдържан. Жената е в с неадекватна проява на чувства. Мъжът се чувства не на място. Възможно е да имате разни представи за взаимоотношенията и за секса. Възможни са комплекси. Колкото повече се съпротивлява партньора ви, толкова повече ви е интересен. От страна на мъжа….”…а може би да поговорим?...”. Правилно ли сте избрали на къде, към кого, време и място? Прекалено бързане и неочакван резултат. Поддавате се на поривите си.

 1. Ресурсите, за да се изпълни

Имате свободата на действие. Емоции, дом, нежност и сила, безразсъдство и ... мистерия.вие сте се освободили от илюзиите, приемате отношенията такива каквито са и определяте сами своето място в тях. Останете сами себе си.  Имате кураж и самоувереност. Търсите нови усещания. Внимавайте да не преминавате границите! Стремете се към съвършенство и хармония в отношенията.

 1. Ако променим нещо, какъв ще е резултата

Ако послушате съвета на картите и сте по-търпеливи …когато дадената карта се появява, може да означава да погледнете от друг ъгъл на своя живот, все едно сте страничен наблюдател. И какво ви показват очите ви? Може би не съвсем това, което ви казва сърцето? Бъдете обективни, призовете разсъдъка си, прогледнете и вижте  истината, такава каквато е. Произнесете честна присъда и се опитайте да е изпълните. Опитайте се да следвате съгласно закона или нормите на поведение…възможно е да се налага да излезете от зоната си на комфорт, да промените живота си…може би за пръв път да се оставите вас да ви водят, а не вие ….А е възможно да сте във връзка с човек /независимо жена или мъж/, който не е свободен.

 1. Съвет от Градината на любовта

Равновесие – аз знам: стискала си нощем устни, когато  се извисявал урагана, не знаейки кой глас да слушаш. Стараеш се да станеш част от нещо, да бъдеш единна и обновена, Тази, която танцува, въртейки се и дарява себе си.

Затвори очи за няколко минути. Заслушай се в мислите си, които минават през главата ти. Ще разбереш къде преувеличаваш. Слушай сърцето си: то знае, кое е най-добре за теб.

 1. Картите на любовта – клопки и дарове

Клопка – отстраняване. Задачата на вашите отношения е в това, да достигнете мир и единство. С любовта си към партньора си да достигнете и да възстановите със самия себе си и собствената цялостност.

Дар – поискайте прошка. Признайте грешките си. извинението може да послужи, за да превърже отношенията ви.

 1. Какво ви предрича оракула на мъдростта

Отворете сърцето си за промяната. Тя е на върха на пръстите ви, тя е в сърцето ви. Как какавидата се превърна в тази прекрасна пеперуда….

 

Колода 2 – дървен пръстен

 

 1. Желанието ще се сбъдне ли

Избора е ваш дали да се случи или да не се. Трябва само да разберете какво иска сърцето ви и да го направите. Възможно е да казва картата, че трябва да изберете между двама партньори или да изберете между чувствата и секса, или …не проявявайте нерешителност. Възможни са и отношения в триъгълник. На продължителни и болезнени отношения. Картата показва също и, че ситуацията е назряла и е възможно да се наложи да направите своя избор.

 1. Ресурсите, за да се изпълни

Давайте и ще ви се даде. Прекрасна карта…много красива. Ресурса ви…е любовта, взаимната подкрепа и защита. Любов, върху  основана на взаиморазбирането и доверие между вас. Доверете се на любовта.

 1. Ако променим нещо, какъв ще е резултата

Ако не направите избор или направите грешен избор…ще се създадат неравностойни отношения. Самоутвърждаване за сметка на другия. Единият от вас осъзнато или не – се подчинява, поставяйки любимия превисоко и считайки неговото хладно и от време на време пренебрежително отношение като заслужено. Ще продължите да сте пред избор. И пак ще стигнете до това, че трябва да отсечете ситуацията. Ще сте зависима в отношенията. Нещастна, изморена…и мисля, че скоро ще се разбунтувате…психологически терор. Така че според мен…направете своя избор и действайте.

 1. Съвет от Градината на любовта

Изцеление

Съберете своите разочарования, простете и с мир пуснете, това не е нито лошо, нито добро- приемайки живото, цъфтящото и одушевеното. Пийни от напитката на алхимика. С енергия на нежност и мекота напълни съдината.

Простете на себе си и на другите – простете за всичко.

 1. Картите на любовта – клопки и дарове

Зависимост – вие сте загубили себе си в тези отношения.

Привлекателност – вие сте харизматичен човек. Приемете този дар и заобичайте себе си.

 1. Какво ви предрича оракула на мъдростта

Вие имате ангел-пазител, който ви пази и направлява. Доверете се на знаците, които ви се дават. Вижте ги на пътя си. Отворете сърцето си и ще дойде любовта в живота ви.

 

Колода 3 – сребърен пръстен с камъни

 

 1. Желанието ще се сбъдне ли

За мен лично избрах този вариант….и ми беше интересно как ще се случат нещата. И с тази карта започвайки ми казват картите….че ми трябва повече общуване. Още малко и ще дойде любовта и сенките ще се разсеят. Че ще трябва сила, а може би и повечко любов. Че нещата могат да се случат много бързо. При това може би трябва вие да дережирате, за да се случи.

 1. Ресурсите, за да се изпълни

Не се бойте. Доверете се. Обичат ви и искат да са с вас. Най-големия ви ресурс е общуването и доверието.

 1. Ако променим нещо, какъв ще е резултата

Ако се боите, ако не се доверите, ако не говорите….самота. Вероятно самотата ще ви направи по-силни. Възможно е да поискате сами да си отпочинете и да сте сами. Желание да са усамотите. Възможно е любовта все пак да е в сърцето ви, но да се разделите или просто да сте на разстояние и мъжествено да устоите в този период.

 1. Съвет от Градината на любовта

Отговорност

Създай своя ден, в който искаш да бъдеш. Прави само това, което ще те изпълни със светлина. И твори: добави малко повече от себе си – и сила, и воля, и сърце – ефекта на пеперудата!

Днес правейки каквото и да е, наслаждавай се.

Всяко действие ще има продължение. Даже ако ти не го виждаш.

 1. Картите на любовта – клопки и дарове

Клопките – гняв  - това са обвинения и агресия, които проявяваме в адрес на този, който ни е ранил. Но ги проявяваме и към следващия.

Отрицание – не бъдете като щраусите….погледнете направо в проблема. Не си заравяйте главата в пясъка.

Дар – беззащитност. Тя ще ви донесе изцеление. Проявете великодушие и съчувствие.

 1. Какво ви предрича оракула на мъдростта

Вие сте вашият храм. Общуване, мъдрост. Отворете сърцето си, отговорите са във вас.

 

Колода 4 – нефритена халка

 

 1. Желанието ще се сбъдне ли

Кралицата на мечове в тази колода може да означава осъзнаването на самите себе си и смисъла на вашите взаимоотношения с партньора ви. Все едно поглеждате на тези отношения отстрани, за да разберете и да помислите какво не ви устройва или безпокои. Това е период, в който вие особено се нуждаете в равностойни отношения. И благодарение на вътрешната ви свобода, вие започвате да действате по-решително. Така или иначе картата показва, че няма да търпите неща, които не ви харесват. За мен тази карта показва, че по-скоро това желание много много не го искате. Или не е толкова важно за вас. Но е възможно и да се проиграе картата в това, че ще го промените изведнъж, коренно. Или в краен случай, че няма да се сбъдне. Или сте решени да го направите с цената на всичко. За мен тази карта говори повече, че от прекалено мислене и усърдие да се случат нещата, че няма да станат.

 1. Ресурсите, за да се изпълни

Тази карта показва, че в момента нищо не можете да направите. Колелото се върти и ако искате да върнете партньора си /т.е. ако сте разделени/ имате шанс да се върне, ако сте заедно, че може да се разделите…..нищо не зависи от вас, нищо не можете да промените. Но каквото и да се случи, ще е най-доброто за вас. Вашето бъдеще се решава СЕГА. Всичко Сега просто се случва. Ако не ви харесва, борете се.

 1. Ако променим нещо, какъв ще е резултата

Ако се борите за желанието си – ще настъпи период на стабилни отношения, ще укрепнат, ще станат надеждни. Ще загубите предишните си илюзии. А стремежът ви към стабилност и безопасност, може да ви доведе до задънена улица. Като ги ограничите до най-необходимото. Тази карта ви учи, че не трябва да влизате в компромис със себе си. че отношенията, който искате понякога ще трябва да се борите за това, което искате. Разбирането, че не е достатъчно да желаете мир и спокойствие в отношенията, но и понякога трябва да имате решимост и способност да ги защитавате. Всъщност преценете какво точно искате и кой път да поемете. Стабилни отношения или както ми говори първата карта ще ги прекъснете и може би втората карта ще покаже, че ще намерите друг партньор в живота си. Помислете и дерзайте!

 1. Съвет от Градината на любовта

Търпение

Отиди там, където молитвата отлита. И където тя намира благословията на листенцата, може би там главата си ще преклониш и ти?

Създай свято място за душата, още мъничко и ето го е него.

Спомни си ситуации, в които не ти стига търпението.

Анализирай ги и помни: за всичко ще му дойде времето.

 1. Картите на любовта – клопки и дарове

Клопки – страх от недостатъците ни. Чувствате се неидеални? Страх, че няма да получим нещо в достатъчни количества.

Дар – трансформация. Променете се, променете мисленето си….и целия свят ще се преобрази.

 1. Какво ви предрича оракула на мъдростта

Дойде е вашето време…..всичко е написано някъде горе…нещата се случват така, както трябва да се случат. И всичко е за ваше добро.

Вълшебството на любовта!
Само за момичета...Ритуал за прекъсване на енергий...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Събота, 20 Юли 2024
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

 • София 1000, България
 • 0875 318 174
 • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни