Годишни подредби - 2019 година

Приятели, търкулна се цяла една година …..имаше и добри и лоши моменти, но ето ни тук, да посрещнем заедно новата 2019 година. Нека погледнем за малко напред. Какво ни очаква през следващата година. Изберете този път…свещичка, номерче или колода. И нека таро ни помогнем да избегнем каквото можем, да преодолеем трудностите и да се насладим на прекрасните мигове. Избирайте…подредбите ще кача на Коледа. Желая ви светли празници!

 

 

 

Колода 1 – зелена свещ

 

 1. Януари – какво започва тази година

Когато картата на краля пентакли се появява, това може да означава, че вие сега сте заети с финансови въпроси. През следващата година може би ще ви интересуват теми като къде да инвестирате, закупуването на недвижим имот, сферата на управление на парите. Полезно, целесъобразно, практично, надежно. Няма да правите резки движения. Всичко ще сте премислили до най-малкият детайл. Тази карти ни показва, че ще имате успех в делата си. просперитет. Но е възможно и да се появи такъв човек в живота ви. Съвета на картата е да проявите практичност.

 1. Февруари – последно ехо от миналата година

Миналата година сте стартирали нов проект. Създали сте някакъв бизнес, сключили сте добър договор. Появили са се нови възможности, които продължават и през тази година. Усетили сте прилив на сили и увереност, че можете да осъществите тази ваша идея, този проект. Разбира се, това са само възможности и ентусиазъм, но през тази година, за да продължите, всичко ще зависи от вас. Имате силна мотивация, така че действайте! Използвайте шанса си! Но за някои от вас, които не са имали през миналата година нова идея, нови проекти, възможно е ехото от 2018 година да е сексуалното въжделение към човек, с когото сте се запознали.

 1. Март – плановете за тази година

Когато картата на дявола се появява в подредбата, това означава, че вие сте в плен на някаква лъжа или нещо не съвсем правилно. Какви ли ще са плановете ви? Възможно е да сте толкова сладкодумни и да сте в ролята на изкусител/ка. Но не си играйте прекалено много с огъня. Нека да приемем, че ще сте дяволски съблазнителни. Че ще успявате навсякъде с магнетизъм, ще омагьосвате с думи и дела хората около вас. Ще успявате да накарате всекиго да върви след вас. Внимавайте и не се захващайте с незаконни дела.

 1. Април – нашата вътрешна нагласа да се движим напред

Какво ще ви кара да се движите напред…..интересно…разбирането и съчувствието. Не давайте на емоциите на вземат връх и съхранявайте контрол. Не се крийте зад собствените си фантазии. И какво ще ви тласка напред…емоционалното разбиране. Утехата. Възможността да дадете ценен съвет. Да дадете емоционална подкрепа.

 1. Май – кой ще бъде до нас през тази година

Странното е, че излиза карта на минали отношения, на нещо което е приключило…или на човек, когото обичате, но няма да е близо до вас. Възможно е да работи далеч от вас, в чужбина. Но не е изключено вие да стоите на пътя на някого и че сте готови, каквото и да ви струва, да преодолеете трудностите и да сте заедно с този човек. И както знаете на война и в любовта, всички средства са добри. Борете се за човека до вас.

 1. Юни – какво ще сгрее душата ни, какво ще ни радва

Позволете си да мечтаете! Вие сте в света на мечтите. Отиди там, не знам къде..донеси това, не знам какво….а това не е толкова просто…..избирате пътя да постигнете желанията си. опитвате се да постигнете своето, не зависимо от препятствията. Ще ви радват, ще ви преизпълват емоции. Само внимавайте да не се окажете в плен на вашите въздушни замъци. Все пак да имате планове е необходимо, но бъдете по-практични и не стойте, не чакайте, а действайте. И следващата карта ми потвърждава, кралицата на мечовете…защитавайте света на идеите си. вие сте силен/а. И предполагам, че това е позиция избрана основно от жени. Умен/а. Нищо не може да ви отклони от целта ви. Без съжаление отсичате с вашия меч. И не бъдете дребнави.

 1. Юли – любовните отношения през настъпващата година

Имам усещането, че все едно искате да се покажете пред публика. Че искате да завоювате сърцата и да ви оценят. Но е възможно и нестабилност в отношенията. Промени. Колебания. Възможно е да имате избор и да се чудите между двама партньори кого да изберете. Но ….използвайте всички възможности.

 1. Август – трудности, които ще се наложи да преодолеем

Трудности…да….избягвайте конфликти, напрежение. Не бъдете зависими от чуждото мнение. Това не означава, че тези ограничения обезателно да са реални, възможно е да са породени от вашия критично настроен ум. Вашите страхове и тревоги да ви ограничат вашите възможности. Успокоите се и се дистанцирайте от възникналите обстоятелства и ще намирате изход, от всяка една ситуация. Прислушвайте се към вътрешният си глас, а не към силния глас за изплашеното его.

 1. Септември – уроците на тази година, какви знания ще получим

Ще имате подкрепата на вашият ангел-пазител, на вътрешното ви „АЗ” или на конкретен човек. Обещава възстановяване, изцеление, вътрешна хармония. Спокойствие и компромис. Ще намерите „златната среда”.

 1. Октомври – до каква степен плановете от март, ще се реализират

Ако не се оставите да ви провокират, да ви изкарат извън кожата си, възможността да реализирате плановете ви е добра. Но картата ви дава съвет да не задълбавате в загубите, а да обърнете внимание на всичко хубаво, което ви се случва в живота. Да не зацикляте в миналото и да тъгувате. За да не изчезнат успехите и това хубаво, което се е появило. За да успеете внимавайте да не вдигате скандали, да не изяснявате неадекватно отношения си, да нямате нервни сривове, изблици на емоции. И много зависи до каква степен ще доверявате чувствата си на другите.

 1. Ноември – основните неприятности от годината

Че ще се наложи да балансирате на границата на силите си и възможностите си. прекалено много сте се натоварили и за малко да не издържите. В отношенията е възможно да ви показва, че трябва да се научите да давате. Прояви на ревност. Възможно е да покаже, че с всички сили ще се опитвате да удържите постигнатото. Но така действайки, се затваряте от появата на нови възможности. Отчаяно ще се съпротивлявате на излизането ви от зоната на комфорт. Съвета е да пазите ресурсите си.

 1. Декември – резултат от годината

Няма нищо невъзможно, ако приложите старание, знанията и уменията си. звездите ще ви се подчинят. Съсредоточете се на главното. Вървете стъпка по стъпка и ще имате една успешна година. 

 1. Оракула на любовта – какво ви предрича

Останете такива каквито сте. Оракула ви моли открито и свободно да проявите своята истинска същност и чувства. Бъдете искрени и останете верни на себе си. приемайте другите такива каквито са, и не опитвайте да променяте нито себе си, нито някого другиго.

 1. Посланията на Феите

Емоционално изцеление. Когато сърцето се излекува от стара емоционална болка, вие ще получите нови благословения и любов.

 

Колода 2 – синя свещ

 

 1. Януари – какво започва тази година

Стабилност. Обучение и действие. Призив към висшите сили. Живота ви се променя, но всичко е така както трябва да е. Плавен преход от едно състояние към друго. Вие сте човека, който може и дърпа всички нишки в живота си.

 1. Февруари – последно ехо от миналата година

Приключила е един цикъл в живота ви. Картата олицетворява Девата, Майката и старицата…като пролетта, лятото, есента и зимата..или деня и нощта, щастието и мъката…увереността и съмненията. Не се опитвайте да спрете колелото на живота, даже ако знаете какво ще бъде утре. Ехото от миналата година…това са някакви възможности, съдба, преломен момент.

 1. Март – плановете за тази година

Да правите правилни, разумни избори. Преди началото на всяко движение има момент на покой. Даже при най-тежките обстоятелства можем да трансформираме противоречията така, че да ги използваме за растеж. Изборът, който ще направите в труден момент, ще украси пътя ви, когато слънцето изгрее. Плановете ви за тази година все още не са ясни или все още нямате достатъчно информация за интересуващите ви дела.

 1. Април – нашата вътрешна нагласа да се движим напред

Нас ще ни движи нашата вътрешна муза, вашите знания и чувства. Вашето вдъхновение ще пали огъня във вас и близките ви. Всеки импулс или идея, изходящи от вас, ще се преобразуват и ще посадите семена даже и на най-неблагоприятна почва. Вътрешен огън.

 1. Май – кой ще бъде до нас през тази година

В тази колода Колесницата е олицетворение на любовта, на всичко което се създава чрез любовта…. Любовта, която съединява противоположностите и създава нова енергия, способна да ви води напред. Тя е способна не само да преодолява всякакви прегради и трудности, но и да ги оставяте зад себе си, отваря ви врати в големия свят. И….кой ще бъде до вас…любимите хора, семейството.

 1. Юни – какво ще сгрее душата ни, какво ще ни радва

Пътя води направо към дървото. Картата олицетворява началото и края, и всичко между тях. Т.е. това което го има …и това, което го няма. Това е пустотата, която ви предстои да запълните със свое собствено съдържание…настоящето се явява едновременно и минало и бъдеще. Какво ще ни радва? Да сътворите своя свят такъв какъвто го искате.

 1. Юли – любовните отношения през настъпващата година

Прекрасна карта – влюбените. Невидима червена нишка съединява тези, на които им е писано да се срещнат, независимо от Времето, Мястото и Обстоятелствата. Нишката може да се разтегне или заплете, но никога няма да се прекъсне - древно китайско вярване….

 1. Август – трудности, които ще се наложи да преодолеем

Това е картата на ученика…какви ли трудности ви очакват? За мен тази карта е че има много способи за обучение, както и има много способи да станем умни. Трудно ще ни се дадат някои знания през тази година. Намерете радостта от учението, за да не ви се сторят трудни уроците на живота.

 1. Септември – уроците на тази година, какви знания ще получим

Уроците….света спи, и духовните врати са отровени за вас. Звука от тишината. За узнаете значението на прозрението. Когато отворете прозореца в друго пространство, вие ще пуснете повече въздух, но и студа също може да влезе вътре. И все пак е невъзможно да се живее в затворен свят и на застоял въздух. Даже ако навън е студено, вие трябва да отворите прозореца. Тогава нещо влиза без звук и незабелязано запълва целия ви свят.

 1. Октомври – до каква степен плановете от март, ще се реализират

Картата на трансформацията. За да се случат плановете ви, първо трябва да освободите място. За да получите, първо трябва да дадете. За да облечем нови дрехи, първо трябва да се съблечем. Докато живеете в синхрон с Вселената, няма да загубите нищо без което да не можете да съществувате. Пролетта се сменя от лятото всяка година, независимо от желанията ви, нито от вашите опасения. След дъжд, винаги изгрява слънце. Така че….възможно е да не сте реализирали все още целите си, но да сте направили първите стъпки към осъществяването им.

 1. Ноември – основните неприятности от годината

Основното …не точно неприятност, но Нетърпението ви. Бъдете по-търпеливи. Освен това не се оставяйте на страховете си от неизвестното. Не се опитвайте всичко да контролирате.

 1. Декември – резултат от годината

Чувства и емоции. Съюз и надежда. Обмяната на емоции най-важният акт на любовта. Любовта, /не задължително партньор, възможно е просто приятел или член на семейството ви/, създавате връзка, която се разпростира на всичко във Вселената. Човешката любов и Висшата любов се сливат в едно. Романтични отношения. Съюз, партньорство. Хармония, любовни усещания.

 1. Оракула на любовта – какво ви предрича

Прошка. Спомените за миналите разочарования не носи нищо добро. Готовността да простите себе си и другите, ще ви отвори вратите на възможността за бъдещ ръст. Любовта ще се върне и доверието ще може да се възстанови.

 1. Посланията на Феите

Идеалният момент – тази година ви е идеалния момент да вървите напред!

 

 

Колода 3 – оранжева свещ

 

 1. Януари – какво започва тази година

Картата, която изтеглих, най-добре в колодата има качеството за извън времето, успокоява ума. Предлага медитативно състояние или просто ви изпълва със спокойствие, след сериозен преврат в живота ви. Надеждата, която дава тази карта, това е реална надежда, когато спокойното състояние на ума и ясното виждане са способни да различат достъпни ви на вас възможности. Тези които е трудно да видите, когато ви е объркан разума. Тази карта ви въодушевява да направите следващата крачка.  Дава ви това, което ви е необходимо – яснота, спокойствие и надежда, за да можете да направите следващата стъпка в посока на поставената ви цел. Целият свят ви съдейства. Започва добър етап в живота ви. Ако вярвате в своите сили – всички проблеми ще се решат. Звездата хармонизира всички процеси. Изпълнение на желания. Творчество. Подаръци. Съдба. Свобода. Удовлетворение. Щастие. Любов. В работа по-високи нива, без препятствия.

 1. Февруари – последно ехо от миналата година

Чувствате магията на живота всекидневно. Красотата и потенциала са скрити в материалното около нас. Светлина в края на тунела. Тази карта ми говори, че от миналата година, остава с вас късмета ви. Естествено, живота понякога е труден и се налага да се борим. Но тази карта напомня за какво се сражаваме. Надеждата и оптимизма в не дотам позитивна ситуация. Вашите страхове и опасения. Но вратата е отворена, всичко, което трябва да направите е да влезете през нея. Благосъстоянието ви расте. Вътрешно равновесие, стабилност. Семейните традиции.

 1. Март – плановете за тази година

Да дочакате резултатите от труда ви. Търпение. Това, за което сте се грижили, ще започне да расте само. Пригответе се да събирате реколтата от усилията ви от предходната година. Но изчакайте с търпение резултатите. Защото често избора на правилния момент може да окаже много голямо влияние върху резултата от вашите усилия. Тази карта показва, че вече даже няма да е необходима вашата намеса, за да продължи да расте, това което сте посяли. Освен това седнете и решете какво искате да правите по-нататък.

 1. Април – нашата вътрешна нагласа да се движим напред

Традиционно картата на Кулата означава бедствие и разрушение. Но и обикновено са нарисувани двама човека, падащи надолу с главата от осветената от мълнии кула. Но тук в тарото на Сънищата, жертвите липсват. Божието наказание за гордостта и амбициите, символично са представени като кула. Кулата ви дава да постоите нов живот. Тя е двигателя на процеса. Суров урок, който ви е накарал да преоцените своите сили. Вие сте готов/а да станете неуязвими, силни. Кулата ви дава възможност да премахнете рутината. Картата е свързана с големите промени и пътувания. Тази карта е кармична. И ако сега страдате от ударите на съдбата, то тази карта показва, че за стеклите се събития сте виновен/а вие сам/а. Съдбата ви е изпратила страдания, за да разберете своите грешки. Ако сте се осъзнали и сте научили урока си, мълнията повече няма да ви удари. Но мисля, че сте готови да продължите напред и сте станали по-силни.

 1. Май – кой ще бъде до нас през тази година

Неочаквани възможности. Образа на картата напомня за Вулкан, римския бог ковач, създаващ нови предмети от суровината, която е добивал от земята. Златният пентакъл – това талисман, тайна, силата на привличането. Като личност – това ще е творчески човек, талантлив. Генератор на идеи. Винаги ще можете да разчитате на помощта му/и. възможно е да е ваш началник. По-вероятно да е ново запознанство. Взаимоотношенията ще са творчески и продуктивни. Сексуално удовлетворение. Взаимна страст.

 1. Юни – какво ще сгрее душата ни, какво ще ни радва

Перфекционизма ви. Вероятно за другите вие сте хладен/а, пресметлив/а, суров/а…но сте безпределно честни и преди всичко към себе си. тази енергия ви кара да ставате все по-добри, от това което сте. Какво друго ще ви радва…интуицията ви. Ако почувствате, че нещо не съответства на изискванията ви, не се бойте да го отхвърлите. Може да ви помислят за прекалено придирчив/а, но вие ще останете верни на своите идеали. Между другото тази позиция е възможно да сте избрали хора, които имат магични способности.

 1. Юли – любовните отношения през настъпващата година

Силен, уважаван, богат човек. Зряла и решителна личност. Възможно бизнесмен. Обича да показва с какво се занимава и какво има. Преданост в любовта.стабилни отношения. Ще е човек, с когото се чувствате в безопасност. Ще се чувствате с него/нея като у дома си. човек, който ще се грижи за вас.

 1. Август – трудности, които ще се наложи да преодолеем

Една от големите трудности през следващата година ще е нетърпението ви. Освен това ще трябва да се фокусирате на получаване на знания или информация. Може да е да обръщате внимание на информацията получавана по мейл. Ще ви се наложи да анализирате получения обем от информация. Възможно е да бъдете обект на нападки, критики, неприятни разговори и словесни дуели. Внимавайте да не откраднат ваша идея. Внимавайте за интриги, скандали. Предателство. Недоброжелателство. Особено на работа.

 1. Септември – уроците на тази година, какви знания ще получим

Тази карта показва, че вие ще стане майстор в своята област, изискващ уважение към себе си като експерт. Ще се гордеете със своята работа и ще искате да предадете знанията си. използвате трансформиращите енергии, за да предадете форма на изящни творения. Символ на успешно комбиниране на духовните практики с материята. Възможно е да ви повишат на работа. Висока заплата или добра печалба от клиенти. Уважение и признание. Работете и това ще ви се отплати.

 1. Октомври – до каква степен плановете от март, ще се реализират

Намирате в себе си още неизползвани ресурси и ги задействате, за да направите това, което трябва да направите. Ще канализирате неограничения потенциал. Имате свобода на избора, можете да правите това което искате. Вие ще имате работа с много неща едновременно. Но ще се справите. Само внимавайте да не гоните прекалено много зайци едновременно. Картата показва и жизнените цикли и необходимостта да помните за тях, за да можете по-леко да танцувате между тях и да ги използвате в своя полза, вместо това да им се подчинявате.

 1. Ноември – основните неприятности от годината

Ще има екстремални ситуации. Ще е необходимо да проявите мъжество и решимост. Имате силата да промените обстоятелствата в своя полза. Вярвайте в себе си и предприемайте неочаквани действия. Разчитайте на инстинкта си. основните неприятности през следващата година се очертава борбата, отстояването на вашите жизнени принципи. Така ще натрупате опит. Напрежение във взаимоотношенията. В работата е пика на конкуренцията.

 1. Декември – резултат от годината

Вие разчитате на Вашия „вътрешен” магьосник, за да ви помогне да придобиете нови умения и способности и да ви отвори нови възможности. Често това се случва на много дълбоко ниво, че осъзнаването и обучението, ви се струва, че идват като мигновено озарение. Ще търсите решения и варианти. Начало на нови идеи, проекти, дела. Получавате на нови знания, навици. Ще се подобри положението в работата, бизнеса. В отношенията…ако сте сама жена, ще се появи мъжа в живота ви. Или че имате всички ресурси да развиете отношенията до степен, каквато вие желаете. Съвета, който ви дава картата е да разчитате на себе си.

 1. Оракула на любовта – какво ви предрича

Да не изпуснете своя шанс да заобичате. Когато при нас идва любовта, то живота ни се променя завинаги. Решението ви да покажете на любимия човек, че го обичате, ще бъде щедро възнаградено. Пуснете страховете си и подарете на партньора си такава любов, за която мечтаете сами.

 1. Посланията на Феите

Есен. Есента всичко ще се случи и вие ще съберете обилна реколта. Желанието ви е ще се изпълни през есента. Продължавайте да се стремите към желаемото. Използвайте афермации, позитивни мисли.

 

 

Колода 4 – червена свещ

 

 1. Януари – какво започва тази година

С яснота, с рационален анализ на миналата година. Там където се чувствате зависими или нещо объркано, ще го отсечете. Ще премахнете всичко безполезно. Стремите се обективно да гледате на нещата, независимо дали на работа, в бизнеса или в личните взаимоотношения. Търсите логиката във всичко. Но е възможно и да означава период на обучение. Събиране на информация.

 1. Февруари – последно ехо от миналата година

Миналата 2018 г. сте имали големи катаклизми. Промени. За мен тази карта винаги носи положителен заряд именно затова, че излизаме от зоната на комфорт. Че всичко старо се е разрушило, за да дойде новото. Но тъй като се рушат тези структури, които са съставяли основата на вашата увереност, често изглежда като катастрофа. Като премине първия шок, вие установявате, че това, от което сте се освободили е дългогодишен баласт. Но колкото и съкрушителни да са били събитията от 2018 година, излизайки из под руините, вие най-накрая облекчено ще въздъхнете и ще почувствате, че най-накрая сте излезли от затвора, колкото и да ви се е струвал преди това много уютен.

 1. Март – плановете за тази година

Тази карта показва промени, благодарение на които ще стигнете нови брегове. Тази карта е на „пробива”. Конкретното значение на картата зависи от вас самите….от това, дали се радвате на предстоящите промени или на обратното, ги очаквате със страх. Планът за тази година е да достигнете нови брегове…като това не задължително означава физическо преместване от едно на друго място, това може да е да откриете нещо ново в самия себе си, да усвоите нови неща или нова запознанство с чужди култури и религии. Възможно е да смените работа. Да започнете свой бизнес. В личните взаимоотношения също има вероятност да се разделите с партньора и да поемете път към нов бряг. Или да минат отношенията ви на ново ниво. А ако сте сами сте се запътили към нови форми на взаимоотношения. Във всеки случай ще се наложи да се разделите със старото, за да дойде новото, още непознато за вас.

 1. Април – нашата вътрешна нагласа да се движим напред

Картата съответства на това щастливо състояние, когато човек чувства себе си, обича се и е в хармония с околния свят. Хармонично единение на духа, душата и тялото. Преди всичко е необходимо да се договорите сами със себе си, да влезете в резонанс с Космоса, да придобиете мира в душата си, да се заобичате. Готови сте. В пълен покой и в мир със себе си.

 1. Май – кой ще бъде до нас през тази година

Трудолюбив човек, честен и отговорен. Упорит. Усърден и търпелив. Той/тя представлява тази солидна, постоянна почва или фундамент, на които можете да стоите своето бъдеще. Постоянство, надеждност, продължителност, вярност и не на последно място нежна чувственост. Добър съюз или перспектива за такъв, ако все още нямате партньор. Доверието и верността ще играят важна роля, а не търсенето на нещо ново. Понятието „ние двамата” – особено важна роля, отколкото търсенето на общуване с приятели или грижата за личната ви свобода и независимост.

 1. Юни – какво ще сгрее душата ни, какво ще ни радва

Една голяма любов. Възможно е и раждане. Брак. Картата е на истинската любов. Божествено вдъхновение и защита. Внезапна любов. Или щастието на зрялата любов. Дълбоко взаимно доверие и усещане за безопасност. Увереност в утрешния ден. Пълна самореализация. Но възможно и да е по-обикновено значението на тази карта…като късмет, подарък на съдбата, шанс. И за работа…това означава, че сте на верния път. Имате уникален шанс да намерите хармонията от всекидневния труд и процеса на самореализация. Изпълнение на желания.

 1. Юли – любовните отношения през настъпващата година

Тук повече тази карта ми показва, че човека до вас може би ще ви направи предложение. И с пръстен. Ще имате повече комуникация. Но вероятност има и да възникнат въпроси например къде ще живеете.

 1. Август – трудности, които ще се наложи да преодолеем

Вашата независимост възможно е да бъде спънка. Или това, че обичате да контролирате всичко. Възможно е да се наложи да преодолеете някакви лъжи, изпитания. Все пак картата показва, че имате висок потенциал на съзнание, не трябва да пренебрегвате потенциала си на интуицията и други подсъзнателни сили. Имайте готовност към действие, като се основавате именно на хармонията между съзнанието и подсъзнанието. И благодарение на увереността в себе си, възникваща в резултата от тази хармония, вие действително ще може да преместите планини.

В личните отношения да преодолеете самотата си,независимо дали сте с партньор или сам/а.

 1. Септември – уроците на тази година, какви знания ще получим

Да вярвате в решенията си. Да вярвате в любовта. Да проявите детска невинност и игривост. Да се любувате на природата. Да сте романтични. Картата показва радост от живота и увереност в бъдещето. Да се пробудите, доверие към себе си, увереност в собствените си сили, самопознание и самоосъзнаване, самостоятелност. И да се откажете от самия себе си, от себелюбието, егоизма на ниско ниво и преход към осъзнаване на своето АЗ на по-високо ниво.

 1. Октомври – до каква степен плановете от март, ще се реализират

Да и то многоооо бързо. Това е единствената от 78 карти в таро, която ясно показва , че събитията ще се случат в най-близко бъдеще. Но има и по-дълбоко значение и показва, че нещо се променя, че нещо се носи във въздуха и ще се случи много скоро, по-скоро отколкото очаквате. Процеса е започнал, даже и да не сте го забелязали. При това тази карта винаги носи позитивен характер.

 1. Ноември – основните неприятности от годината

Да не зацикляте на това, че някои неща не стават както вие го искате …или че въобще не стават. Погледнете и вижте какво друго сте постигнали. Да, ще има и такива мечти, които няма да се сбъднат. Но приемайте загубите и гледайте напред. Възможно е да се съберете със стар ваш любовник/ца. Необходимост да се защитите от самолъжи.

 1. Декември – резултат от годината

За мен тази карта в подредбата ви ми говори, че ще сложите край на разбитото ви сърце. Ще сложите край на парализата от минали болки. На болката от неразбирането. На болката на отчуждението. Ще сложите край на страха и изолацията. Ще сложите край на неразделената любов.

 1. Оракула на любовта – какво ви предрича

Дайте воля на емоциите си.  Не потискайте своите чувства и емоции. Позволете си да чувствате. Постарайте се да си изясните защо чувствате това, което чувствате.

 1. Посланията на Феите

Заемете се със спорт. Когато тялото ви стана по-силно, вие започвате да се чувствате уверено във всяко едно отношение. Няма значение от вида спорт, който ще изберете…просто почувствайте, че е вашият.

 

 

Колода 5 – жълта свещ

 

 1. Януари – какво започва тази година

Силата е представена в образа на младо момиче, тя е призвана да успокои разярения мъж. Любовта е способна да укроти дивия звяр. Да превърне врага в съюзник. Противостояние на силен натиск. Възможно е да започвате годината с борба за справедливост, в отстояване на истината. Но каквото и да е …вие ще победите.

 1. Февруари – последно ехо от миналата година

Последно ехо….напрежението, промените започнали миналата година. Конфликти и може би отчаяние. Усещане за нестабилност. Период на изпитания в отношенията, разкайване за собствените грешки. Възможно е да са ви предали. Или временен разрив на отношенията. Съжаление за своите постъпки. Разочарование в любовта или приятелството, депресия. Пуснете всичко това да си отиде със старата година….

 1. Март – плановете за тази година

Тази карта….това вашите мечти ли са? Или е някакво пророчество или просто видение? Възможно е тази година да е подходяща за инвестиции. За закупуването на имот или за пътешествие. Активна година ви очаква. Може да ви очакват нови бъдещи отношения или ново запознанство. Ще влезе в живота ви човек, който ще ви помага. Заека на картата е едно от любимите животни за циганите и това е добър знак. Показва късмет и благополучие. Нещо неочаквано ще влезе в живота ви. И все пак бъдете мъдри. Още картата показва жизнените ви сили, любовта и секса. Показва вътрешният ви свят богат на мечти и фантазии. Предлага по-различен начин да погледнете на обкръжението си. говори за преминаване на по-високо ниво в любовта. И все пак картата говори и за някаква илюзорност. Отваря ви множество възможности в сърдечните дела, което заедно с радостта ще внесе и не малко трудности. Не стройте въздушни замъци.

 1. Април – нашата вътрешна нагласа да се движим напред

Вие сте човек, на кого се доверяват. Мислите и се безпокоите за семейството си. щедри, услужливи, любезни, способни да се справите с всякакъв проблем. Вие сте специалист в работата си и това ви помага. Духовно богати. Творчески настроени. Емоционални.  Справедливи.

 1. Май – кой ще бъде до нас през тази година

Хей, има ли ви въобще избрали тази позиция мъже? Защото ако сте жена това е мъжа до вас. Силен мъж, може да е мъжа ви, баща ви или човек, който се грижи за вас.  Или ако сте мъж – вие сте си и най-добрия приятел и съветник.

Това е мъж стабилен, материално подплатен. С власт. С вярата в себе си, в своите сили и своята воля. Мислещ, решителен, делови.  Управлява с ум и сърце. Честолюбив и амбициозен.

 1. Юни – какво ще сгрее душата ни, какво ще ни радва

Че сте взели решение, което не сте вземали дълго време. Това ще ви донесе чувството на облекчение. Изцеление. Ще станете по-мъдри и ще приключите с някаква неприятна ситуация, която вие носела тъга и страдания. Но независимо на болезнеността, тази карта безусловно е тежка, предполага освобождаване на енергия, която ще ви премести от мъртвата точка. Най-меко казано, ще приключите с болезнен проблем и това ще ви донесе покой.

 1. Юли – любовните отношения през настъпващата година

Вашият живот е изгубил управлението си. тази карта предупреждава за опасност. Необходимо е да се откажете от старите привични модели, внимавайте ….стари обиди и ревност ще доведат до неприятности. Внезапни промени, възможно е пълен крах на отношенията ви ако не вземете мерки. Не продължавайте да живеете по –старому, за да не стигнете до този край в отношенията си. освен ако не го искате.

 1. Август – трудности, които ще се наложи да преодолеем

Няма да простите предателството и оскърбленията. Вие ще сте безжалостни и неукротими в любовта и ненавистта. Ще се наложи да преодолеете някакви неочаквани лоши новини, лицемерието, фалша, пасивността и нетърпимостта. Трудности в отношенията, може би дори разрив, лекомисленост и инерцията…

 1. Септември – уроците на тази година, какви знания ще получим

Верността в любовта, която ще сгрява душата ви. Че вие сте си достатъчна/ако сте жена/, с неуморима енергия, благодарение на която управлявате собственият си свят. Какви уроци ще получите – че можете да се справите сами, без да имате необходимост от „силно мъжко рамо”. Че сте си самодостатъчни и пълноценни като личност. Че сте обаятелни и имате невероятно излъчване. Урока вие да приемете себе си такъв/а какъвто/каквато си/сте.

 1. Октомври – до каква степен плановете от март, ще се реализират

В тази карта аз виждам динамичен, инициативен човек.  Човек с принципи, с възвишени идеи. Вашата дума има решаващо значение. За мен реално това, което сте решили да постигнете през тази година, вие ще го постигнете. Вярвайте в себе си, в професионализма си, в интелекта си. ще сключите изгодни договори. Ще победите враговете си. Ще получите своето признание и слава.

 1. Ноември – основните неприятности от годината

Тази година….внимавайте към загуби, несполуки. Внимавайте за лъжи, които водят до сериозни последствия. Прегледайте хората, които ви заобикалят. Не губете увереност в себе си. може да се прояви и като комплекс за непълноценност. Вие можете всичко и само от вас зависи да не допуснете тези неприятности в живота си.

 1. Декември – резултат от годината

Благополучие във всички области от живота ви. Очаква ви приятен и безоблачен период от живота ви. Период на творческо вдъхновение, търсене на нови средства да се изразите. Ентусиазъм. Силни положителни емоции. Плодородие и хармония. Късмет ви очаква във всичко. Много нови възможности в деловия ви живот и с контактите с хора. Добра година за обучение, промяна на местожителство и пътувания. Ще получите добри резултати.

 1. Оракула на любовта – какво ви предрича

Направете нещо за друг човек. Обърнете внимание на някого. Какво можете да направите днес, за да продемонстрирате на някого своето внимание? Представете си колко красив ще стане живота ви, ако вашите действия бъдат продиктувани от добрина и любов към другите.

 1. Посланията на Феите

Искайте това, което желаете. Позволете на Вселената и на хората да узнаят, какво ви е необходимо. Надявайте се на положителен резултат и вашите очаквания ще се оправдаят. Искайте, за да ви се даде.

Контакти
Декемврииии....какъв месец ни очаква...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Петък, 21 Юни 2024
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

 • София 1000, България
 • 0875 318 174
 • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни