Декемврииии....какъв месец ни очаква...

Хей, хей…идва декември….да видим какъв месец ни очаква….избирайте камъче, номер или колода. 

 

 

 

Колода 1

 

 1. Общия фон на месеца

По всичко личи, че оставяте много неща в миналото. Ще ги преболедувате. Все още ще сте слаби, но започвате да се стабилизирате. Ще преодолеете някакви трудности от миналото и тази ситуация ще отиде в миналото. Не губете контрол. Не се притеснявайте да поискате помощ. Картата е доста тежка и затова допълних какво да направите, за да облекчите състоянието си….най-доброто е търпението. Имате необходимост от мъдър човек до себе си, да поискате съвет. Възможно е да вземете решение, което няма да съответства на желанията ви. Възможно е да се наложи да отстоявате себе си, невъзможност да направите компромис. Да се заинтатите, да отстоявате вашата истина.

 1. Финанси

Може би затова общия фон е такъв…грижи. Някакви тайни действия и чувствате, че става нещо, но не виждате опасността. Възможно е да се навлезли в чужда територия. Този месец финансите ще ви създадат тревоги. Отворете си очите, за да не загубите пари. Не забравяйте, че страховете и предчувствията никога не са безпочвени.

 1. Как ще изкарате празниците

Проявете инициатива. Всичко е във вашите ръце. Каквото и както решите…все едно имате вълшебна пръчица. Сътворете сами празника си и ще имате едни неповторими празници!

 1. Любов

Фриволните мисли ще ви настигнат..забрани. Неготовност към отношения в този момент. Вероятно и заради разлика в годините, социалния статус и т.н. Възможна депресия. Общо взето бариери, комплекси и страхове. По тази карта мъжа е лекомислен, а жената е зрялата в отношенията. Може и да се появяват мъже /не жени ако сте мъж, вие в тази роля/ , които изневеряват, обичат лекия живот.

 1. Съвет на феите

Изцеление, изцелен и целител. Целителната енергия ви обгръща вас и ситуацията. Много скоро всичко ще е в миналото ви и ситуацията ще се разреши. Ще се възстановите.

 

Колода 2

 

 1. Общия фон на месеца

Промени, постигане на цели. Преминаване на ново ниво. Възможни са големи покупки. Пътувания. Някакви големи постижения. Вие сте на своето място. Чувствате прилив на сили.

 1. Финанси

Вие сте на етап на развитие на някаква идея. Основните линии вече са очертани, но е възможно да е необходимо да мините стадия на осмисляне преди да започнете. Може да получите някакво известие за допълнително възнаграждение или някакви допълнителни пари. Внимавайте някой да не ви манипулира. Начало на промени, може и да не сте готови за тях.

 1. Как ще изкарате празниците

Неудовлетворени. Съсредоточавате се само върху това, което не ви достига. Имате желание да подобрите обстоятелствата. Картата на дискомфорта. Разочарование и вероятност за махмурлук. Досада. Апатия. Направо не ви се празнува…

 1. Любов

Според мен, които сте сами…вече няма да сте…ще намерите мъжа до себе си и обратно..жената. А за тези във връзка…стабилност. Прекрасни отношения. Искрена любов.

 1. Съвет на феите

Рожден ден. Отговор на въпроса ви ще бъде получен на рожденият ви ден. Ами дано да сте стрелци…или пък празниците ще ви донесат чаканият отговор на желанието ви.

 

 

Колода 3

 

 1. Общия фон на месеца

Лъжи, интриги. Може да означава, че сте попаднали в ситуация, при която е необходимо да сте дипломатични или хитри. Вероятно избягвате конфликт.  Може да имате причини да скривате мотивите си и използвате ума си, за да решите проблемите. И попитах картите защо…картата на смъртта се появява…дошло е време за промени. Трябва да се разделите с миналото. Картата съобщава, че е дошъл края на определен етап от живота ви. Пуснете всичко, което е приключило. Може да са отношения, работа. Раздялата винаги е съпроводена от болезнени преживявания, но колкото по-бързо пуснете ситуацията, и по-рано ще отмине болката от загубата. Толкова по-бързо ще настъпи щастливия ден. Приемете неизбежното, живота ви диктува нови правила. Освен това следващата карта ми казва, че ще получите неочакван подарък от съдбата.

 1. Финанси

Прекрасна карта….богатство, печалба. Носи удовлетворение. Порадвайте му се, заслужавате!

 1. Как ще изкарате празниците

Високи изисквания имате. Войнствено сте настроени, а не празнично. Критични сте. Затова съберете повече информация, за мястото и хората, където смятате да празнувате. За да няма неприятни изненади. Защото изтеглих още една карта и тя говори, че ще пътувате. Но отидете някъде, където ще можете да възстановите душевното си равновесие. Не ви трябва шумен празник. Но има вероятност и да сте някъде, където ще е студено…бррр. Освен това за някои от вас ще се проиграе картата, че ще сте сами на празниците. Пожелавам ви го само ако искрено го искате и имате необходимост да останете за малко сами, макар и на празник.

 1. Любов

Дошло е времето да погледнете истината в очите. Любовта ще стане по-ясна. Светлината ще е продължителна. Имам чувството, че с тази карта се показва някаква предопределеност, предначертано е. Както се казва, че един спрямо друг сте си по съдба. Ще се внесе яснота в любовта.

 1. Съвет на феите

Есен. Есента всичко ще се случи и вие ще съберете реколтата.

 

Колода 4

 

 1. Общия фон на месеца

Важно място за вас ще имат традициите през този месец наситен с празници. За много от вас ще се проиграе, че нещо ще учите през този месец. За някои работа с документи и сделки. За някои получаване на информация. А за някои и брак.

 1. Финанси

Яснота във финансов план. Постигане на цели. Победа. Виждате перспективите. Намирате каквото търсите. Заявявате правата си. Получавате, каквото искате. Очаквайте успех.

 1. Как ще изкарате празниците

Ще празнувате до зори. Мощен купон. Живота е пълен с цветове. Ще получите каквото искате по празниците. Желайте и ще получите!

 1. Любов

Изпитания. Но и възможност да промените отношението си към партньора си. Да погледнете на тях под друг ъгъл. За някои от вас ще е пауза в отношенията, а за някои ще страдат. Мечта за неосъществените възможности. Опитайте се да приемете нещата по-мъдро.

 1. Съвет на феите

Идеалният момент. Сега е най-подходящото време, за да предвижване напред! Сега е момента да осъществите желанията си!

 

Годишни подредби - 2019 година
Игра «22 аркана» за любовта в живота ви на 19 деке...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Събота, 20 Юли 2024
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

 • София 1000, България
 • 0875 318 174
 • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни