Какво ни очаква през ноември...избирайте

Здравейте, приятели!

Идва нов месец…нека да видим какво ни очаква през ноември.

Както винаги избирайте число, колода или камъче.

Успех!

 

 

 

Колода  1

 

 1. Емоционалната сфера

Сега е най-подходящото време за промени. Възможно е да ви очаква придвижване напред, подобряване на отношенията ви. Възможно е с любимия да смените дома си, да заживеете заедно например. А може да е просто пътешествие само за удоволствие, насладете му се. Очаква ви успешно пътуване накъдето и да води то.

 1. Финансовата сфера

Могъща и чиста формула на мъжкия елемент на огъня. Тази карта демонстрира творческия огън или енергия, която не можете да държите в себе си и иска да излезе наяве. Кариерен път, който ви е предначертан. С помощта на упорит труд с успех ще превърнете вашите идеи в реалност. Може да ви предложат нова работа или да ви повишат. Тази карта символизира власт. Нови начинания, успех.

 1. Общата атмосфера на месеца

Събитията ще се случват много бързо. Почти моментално. Очаква ви радост, благоприятно известие, което ще доведе до неочаквани промени. Промени са възможни дори там, където ви се е струвало, че завинаги нищо няма да се промени и ще е в застой. Ако се искали да започнете нещо ново, то имате шанс да е успешно и то много по-бързо да получите резултати.

 

 

Колода 2

 

 

 1. Емоционалната сфера

Звезда – картата на надеждата, мъдростта и разбирането на висшите взаимовръзки. Показва, че в настоящият момент правим или планираме неща, резултатите на които ще се проявят в доста далечно бъдеще, затова е възможно даже и да не съзнаваме до край какво правим. Едва със задна дата ще стане ясно колко знаменателни са били решенията ни взети през този месец. И както и на семето е необходимо време, за да порасне и да стане растение, така и тази карта проявява своето плодотворно действие не веднага. Благоприятен изход по замислените цели в любовта. Ще ви се случват някакви срещи, ще ви се струват случайни, но ще са прекалено важни. Ще имате нови контакти, които ще имат последствия в течение на много години. Съюзите, сключени през този месец, ще имат дълго бъдеще.

 1. Финансовата сфера

Във финансовата сфера…събирайте реколтата. Ще бъдат възнаградени усилията ви за положения труд. Успешен опит във всяко едно начинание. Възможно е да получите дългоочаквано повишение. Положително развитие и прогрес. Действайте ..този месец е ваш.

 1. Общата атмосфера на месеца

Семената добре са посадени. Временна пауза в действията ви, но няма за какво да се безпокоите. Не трябва да бързате и да бъдете нетърпеливи.  Всичко ще стане по най-добрия за вас начин. Имайте търпение да изчакате да съберете богата реколта. Но е необходимо търпеливо да изчакате.

 

 

 

Колода 3

 

 1. Емоционалната сфера

Тук директно ви изтегли две карти…и…едната олицетворява процеса на възприятие. Рязко ще промените отношението си към партньора. Може би ще преодолеете някой ваши основни възгледи и пристрастия. Ще направите коренно различни изводи, които най-вероятно ще доведат до втората изтеглена карта…вход и изход…тази карта внася мъдрост във вашия живот. За някой ще е промяна във възгледите му за партньора, за някой дори и по-сериозно обвързване, а дори и брак.  Проявете доброжелателност. Обмисляйте ситуацията в детайли. А след това действайте. И имайте първо цялата необходима информация. Бъдете мъдри.

 1. Финансовата сфера

Живеейки в реалния свят, на нас ни се налага да отделим какво е правилно и какво не. Трудно е да съхраним устойчивост, за да не слезем от правилния път. Понякога дори е опасно. Внимавайте…следвайте закона за справедливост.  И всичко се случва така както трябва да се случи. Но е възможно да имате конкуренция на работа. Бъдете умни и действайте без да бързате.

 1. Общата атмосфера на месеца

Не се отказвайте! Защитавайте това, което сте направили. Имайте смелост и вярвайте в себе си. бъдете нащрек. Особено ако сте имали конфликт с някого или някаква неприятна ситуация. Ако някакви ваши думи или действия днес са се натъкнали на неочаквана съпротива, то по-добре не настоявайте, а изчакайте до следващия път. Бъдете силни.

 

 

Колода 4

 

 1. Емоционалната сфера

Усещане за радост и удовлетвореност от живота. Стабилни отношения. Увереност в утрешния ден. Щастливи моменти. Разнообразете ежедневието си заедно с партньора. Въплътете вашите желания – сега е момента. Удовлетвореност и радост през този месец. Промяна към по-добро.   

 1. Финансовата сфера

Бъдете предпазливи, по-внимателни. Анализирайте движещите ви мотиви. Не подписвайте договор „с Дявола” – това е съвета на тази карта всичко, което ви е дадено от Дявола – социален успех, парична печалба, власт – всичко само ви се струва добро, но скоро ще се обърне към вас с разрушителната си страна.  Яли, пили и се веселили – сметнали – разплакали….това е най-меко казано през ноември месец. Картата на директното изкушение, характеризира се с това, че в живота ви влиза безнаказаност, лекота, бързина на изпълнение на вашите планове и не обръщате внимание на разрушителните последствия. Ще изпитате опияняващо удоволствие, като не мислите, че ще имате махмурлук. И така …тази карта е предупреждение за вас.

 1. Общата атмосфера на месеца

Дружелюбие, творчество, увереност и палавост. Новини за завладяващи нови възможности. Използвайте своята креативност и изобретателност. Можете да изживеете един изключителен месец.  Ще ви се предложи шанс на работа или в личния живот ще се случи нещо интересно, среща, след която ще се разгори пламъка на любовта. Не пропускайте знаците. Добри новини.

 

 

Колода 5

 

 1. Емоционалната сфера

Състоянието „тук и веднага”, статични отношения. Няма инициатива. Имате много перспективи, но все едно не сте направили избор. Нестандартно мислене и нов поглед върху отношенията ви…или ако нямате ще се появи нещо ново, което до сега не е било. Ако сте в отношения …несериозно отношение. Измяна няма, но не защото са високи моралните ценности, а в следствие на отсъствие на повод или на случай да измени. Възможно е отношенията ви да се прекратят. Неопределеност.   

 1. Финансовата сфера

Изтеглих карта, която не е свързана с финансите. Пари само за живеене, заработени с много труд. Резултат е далечен и края не се вижда. Работа в самота. Ще имат успех хората, работещи в научната, мисловната сфера.

 1. Общата атмосфера на месеца

Послание от архангел Михаил – работата е изпълнена прекрасно! Радост, удовлетвореност и благодарност. Път към просвета!

Усещате необикновен прилив на сили и хармония с околния свят. Наслаждавайте се на този месец! Намерете своето място и се радвайте на живота!

 

Коледни предложения от dōTERRA
Формуляр за съгласие за използване на личните данн...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Събота, 20 Юли 2024
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

 • София 1000, България
 • 0875 318 174
 • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни