Дали имате някаква направена магия...

И така приятели...петък е...Днес реших да видим дали някой има някаква магия направена. Възможно е да покаже картата само моментното ви състояние. Кой е готов да опита? Моля да имате впредвид, че това все пак е обща подредба и е възможно да няма нищо общо с вас. Прекрасен уикенд!

 

 

За тези от вас, които са попаднали на позиция с магия или не до там благоприятна карта..моля да имате впредвид, че това все пак е обща подредба и е възможно да няма нищо общо с вас. Ако все пак имате съмнения, най-добре да се обърнете към някого да ви диагностицира.

 

 

Позиция № 1

Градина. Тази карта символизира място, където хората се срещат, място, където се чувстват свободно и където отхвърлят всички страхове и комплекси. Тази карта обикновено е свързана с любовта или сърдечни въпроси. Често съобщава за покана на купон, събитие, и т.н.

 

Позиция № 2

Кон. Означава доброта и преданост, и тежка работа. Необходимо ви е да си починете. Вземете отпуск. Или не носете целия товар на своите рамене. Често показва, че човека който я е изтеглил работи на две или три работи, или сам издържа семейството си. Трудохолик, тежък товар, издръжливост.

 

Позиция № 3

Болест. Следва много внимателно да се отнесете към здравето си. тази карта е сериозно предупреждение.

 

Позиция № 4

Времето. Тази карта показва важността на времето. Някакво важно събитие ще се случи много скоро.

 

Позиция № 5

Мишки. Обикновено с тази карта се свързват различни неприятности: кражба, загуба. Във въпроси за взаимоотношения …какво добро може да се случи, когато единият дърпа одеялото към себе си? преследване на дребни интереси, пренебрегване на интересите на партньора. Недоверие, депресия, пороци. Угризения на съвестта.

 

Позиция № 6

В българския език нямаме дума за такава магия – оморчка. Това е определена група от магични влияния, действието на които се явява в подмяна на реалната, обективна представа на жертвата за каквото и да е или когото и да е с илюзорна представа, която са му втълпили чрез магия с определена цел. Т.е. жертвата, вие, няма да възприемате нещата както са наистина, а това което искат да ви накарат да мислите за истинско. Изпитвали ли сте съмнения, че не виждате ясно нещата такива каквито са? Ако да…нека някой да ви провери на чуждо влияние.

 

Позиция № 7

Уроки. Лоши пожелания, завист, а възможно и сами ако без да искате сте завидяли на някого, да сте станали жертва на уроки. Ако можете сами или някой друг да ви бае против уроки.

 

Позиция № 8

Облаци. Неяснота, неопределеност. Временни проблеми, трудности. Предизвикателство.  Тази карта носи в себе си предчувствие за буря, когато обстановката се взривоопасна и е достатъчна една искра и най-малък повод, за да се разрази буря. Но все пак трябва да помним, че дъжда отмива всичката мръсотия, всичко излишно и неестествено. Възможно е настъпващите събития да ви помогнат да изхвърлите ненужното и да започнете нов етап в живота си. Във взаимоотношенията започва етап на изпитване на чувствата. В делови въпроси, вие рискувате много да изгубите по независещи от вас причини.

 

Позиция № 9

Предчувствие. Картата ви предупреждава, че е необходимо да се прислушате към себе си, Вашите предчувствия в момента не ви лъжат. Лоши новини ако не се вслушате в себе си.

 

Позиция № 10

Съперница. На вашият път се е появила конкурентка или съперница. Внимавайте!

 

Позиция № 11

Таро. Може да означава, че ви е необходимо да прибегнете към помощта на таро.

 

Позиция № 12

Самобичуване. Разкаяние за нещо, чувство на вина, което човек не иска да пребори в себе си. товара на минали грешки. Желание нещо да се промени в миналото. Комплекси, страхове, ненавист към себе си, разрушаване на психиката, намерено причиняване на болка на себе си. Започнете да слушате медитации.

 

Позиция № 13

Еликсир. Може да означава алкохол, отвари или че някаква магия е била направена върху напитка. Чувствате ли, че може към някой даден човек да се чудите защо изпитвате влечение или не разбирате даже защо го харесвате? Обърнете се за помощ към някого да ви провери за външно влияние.

 

Позиция № 14

Безплодие. Може да показва както невъзможността да имате деца, така и безплодни усилия, опити да направите нещо, да се сдобиете с нещо. Възможно е това, което искате да е не е добро за вас и затова да не ви се дава.

 

Позиция № 15

Конфликт. Направени ритуали с цел, да ви скарат с някого, да заселят в сърцето ви злоба и нетърпимост към определен човек. Проверете се лично дали имате някакво влияние.

 

Желание...до края на 2018 година
Какви сте били в минал живот....избирайте
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Събота, 13 Април 2024
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни