Какви сте били в минал живот....избирайте

Приятели, тази вечер много мислех каква подредба да ви направя. Но....едни карти три пъти паднаха в скута ми. Затова реших, че искат нещо да ви кажат. Избирайте число, карта или камъче...
това е за хора, които имат кармични отношения с някого с любим, с роднина, с приятел..или пък искате да разберете защо ви се случват неща в този живот или какво сте правили в минал. 

 

 

И ето отворените позиции:

 

 

Позиция № 1

Мъдрост. Тази карта показва, че вие действително сте мъдър човек и притежавате дълбоки знания, който сте придобили през минали въплъщения и сега вие можете да ги използвате. Даже и да никога преди да не сте мислили, че притежавате някаква особена мъдрост, тази карта показва, че вие сте извлекли от миналото важни уроци и информация, които ще ви донесат полза на вас или на други хора, необходимо е само да намерите ключа към това съкровище.

Може да означава също така, че ви е дошло времето отново да учите. Възможно е да трябва да промените сферата на дейност. Получените знания, ви подтикват, да приложите усилия, за да ги разкриете в пълен обем. Повярвайте в себе си и вие ще успеете да постигнете всичко към което се стремите – кариера, любов или нещо друго.

 

Позиция № 2

Прошка. Ситуацията, за която питате, може да бъде променена или подобрена благодарение на вашата готовност да се освободите от остарялото, от гнева във вас. Може и да не осъзнавате, че стари обиди ви държат в плен. Вашия гняв може да се проявява под необичайни форми /като например високо кръвно налягане, безсъница, резки промени настроението, алкохолна или друг вид зависимост и т.н./.  Защо да не направите така, че да възстановите доброто си самочувствие? Да стабилизирате психиката си и да вземете контрол за здравето си.

Прошката се свежда не до това да заявите, че оправдавате или приемате някакви действия на други хора. Прошката, преди всичко, се отнася до вас самите. Вие осъзнато правите избор – да се освободите ли от отровата на гнева и друга негативна енергия. Тъй като тези емоции вредят преди всичко на вас.

За да промените ситуацията, медитирайте или се самоанализирайте. Погледнете на гнева като преминаващо чувство, все едно облак, който е закрил слънцето. Осъзнайте, че е дошло от миналото ви и го пуснете. Прошката има дълбоко целително действие и ви освобождава он негативни и вредни емоции.

 

Позиция № 3

Душата на всеки човек има разнообразен опит, а също така и големи възможности. Основна част от този опит е духовността и религията. Затова душата след много прераждания, се стреми да постигне не една, а множество различни религиозни системи и пътища на духовно усъвършенстване. Нивото на знанията непрестанно расте, трупайки се в процеса на всеки нов живот, като в същото време религията и духовния път всеки път се променят, за да дадат на душата ви някакъв нов, неповторим опит. Възможно е, религията на това общество, в което сега сте родени, не съвпада с вашите истински убеждения. Осъзнавайки този факт, може да доведе до възникването на чувството на вина, страх, срам, освен ако не се опитате да погледнете на всичко случващо се от по-позитивна гледна точка. Най-главното духовно знание е в дълбините на вашата душа. Тази карти ви подтиква да изучавате алтернативни пътища на религията и духа. Възможно е, именно там да намерите вътрешен мир и тези отговори, които търсите.

 

Позиция № 4

Сирачество. Тази карта ви показва, че поне в един минал живот вие сте изпитали какво е да си сирак. Това става за вас източник на страх от отхвърляне, страх, че ще останете сами в този свят, което ви мъчи и сега. В същото време, вие чувствате, че не можете да разчитате на подкрепа, защита и любов от родителите ви, развивате в себе си вътрешна сила и характер, които ще са ви полезни в този живот. Така че приемете, че подобни обстоятелства – навици на оцеляване – това са като двете страни на един медал. Те помагат да постигнете нещо, но и те притъпяват чувствителността, „затваряйки” сърцето и обеднява света на емоциите ви.

Тази карта ще ви покаже – майка ви и баща ви – че това е Бог. Вие сами можете да създадете свое „семейство”, в което ще се чувствате спокойно и щастлив. Тя ще се състои от приятели, от хора, които ви обичат, включвайки даже домашните любимци.

 

Позиция № 5

Промяната на пола. Тази карта показва, че в минали животи сте имали друг пол, противоположен на сегашния ви. В подобни случаи възниква объркване в сформирането на личността и даже може да възникват проблеми със здравето, свързани с миналото ви. Все едно се чувствате не в своята кожа. Ако например за пръв път сте се преродили жена, е възможно да имате гинекологични проблеми и дори безплодие. Ако за пръв път сте се преродили мъж, е възможно да не се справяте със своята мъжка роля.

Необходимо е да проявите внимание и да изразите особено състрадание към себе си с вярата, че вашата душа ще намери правилния път и всичко ще се промени към най-добро.

 

Позиция № 6

Ферма. Тази карта ясно показва, че сте живели в селска местност. Най-вероятно ви е било прекрасно да живеете обикновен, спокоен живот. Затова искате отново да усетите топлата атмосфера на голямото семейство.

Възможно е да ви подтиква да се обособите някъде на село и да се препитавате със собствен труд.  Освен това тази карта ви показва, че следва да сте по-близо до природата.

Възможно е в минал живот да сте претърпели нещастен случай в процеса на работа със селскостопанска техника, то тази карта може да служи като предупреждение за неочаквана травма в този живот. Възможно е в миналото да сте имали не толкова добри отношения, които и сега се повтарят. В този случай вашето тяло може да ви подскаже относително тази ситуация / обърнете внимание на неочакван трепет, настръхване или неприятна физическа реакция, когато четете това/.

Позиция № 7

Писател или летописец. В минал живот сте постигнали успех в качеството си на писател или летописец. Мисленето ви има характерна особеност, че умеете добре да се изразявате.

Можете и сега да опитате да пишете. И ако някога тайно сте мечтали да публикувате свое произведение, считайте, че тази карта ви показва, да не правите завой от избрания от вас път. Заемете се сериозно и пишете. Може да направите блог.

Ако имате силно желание да пишете, да публикувате това, което сте написали, считайте че имате всички основания да разчитате на това, че мечтите ви ще се сбъднат.

 

Позиция № 8

Авторитети. Ви минали животи и сега, вие се подчинявате на правилата, установени от авторите за вас.  Например от родители или учители. Възможно е в миналото да сте имали работа с хора, който са всявали във вас страх или са проявявали жестокост.  Например сте били между деспоти, потенциални насилници. Възможно е това да води страх сега пред представителите на властта или просто пред хора с голям авторитет пред вас и се стараете да им угаждате по всякакъв начин. Страха пред такива хора може да доведе до нездрава пасивност.  Например, може да чувствате вътрешен натиск, каращ ви да играете по правилата на други хора, вместо да отстоявате правата си.

Може да развиете фобия от конфликти /страх от конфликтни ситуации/, което води до това, че жертвате  своите права и потребности, само и само да избегнете възможни стълкновения и да съхраните отношенията.  Това води до особена форма на депресия наложена безпомощност, когато вие не предприемате никакви действия и даже не се опитвате да направите живота си по-добър.

За да се излекувате в такава ситуация, е необходимо да се изпълните с любов към себе си и чувството за себе уважение, а също така мислено да се видите излекуван и самодостатъчен.

 

Позиция № 9

Баща. Баща ви в този живот е бил някъде наблизо в минали въплъщения. И значи всичките проблеми в отношенията ви, могат да са от векове. Възможно е преди да не е бил ваш баща. За да разрушите негативния модел на общуване с баща ви, необходимо е да се освободите от стария гняв или от непрощаването. Може да е съзнателна или несъзнателна емоционална енергии, която се е затаила в дълбините на душата ви. Даже от самата готовност да се изчистите от отровата в отношенията ви е достатъчно да започнете процеса на оздравяване. И помнете: прошката не означава, че вие одобрявате действията на този  човек. Това означава единствено, че вие повече не искате и не желаете да носите в себе си енергията на гнева.

Пускайки миналото, вие лекувате своето настояще и бъдеще. Напълно прощавайки баща си, също така и себе си, вие повече няма да се превъплътите с тясна връзка с тази душа, освен ако вие не пожелаете това. Необходимо е единствено да съхраните получените уроци, съвместните успехи и любовта между вас. Излекуването на отношенията ви с баща ви, ще окаже благотворно влияние и на всички отношения с мъжете като цяло.

 

Позиция № 10

Фобия.  Иска да ви помогне да преодолеете проблемите. Да откриете първопричината, корените на която са в миналото ви.

Конкретната ситуация, се явява основата на вашите страхове или фобии. Тези страхове не са нищо друго а негативни енергии, който ви затварят пътищата / или поне ви забавят/ към това което се стремите. Фобиите възникват, когато вие искате да получите пълен контрол над ситуацията, която е вне вашия контрол. Тук има и редица въпроси, свързани с доверието.

Вашето „Аз” и подсъзнанието са наясно с вашите фобии. Вие ще намерите източника, ако възстановите в паметта си събития от минали животи. Могат да ви помогнат сънищата или регресии. Например като си лягате да спите, помолете своето висше „Аз” да ви предостави информация за причините за вашите фобии, който сън вие да помните и след като се събудите. Заставайки с лице към дълбоката вътрешна причина за вашите страхове, вие ще можете да отслабите тяхната хватка, която ви е държала във вашето подсъзнание. Същината е в това, да преобразите подсъзнателното в съзнателно.

 

 

Дали имате някаква направена магия...
Игра тренинг Фонтан - променете живота си с дати 2...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Петък, 21 Юни 2024
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни