Прогноза за връзката ви за следващата седмица от 3 до 9 септември 2018 година

Избирайте всички, който имате отношения - Прогноза за връзката ви за следващата седмица.

Изберете вариант от колода, число или камък.

 

Съветите та картите:

Колода № 1

 

 1. Тема на любовта. Обща тема, която характеризира седмицата за вашата двойка.

Любов към живота. Време за разкриване на духовните способности или минаване на по-високи честоти на общуване. Отворени сте към новото, готови към диалог, към свободен обмен на мисли и чувства. Забележимо оживяване на отношенията ви. Станали сте най-накрая „възрастни”. Възможно е тази карта да символизира вас – независима делова жена. С добро положение. Привлекателна и сексуална. Затова допълних и….романтика, живеете в ефирната енергия. Всичко е възможно, но през цялото време присъства усещането  за неувереност и страх. Възможно е вие /тъй като се падна женска дворцова карта – жената/ да я разяжда вътрешно ревност, обида или страх да не ви изоставят. Но след като тази карта излезе, това означава, че партньорите могат да открият в себе си тези вътрешни, прикрити емоции и чувства и да ги отработят, за да се освободите от тях един път завинаги. Това е илюзия, да не кажа кошмар, от който е необходимо отдавна да се освободите. Вълна от емоции.

 1. Любов предизвикателство. Трудностите, с които ще се сблъскате.

Шута е символ на радостта от живота. Истината в този случай е, че той може да означава прекалено лекомислие и безотговорност, способни да доведат до ненадейност, т.е. към разпадане на връзката ви. Но като цяло олицетворява съюз на двама весели, жизнерадостни човека, на които им е леко един с друг. Които са готови и се радват всеки ден да откриват в партньора си нещо ново и обичат партньора си за неговата неповторимост и многоликост.  Трудности, които може да има връзката ви…внимавайте да не се влюбите в друг.  Не рискувайте. Осъзнайте препятствията пред вас и не се обръщайте назад. Внимавайте да не изпуснете възможности, момента.

 1. Вашите уроци. Уроците, които ще получите от вашите отношения през тази седмица.

Тук важна роля играе принципа на справедливостта и равновесието. Това не винаги е хармония и отдих – равенството на силите го има и при воюващите страни. Във всеки случай принципа тук е един – каквото посееш, това ще пожънеш. В търсене на истината и справедливостта. Претегляте проблемите или ситуацията. Стремете се да останете безпристрастни. Имате голяма вътрешна сила. Бъдете търпеливи и уверени. Да успеете да вземете правилните решения, даже ако ви струват много.

 1. Неговите уроци. Уроците, които партньорът ви ще вземе от отношенията ви през тази седмица.

В сферата на отношенията тази карта може да показва промени и зараждане на нещо ново. Може да се увеличи семейството ви или други промени в отношенията ви. Във всеки случай те оживяват рутината и по същност са благоприятни. Уроци…да постъпва умно, спокойно, зряло. Достойно. Да се учи се е от собствения пример. Да е възпитан, внимателен към вас. Ще умре нещо старо, за да се роди нещо ново.

 1. Зоната на растеж. Всички конструктивни, положителни моменти от седмицата, които ще отидат "за подхранване" на вашите взаимоотношения.

Планирайте. Използвайте интуицията си в търсене на нови възможности и параметри в отношенията ви. Каквото и да се случва през тази седмица, вижте и перспективите в това. Притегляйте вариантите и използвайте въображението си. Предвиждайте трудностите и неопределеността. Оценете правилно собствените си възможности. Тази карта показва, че се намирате в състояние на летаргия и можете да се освободите от това състояние като въдворите думите в живота ви. Ако нещо искате – направете го. А не само да говорите и думите да са само празен звук. Препоръчва ви тази карта най-накрая да направите избор, какво искате и как го искате.

 1. Секс / романтика в двойката през тази седмица.

Сдържаност. Тази седмица се очертава застой. Но зад външната неподвижност се крие необходимост и не лоша възможност да преосмислите много в отношенията ви. А като следствие да направите дълбоки промени както и в самите ви отношения, така и на погледа ви върху тях. Пасивност.  Някакви затруднения, преодолими. Но тази седмица ви предоставя рядка ситуация, възможност, в която ще ви е необходимо велико напрежение, но давайки възможност да разкриете себе си изцяло. Необходимост да се пренастроите и преди всичко да осъзнаете, че вие преди време не сте разбрали правилно и не сте направили нещо правилно, след което се налага да помислите.

 1. Съвета на Ангелите: лични връзки. Твоята изначална връзка е със самия теб и с Бог, после идват всички останали. За да привлечеш, заздравиш или балансираш една връзка, сгуши се в душата на обятията на любещия Създател. Когато в душата си се почувстваш обичан/а и в безопасност, всички останали взаимоотношения ще се развиват и процъфтяват. Показва, че навлизате в по-благоприятен етап в личния си живот. Изчакайте малко и ще се случи. Отговорите на въпросите ти се крият в твоята лична връзка. Довери се на партньора си.

 

Колода № 2

 1. Тема на любовта. Обща тема, която характеризира седмицата за вашата двойка.

С две думи – тежка седмица, но всичко е възможно. Ще се опитате да съхраните отношенията си.  Съкровени тайни, които ще разгадаете. Решение на сложна ситуация – ще намерите отговори. Не всичко е загубено. Ситуацията – проблема ще го решите, не не до край, изхода сте го намерили, но ще се връщате още към това. Ще се наложи да поработите върху отношенията си. и вариантите са два – или вече знаете и решавате назрял вече въпрос между вас или се стараете да прикриете този въпрос с някакви други проблеми и се правите, че сте разрешили ситуацията. Вратата на тази карта не всеки може да отвори. Затова е необходимо да се приложа максимум усилия. Използвайте въображението си. Вие сте готови да познаете тайната зад тази врата.

 1. Любов предизвикателство. Трудностите, с които ще се сблъскате.

Егоизъм. Не решавайте проблемите бързайки, отсичайки. Вие нямате проблеми, а си ги създавате в главата, в мислите си и от там започва всичко. Предизвикателството е да намерите пътя към решаването на проблемите в любовта без да отсичате, без да мислите, а да се отдадете на чувствата си. избирайте пътя си мъдро, проявете решителност при постигане на целите си. Не се спирайте и се движете напред. Само движението ще доведе до резултати. Пред вас е сложен път, но ще се справите леко. Друг е въпроса дали ще стигнете до крайната цел по пътя, който сте си набелязали. Възможно е да минете напряко да си преправите път през храстите, но при това да си създадете още повече проблеми, можете дълго да се криете и да не тръгнете по пътя. Възможно е да стигнете до решение по съвсем друг път. А можете да погледнете отгоре върху ситуацията…решавате вие. И бъдете търпеливи.

 1. Вашите уроци. Уроците, които ще получите от вашите отношения през тази седмица.

Тупикова ситуация. По-скоро даже опасенията, че може да стане такава. Необходимо е да видите обратната страна, да се застраховате и да потърсите алтернативни изходи. Да не попаднете в двойствено положение. Да не зациклите. Да спрете да сте нерешителни. Седите на два стола. И искате да съхраните и двата варианта. Прекалено дълго забавяте вземането на решение. Време за решение все още има. Но е необходимо да вземете решение. Защото живота ще го направи вместо вас. Отношенията ви са зациклили. Каквото и да се крие в отношенията ви – ще стане явно. Чувствата не са стабилни, то ги има, то няма. Страх от промени пречи на чувствата ви. Внимателно нарушавате забраните. Може би харесвате и друг мъж? Това е и фактическа измяна. Но е възможно и да решите отдавнашен проблем. Възможно е и да сте скарани с партньора ви и да искате да оправите отношенията си. но не знаете как да го направите и от къде да започнете.

 1. Неговите уроци. Уроците, които партньорът ви ще вземе от отношенията ви през тази седмица.

Картата показва, че проблемите може да се преодолеят, ако се погледне на тях от нова, неочаквана страна. Вратата на картата – омръзналия му проблем. Ключът към вратата- „няма да търся скучен или на всички известен ключ. Ще се веселя и ще творя друга,  различна реалност”. Устременост и настойчиво търсене, тласък за намиране на нови решения на стари проблеми. Определено урока му е творчески да подходи към нещата. Да има свое виждане в ситуацията. Не традиционно.”Представете си, че сте получили, това за което мечтаете. И наяве се дръж така, все едно вече си го постигнал”. И внимание…”художника може да го обиди всеки…”….

 1. Зоната на растеж. Всички конструктивни, положителни моменти от седмицата, които ще отидат "за подхранване" на вашите взаимоотношения.

Търсете уюта и взаиморазбирането вкъщи. Чувството е, че не трябва да гледате как е при другите, а да се обърнете и да видите как е у вас. Отворете тази врата, за да усетите топлината, безопасността и семейния уют. Ключа към тази врата е доброто сърце и грижата за другите. Но усещането е за затвореност, завършеност, но в добрия смисъл на думата – хармония. Съвета е да не отваряте навън вратата – да не търсите промени. Отвориш ли вратата, ще пуснете хладината, ще разрушите хармонията. Задръжте уюта, топлината, празника и пълното уединение в отношенията ви. Благополучие и стабилност.

 1. Секс / романтика в двойката през тази седмица.

Тук изтеглих две карти……….разрушаване на всичко,което е било до момента. Ако сте били скарани, ще се сдобрите. Но ако сега сте в добри отношения, очаквайте неочакваното. Взривоопасни ситуации. Непредсказуемо отношение. Необходимо е да се решите на кардинални промени. За да не изчезне момента и да загубите всичко. Въобще трябвало е да действате преди, сега нямате много варианти. Възможни са ситуации, за които не сте подготвени.  Разберете, че в живота не всичко ви е подвластно и не всичко можете да контролирате и да насочвате. Ще възникнат ситуации, внезапно и ще сте неподготвени. Ще се наложи да разберете и да приемете. С тази карта е възможно и това, че няма чувства отдавна във връзката ви…отново да се появят като лудост. И с другата карта…благоприятна е за романтичните чувства. Любов, страст, потопете се в океан от удоволствия и чувства. Наслаждавайте се на живота и хванете настоящия момент, но не губете главата си. Дарете на близкия си човек любов и грижа, не се притеснявайте да изразявате чувствата си.

 1. Съвета на Ангелите.

Прошка. Тази ситуация ти дава възможност да излекуваш, надрастеш или отстраниш негативна нагласа. Изкажи намерение да виждаш вътрешната Божествена светлина и добротата у другия. Ще ти помогнем да премахнеш непримиримостта от мислите, чувствата и енергията си и да се издигнеш до висините на покоя и състраданието. Ангелите ви изпращат тази карта, защото някакъв негативен модел в живота ви се връща отново и отново и постепенно ви изтощава. Освободете се от стари нездравословни мисли по отношение на сегашното положение в отношенията ви. Да простите не означава да се примирите с поведението на другия. А вие просто откажете  да задържате в себе си лошите мисли за него/нея. Премахнете ги, освободете се и чрез прошката ще придобиете нови, положителни нагласи. Престанете да обвинявате себе си и другите. Освободете се от гнева. Съсредоточете се върху онова, което желаете, а не върху страха и осъждането.

 

Колода № 3

За вас е важно през идната седмица:

Почувствайте мириса на въздуха! Внимателно наблюдавайте всичко случващо се около вас. Отделете внимание и на най-малките детайли. Вие ще хванете своята плячка. Ловът започва. Искате да завоювате, да хванете другия човек, като плячка. Избрали сте своята цел и сте готови да вървите към нея, независимо от нищо и никого.  Много сериозни мисли и намерения, да отстъпвате не мислите, вътрешно сте готови към завоюване и битка. Най-главното виждате цел, знаете какво искате и ще го получите на всяка цена. Категорично ще изкажете своята позиция. Без компромиси.

Но опитайте се да пожертвате нещо, заради отношенията ви. Заради стабилността във връзката ви.  Или пък като решите да действате, ще промените изцяло гледната си точка върху тях или дадена ситуация. Отношенията ви все едно се градят само от ваша страна и особена взаимност не виждам. За мен ще промените изведнъж гледната си точка и ще действате. Ще отстоите себе си.

 1. Тема на любовта. Обща тема, която характеризира седмицата за вашата двойка.

Темата на състраданието. Вашата душа е доброжелателна и милосърдна. Вашето сърце е открито и искрено. Търсите ли помощ за някакъв проблем в отношенията ви? Може би искате да забременеете? Тази карта е на богиня, която се призовава от жените, които искат да забременеят. Богинята, която чува молитвите. Тя е Великата Богиня на живота. Тя прониква навсякъде, тя е самата любов. Показва в отношенията ви на жена, която е способна да ви помогне. Изпратена ви е с цел. Използвайте помощта. Защото идват промените.  Няма да скучаете. Дава ви се възможност да видите старото по нов начин. Да стъпите на нов път. Осмелете се да следвате урагана от промени. Пригответе се и ще усетите благотворното влияние.

 1. Любов предизвикателство. Трудностите, с които ще се сблъскате.

Времето да обявите война е настанало. Готови ли сте да се борите за своето щастие? Нищо не се дава даром, любовта още повече. Активно е непреклонно действайте. Дали сте готови да сте активен/а? възможно е да се сблъскате и с агресия. Но това е мига на късмета, когато можете да контролирате ситуацията със своята воля, настойчивост и непреклонност. Слабост и неувереност , съмнения и колебания – могат да ви лишат от този шанс.

 1. Вашите уроци. Уроците, които ще получите от вашите отношения през тази седмица.

Да съхраните спокойствие, необходимост да намерите баланс . Бъдете духовен и емоционален баланс. Изчистете мислите си. Съхранявайте оптимизъм и силно чувство за самоувереност. Изчистване и възстановяване. Хармония, равновесие, примерени постъпки. Съвета е да сте спокойни какво и да се случи.

 1. Неговите уроци. Уроците, които партньорът ви ще вземе от отношенията ви през тази седмица.

Знак Свише. Това е богинята Ирис, носеща вест. Вселена ще изпрати знак дали се движи във вряната посока. След дъжд, винаги има дъга. Благоприятна седмица.

 1. Зоната на растеж. Всички конструктивни, положителни моменти от седмицата, които ще отидат "за подхранване" на вашите взаимоотношения.

Богинята Кали. Тя не щади никого, но на всеки дава шанс да се промени, да признае, да приеме своите грешки и да продължи да живее. Неочаквани, радикални промени. Необходимост да приключите със старото. Начало и край едновременно. Освобождаване, новото го разменяте за старото. Възраждане. След като разсечете всичко старо, вие ще получите нова надежда. Това е сила на волята, това е решение и действие..  Бъдете готови към неукротими действия. Може да ви се стори, че прекалено бързо се променят нещата, но това ви помага да минете през вратата, която вече е отворена за вас. За да можете да продължите движението. Не се колебайте. Не се бойте от промените. Не се бойте да вземете грешно решение. Бойте се от нерешителността в живота си. смесете пламенна страст и дълбока грижа за партньора ви.

 1. Секс / романтика в двойката през тази седмица.

Внимавайте да не изгубите връзка с партньора си. Не се изолирайте от него/нея. Има вероятност да сте в непривично и неуютно място. Но съхранявайте оптимизма си и доброто настроение. Ще ви порадват с приятно неочаквано предложение. Ще ви зарадват. Имате шанс приятно да проведете времето си. Може да е и покана за вечеря, празник.

 1. Съвета на Ангелите.

Даване и получаване. Цялата Вселена функционира на цикли, подобни на вдишването и издишването. Ако само вдишваш /даваш/ или само издишваш /вземаш/, излизаш от ритъма на Вселената. За оптимално здраве, енергия и зареждане, балансирай вдишванията и издишванията в живота си. Ситуацията в отношенията ви изисква уравновесяване.  За да получиш, първо трябва да дадеш.

 

Колода № 4

 1. Тема на любовта. Обща тема, която характеризира седмицата за вашата двойка.

Символизира топлината и даже жарта на душата, проявявайки се в жаждата за живот, странността и ентусиазма. Понякога преминаващ в нетърпение. Повишена възбудимост, импулсивност и склонност към преувеличения. Нетърпеливи, искате всичко и веднага. Ако не го получите, има вероятност да станете раздразнителен, агресивен. Но все пак вътрешната енергия, присъща на тази карта, ви води към движение на цели пластове на вашето битие. Разтопява ледовете и внася свежа струя въздух. Пламъка на любовната страст или пък на обратно, ожесточено противопоставяне. И едното и другото леко може да доведе до крайности.

 1. Любов предизвикателство. Трудностите, с които ще се сблъскате.

Внимавайте да не се връщате в спомените си за миналото. Спомени за минало щастие. Носталгия. Тази карта ви връща в страната на спомените. Спомените са живи, често се връщате към романтичните си мечтания. Внимавайте да не зациклите в миналото.

 1. Вашите уроци. Уроците, които ще получите от вашите отношения през тази седмица.

Методично следвате целите си. Усърдие, търпение и настойчивост. Урока ви е да не бързате и да положите основи за своето бъдеще. Практичност. Ще се сдобиете с реални резултати.възможно е и определена граница на способностите и на вашето чувствено възприятие. Не се инатете. Научете се да отличавате реалното от нереалното. Вероятност да намерите пътя и средствата за осъществяване на вашите замисли. Политиката на малките крачки. Постоянство, надеждност, продължителност, вярност и не на последно място нежна чувственост. Доверие и понятието „ние заедно” ще има важна роля през тази седмица.

 1. Неговите уроци. Уроците, които партньорът ви ще вземе от отношенията ви през тази седмица.

Добри новини, покана. Оптимизъм. Доброта и разбиране проявете през тази седмица. Олицетворява някакъв импулс, шанс. Инициатива, която приемете с радост и благодарност. Началото на мир, след конфликт или кавга, съчувствие, проявете и това ще ви се върне. Искрен порив. Бъдете дружелюбни. Вероятност и за предложение за брак. Може би сте взели това решение – направете предложението. Ще имате успех!

 1. Зоната на растеж. Всички конструктивни, положителни моменти от седмицата, които ще отидат "за подхранване" на вашите взаимоотношения.

Начало на нов етап в отношенията ви. Свеж вятър. Еволюция на отношенията ви. Баланс. Може да означава победа над изкушенията. Търсите изход от затвореният кръг на причините и следствията и успеха, който ще постигнете, ще бъде резултат от вашите усилия. Вероятност за пътешествие. Но внимавайте да не се конфронтирате с партньора си. ще преминете тази седмица през изпитанията и ще излезете с победа. Порив на радост и увереност в бъдещето.

 1. Секс / романтика в двойката през тази седмица.

Романтика, внимание. Възможност да познаете партньора си. подарък. Отново вероятност за предложение за брак. Взаимност в любовта.  Период на радост, влюбеност, ласки, уют – с една дума „пролет”, начало на партньорски съюз. Или примирение, когато партньорите започват по-добре да разбират един друг, когато не са им необходими думи. Добра и приятелска атмосфера на хармония, романтични мечтания и готовност да се влюбите. Там където бяха караници и кавги, там тази карта предвещава примирение и покой. Често и часове за почивка, време, когато даваме воля на своето въображение, радваме се на красотата на живота. Наслаждаваме се на изкуството и музиката. И най-вече на любовта.

 1. Съвета на Ангелите.

Заземи се. Когато изгубиш връзка с тялото си и с физическия свят, ти не си заземен/а. приятно е да се рееш в небесата, но трябва да се съсредоточиш и да работиш тук, на Земята. Ние ти помагаме да балансираш духовното и материалното, за да се радваш на пълноценен живот в този свят. Мислите и енергията ви се нуждае от заземяване. Можете да се заземите като походите боси по тревата или като ядете храни, които растат в земята. Регулирайте храненето. Изпращайте любов и светлина!

Игра тренинг Лила чакра - Магията на любовта 3 и 3...
Промоции ДоТерра - септември
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Петък, 21 Юни 2024
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

 • София 1000, България
 • 0875 318 174
 • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни