Как да определите енергийното си състояние по пламъка на свещ

 

Огънят в магията винаги се е използвал като индикатор за личността и душевното състояние на човек. Чрез пламъка на свещта можете да определите енергийното си състояние и да идентифицирате най-важните проблеми в живота.

Запалете свещ, изключете светлината. Този ритуал най-добре се изпълнява в пълно уединение и тишина. Погледнете внимателно пламъка и се опитайте да не мислите за нищо. Поднесете дланите си към огъня, като ги държите до свещта за няколко секунди. След това наблюдавайте поведението на свещта.

Ако свещта гори равномерно, без да започне да „плаче”, тогава всичко върви добре в живота ви.

Ако свещта много "плаче" - появяват се многобройни восъчни потоци - това е знак за нестабилно състояние на духа. Нещо ви притеснява, не можете да решите проблемите си.

Ако веднага след като запалите свещ, капка восък се стече отгоре надолу, това означава, че сте урочасани или някой ви желае зло до такава степен, че от негативните мисли на вашия недоброжелател в живота ви има проблеми и неприятности ,

Ако линиите на протеклия восък се пресичат, това е много лош знак, показващ сериозно заболяване.

Ако свещта угасне - това е знак за нещо неизбежно, много опасно, необратимо. В такива случаи трябва спешно да коригирате грешките си - да се покаете за извършеното, да поискате прошка, да си простите, да се отървете от всичко, което прави живота нещастен.

Ако свещта започне да трещи, да пука, тогава трябва да се отървете от негативните си емоции. Опитайте се да пуснете всички негативни чувства, вина, негодувание.

Ако фитилът на свещта е силно огънат, тогава това може да означава, че сте в края на моралните и физическите си сили. Трябва да се отпуснете и да възстановите енергията си.

Ако напливът върху свещта е черен, това означава, че сега не сте в състояние да се справите с обстоятелствата и проблемите, които са паднали върху вас. Чувствате, че не можете да продължите напред, не чувствате сила в себе си.

По време на такъв ритуал можете да се отървете от негативното във вас. За целта сложете дланите си отляво и отдясно на свещта, погледнете нейния пламък и помислете за това, което ви притеснява най-много. В този момент вие също трябва искрено да поискате прошка от онези, от тези които евентуално сте наранили или обидили през живота си и да се сбогувате със своята мъка, негодувание и чувство за вина.

"Страхувайте се от желанията си - те могат да се с...
КОГАТО МЪЖ ПРЕГРЪЩА ЖЕНА
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Събота, 11 Юли 2020
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни