ЛЮБОВТА КЪМ СЕБЕ СИ ПРОМЕНЯ КАРМАТА!

ЛЮБОВТА КЪМ СЕБЕ СИ ПРОМЕНЯ КАРМАТА!

Ако започнете да обичате истински себе си, тогава можете да промените кармата си. Кармата не е принцип за наказване на престъпления. Карма е принципът за реализиране на заряд от енергия - заряд на жизнената сила.

Когато обичаме себе си, вътре в нас се създава заряд от енергия, който насочваме към жизненото си пространство. Насочената жизнена сила формира за нас ситуации, в които се осъществява вътрешният ни заряд на любовта към себе си - чрез хора и събития, се реализира както в полза на нас, така и в полза на другите.

Когато не обичаме себе си, вътре в нас се създава и заряд от енергия, който също насочваме към жизненото си пространство. Но този заряд реализира противоположни цели - създава ситуации за нас, в които се реализира нашата неприязън – отново чрез хора и събития. И тук вече не може да и дума да става за благото на никого от нас.

Всеки от нас иска да коригира нещо в живота си, да подобри нещо, да формира нещо. Това „нещо“ може да бъде от всяка сфера на нашия живот: любов, взаимоотношения, семейство, работа, финансово благополучие… И нашите желания са достойни, напълно изпълними.

Единственият проблем е, че желанието е добро, а зарядът на енергия, който насочваме към реализирането на това, което желаем, преследва напълно противоположни цели. А кармата не следва нашите фантазии, а нашата енергия. И това води до факта, че ние с най-добри намерения отиваме при човека и в замяна получаваме от него „удар в лицето“;  искахме най-доброто - но се получи, както винаги ...

И тогава се връщаме у дома и се питаме: какво направих погрешно? Защо най-добрите ми намерения се превърнаха в проблем? Що за карма имам?

И отговорът е прост: какъвто е заряда ни, такава е кармата.

Например, ние искаме любов и щастие в личния си живот.

Желанието ни е много добро и напълно изпълнимо. Но само ако копнем по-дълбоко в желанието си, се оказва, че не обичаме себе си. И имаме нужда от партньор, така че с любовта си към нас, той да ни компенсира неприязънта ни към себе си.

На енергийно-информационно ниво се оказва, че изпълняваме мечтата за любов и щастие в личния живот с неприязън към себе си. И какво получаваме в резултат? Осъзнаването на заряд - осъзнаването на неприязън, което идва при нас в нова форма - идва чрез неприязънта на отсрещния човек към нас. Карма си е свършила работата – довела е причината към последствията.

Или например искаме добра работа с прилична заплата. Какво е „добра работа“? - Това е работа, която ни радва и на която ще сме оценени. И какво е "прилична заплата"? - Това са пари, които са достатъчни, за да ни зарадват с полезни и приятни придобивки, чрез които проявяваме любов и грижа към себе си.

Тоест: добра работа е, когато чувстваме своята стойност, а добрата заплата дава възможност да проявим любов и грижа към себе си.

Единственият проблем е, че ако не обичаме себе си, не можем да заредим добра работа с адекватна енергия. Имаме заряд и това е заряд на нелюбов към себе си. А нелюбовта към себе си не може да реализира целта  заради„чувство за ценност“.

Освен това проблемът се усложнява от факта, че желанието за прилична заплата е натоварено и с недостатъчна енергия. Ние нямаме любов към себе си, следователно подсъзнателно изтласкваме добра заплата от себе си, защото не чувстваме любов и грижа към себе си - не знаем как да използваме тази добра заплата.

И в резултат какво получаваме? Не харесвам работата и заплатата, да която е срамно даже да се говори. Кармата си е свършила работата – доведе причината към последствията.

Карма е много подобна на законите на физиката: има чук и можете да ги ударите по пирон, или можете да ударите по пръст. Но и в двата случая ще има един и същ чук и една и съща инвестиция на сили. И решаващият момент е векторът на силата - в каква посока е насочен чукът дали ще удари пиронът или пръста.

В нашия случай посоката на кармата-чук се определя или от любовта или от не любовта към себе си.

Таро и религия: грях ли е?
Защо обичам Таро
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Вторник, 16 Април 2024
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни