Ритуал с таро. Заклинание за взаимна любов

Ритуал с  таро. Заклинание за взаимна любов

 

Материали:

Туз чаши, 1 чаша вода, чаша и чинийка, половин чаена лъжичка канела, мед.

При пълнолуние загрейте чаша вода до кипене, вземете Туз чаши и визуализирайте срещата си с дългоочакваната истинска любов (ВАЖНО! За да не си представите лицето на бъдещия любим, погледнете го отзад). Усетете щастието, радостта от срещата с истинската любов, изживейте това чувство в продължение на няколко минути. Поставете картата с лицето нагоре на масата, сложете празна чаша отгоре и кажете:

„Аз съм съд, в който тече истинската любов, притежавам семената, от които расте такава любов, притежавам страстта, от която се разраства такава любов, радвам се на желанието за истинска любов.“

След това изсипете канелата в чашата и я залейте с вряла вода.

Представяйки бъдещия си любим, вижте себе си щастлив/а с него и кажете:

"Подправка на страстна любов и желание, смесете се с вода, загрята от огън, станете едно с нея и ми дайте истинска любов. Станете едно с нея, тъй като ние ще станем такива в близко бъдеще. Сега моята напитка се засилва с подправките и времето "Даряваш ми истинска любов. Нека бъде така както казвам сега и завинаги!"

Покрийте чашата с чинийка и оставете напитката да се влива в картата през цялата нощ. Сутринта филтрирайте канелата, добавете мед на вкус, ако е необходимо, загрейте напитката в микровълновата. Изпийте приготвена напитка на празен стомах, докато казвате:

"Докато пия тази напитка, истинската ми любов лети към мен като пчела, която лети към цветен прашец. Нека бъде така, както казвам сега!"

Живейте си живота и носете новите си дрехи!
7 ПРАВИЛА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОИТО, ЖЕЛАНИЯ СЕ ИЗПЪЛ...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Сряда, 27 Януари 2021
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни