7 ПРАВИЛА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОИТО, ЖЕЛАНИЯ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ

7 ПРАВИЛА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОИТО, ЖЕЛАНИЯ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ

Езотериците считат, че нашите желания ще се сбъднат, ако ги запишем правилно. Факт е, че торнадото от мисли, които се въртят в нашата глава, не могат да бъдат фиксирани от Вселената като наше желание. Затова нека формулираме правилно нашите желания и може би те ще се сбъднат по-скоро.

 

Правило 1

Желанието е необходимо да го напишете  

Лесно е да се каже, но е по-трудно да напишеш желаното желание. Колкото и странно да звучи, но правилното написване на собственото ви желание наистина е проблем. „Искам да имам собствена къща“. Правилно ли е написано? Оказва се коренно погрешно! Проблемът е, че такова желание винаги се изпълнява, но въпросът е: кога ще се изпълни. Тоест желанията без точни дати са безсмислени. Следователно следващото правило гласи:

Правило 2

Желанието трябва да има дата или период на изпълнение

Например „през март 2012 г. купувам голям плазмен телевизор.“ Дори и да напишете: „Ще купя телевизор“, това също би било грешка. Защото написаното със сигурност ще се сбъдне, но не и в периода, когато е необходимо. По този начин ние запомняме следващото правило:

Правило 3

Правилното желание винаги е написано в сегашното време. С други думи, вместо: „Ще отида на почивка в Алпите“, трябва да напиша: „Отивам на почивка в Алпите“.

Ето още една често срещана грешка: „Не искам да бъда беден“. Правилно ли е написано? Не, грешно е! И има основателни причини. Първо. Вселената не възприема частици от "не", "не" или други отрицателни думи. Казвате: „Не искам да бъда бедна“ и тя, Вселената, игнорирайки частицата „не“, получава съобщение: „Искам да бъда бедна!“.

Второ. Най-често привличаме към себе си това, за което мислим. Казвайки: „Не искам да бъда беден“, ние автоматично мислим за бедността и казваме: „Искам да бъда богат“ е за богатството. Затова не забравяйте за следващото правило:

Правило 4

Забраняваме си да използваме частицата „не“ и всякакви други отрицания. Друга важна забележка: когато пишете желание, трябва да използвате повече подробности за това, за което мечтаете. От това идва следното правило:

Правило 5.

Повече подробности и емоции.Ако това е пътуване до Алпите, с няколко думи опишете поне хотела и плажа. Ако това е нова автомобил, посочете основните й характеристики. И не забравяйте да опишете чувствата, които ще ви завладеят, когато желанието ви се изпълни.

Също така е важно изпълнението на вашето желание да не навреди на други хора. От това се формира друго правило:

Правило 6

Всяко писмено желание трябва да завърши с фразата-амулет: „Нека това или нещо по-хармонично да влезе в живота ми, да донесе радост и щастие за мен и за всички, за които се отнасят за това желание.“

Обърнете внимание на формулировката „или нещо повече“. Желаейки нещо конкретно, не е нужно да ограничавате Вселената в усилията й да ви помогне. Може би нашият свят ви счита за достоен да почивате не в Алпите, а на Круизен кораб или нещо много по-прекрасно?

Така че, нашето желание е ясно формулирано и записано. Всички 6 правила се спазват стриктно. И тогава какво? След това трябва спокойно да пуснете желанието във Вселената и даже да забравите за това. Преживяванията и постоянните мисли само ще попречат на изпълнението на вашето желание. Следователно има

Правило 7

Не се зацикляйте върху мечтата си. Пуснете я, но действайте!

Това не означава, че сега е възможно, както в приказка, да лежите в леглото и да чакате изпълнението на една мечта. Не! Под лежащ камък водата не тече! Вселената може да ви предостави невероятни възможности, но без вашите действия те няма да могат да се превърнат в желания резултат.

 

Ритуал с таро. Заклинание за взаимна любов
Солта и магията
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Неделя, 07 Юни 2020
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни