Солта и магията

Солта, която използваме всеки ден, всъщност е една от най-известните и мощни съставки в практическата магия. Ще кажа, че тук става въпрос само за морска или каменна сол, т.е. натурален продукт. Солта, продавана в нашите магазини, е преварена и е безполезен продукт, който също е вреден за здравето (но няма да се спираме дълго на това). Натуралната сол (не йодирана!) е традиционно средство за пречистване и защита, добавя се към голямо разнообразие  отвари, включително отвари за любов, щастие и късмет, където солта играе ролята на "проводник" на енергия и пазител на бъдещите ползи. Вероятно тези асоциации идват от древни времена, когато на солта е било отдадено много повече уважение и значение, отколкото днес.

Солта е символ на безсмъртието и вечността; неслучайно името й на езиците на много народи е в съзвучие с името на Слънцето. Много често се използва в езически ритуали, насочени към защита от зло и различни нещастия.

Използването на сол за домашна магия е много просто. Например, можете да увиете шепа груба морска сол в марля и да избършете тялото си с импровизираната гъба по време на душ - това не е само полезно за кожата, но също така помага за прочистване и обновяване на енергията. Морската сол се добавя и във ваната.

Като миете пода, щипка сол хвърлена в кофа с вода, "ще измие" цялата отрицателна енергия и ще защити дома ви. За да се „събере“ излишъкът от негативност, се използва следният метод: преди почистване разпръснете шепа сол във всяка стая, оставете я в продължение на няколко часа или за една нощ, така че солта да „абсорбира“ всичко лошо и след това да я помиете с метла или прахосмукачка.

Друго вълшебно свойство на солта е способността й да привлича богатство. Щипка сол в джоба ви, според вярванията на много европейски народи, ще направи човек по-успешен и успешен в бизнеса.

 

6 силни заговора върху сол.

Заговорите върху сол е един от най-простите и в същото време ефективни начини да си осигурите магическа защита от уроки, за да привлечете късмет и просперитет. Самата сол не притежава никаква магическа сила, но затова тя поглъща добре енергията, която можете да вложите в нея със своя заговор. Вложената в солта вълшебна енергия допълнително ще ви защити или ще ви помогне да постигнете целите си.

Популярни ритуали със сол:

Търсенето на магически ритуали, използващи сол, се обяснява с простотата на повечето ритуали и високата им ефективност. Например, за да привлечете любим човек, трябва да заговорите сол и да го добавите към храна или напитка на избраника ви.

 

  1. Против злобата на завистниците

 

Това е най-известният и популярен заговор върху сол против магии и уроки. Този заговор трябва да предпази вас или някой ваш близък от злобата на завистливите хора. За него ще ви трябва идеално чиста и бяла сол.

Загребете тази сол с идеално чиста чаена лъжичка, поднесете лъжица сол към лицето си и кажете:

„Защити, съхрани, защити,

Злото и завистта отмени.

Вражеската магия назад върни.

Нито тялото, нито в душата заразата не пусни. Амин. "

След това увийте заговорената сол в плат или шал и винаги я носете в джоба си, или я зашийте спокойно към дрехата си. С помощта на тази сол можете да защитите любимия човек, като му дадете от тази сол към него или незабелязано му зашиете сол в дрехите му .

 

2.Почистване от зли магии

Ако подозирате, че сте били нападнати от зли енергии, тогава използвайки сол, можете да се изчистите. Този обред се провежда по залез слънце. Необходимо е да вземете малка купа и да изсипете една чаена лъжичка сол в нея. В друга стая трябва да сложите църковна свещ на масата и да сложите купата със сол до нея. След това трябва да седнете, така че свещта да е от дясната ви страна. След това трябва да запалите свещта, да покриете съда със сол с длани и, гледайки пламъка на горяща свещ, да произнесете тези думи.

Те звучат както следва:

„Ветровете са буйни и силни, развейте заклинанието, предизвикано от зъл човек.

Отвейте ги в далечни гъсти гори, където реките са дълбоки и бързи води.

Нека магията да  изгори под палещото слънце, омразните мисли нека ме оставят.

И така да бъде, не за един ден, а завинаги. Амин. "

Заговорената сол трябва да се изсипе в хартиена торбичка и да се постави на перваза на прозореца в стаята, където спите три нощи. През цялото това време тя ще абсорбира съществуващата отрицателна енергия. След това време солта трябва да се изнесе на улицата и да се закопае далеч от собствения ви дом.

 

  1. Любовен ритуал

Заговор върху сол може да се използва и за любовно заклинание. За целта можете да вземете щипка сол по време на готвене и да произнесете следните думи:

„Донеси щастие на душата ми.

Любимият ми (името на любимия) извикай.

Както огънят в пещта пламва

Така любовта на (името на любимия) да се разгори.

И любовта му към мен да е завинаги. ”

Заговорът се прави на нарастващата луна.

 

Можете да заговорите по-голямо количество сол, която впоследствие може да се използва за приготвяне на храната за любимия човек. Ритуала трябва да се извършва през периода на нарастващата луна и е желателно луната да не е покрита от облаци, а лунната светлина да е падала върху солта.

 

Вълшебните думи в този случай звучат така:

 

„Солта природна, бяла и чиста, дарена ни от майката Земя, помогни ми, на Робът Божий (вашето име), пробуди искрена любов в сърцето на Божия роб (име на избрания). Направете така, че чувствата му да са чисти и силни, направете така, че той не би могъл да си представи живота без мен. Нека копнее за мен и да се скучае, като е далеч от мен. Нека винаги се стреми към обятията ми, като знае колко спокойно ще бъде до мен. Аз, Божият Слуга (собствено име), силно обичам Божия слуга (име на избрания) и предизвиквам в него любов взаимна, не за кратко, а завинаги. Да бъдем целият ни живот заедно. Амин. “

 

  1. Да се ​​борим с обикновената настинка

 Ще свърши работа заговор върху сол и в борбата срещу неразположението. Така, например, в Русия солта отдавна се използва за защита от настинки и грип. За да се предпазите от тези заболявания, трябва да вземете малко сол с пръсти.

Тогава произнесете такъв заговор:

„Солта е в мен, болестта извън мен. Ям сол, прогонвам болестта. "

Сложете сол в устата си и погълнете. Повтаряйте тази процедура редовно през зимата и вероятността от грип и други настинки значително ще намалее.

 

  1. Ако не се чувствате добре

Има и много силен заговор, която ви позволява бързо да се отървете от лошото здраве. Възможно е да се проведе такъв ритуал по всяко време, но важно условие за неговата ефективност е човек, който не се е чувствал добре, да прочете заговора. За ритуала се използва супена лъжица сол, от нова опаковка. Първо трябва да се навлажни малко и после да се разтърка между дланите.

След това трябва да прочетете следния заговор, втривайки солта в дланите на ръцете си:

„Солта  природно чиста и бяла. Тя винаги е била такава и такава ще бъде. Затова нека болестта и неразположението да ме оставят завинаги. Думата ми е силна и ефективна, солта ще откликне на нея и ще прогони неразположенията ми. Амин. "

След като произнесете заговора, трябва да изплакнете ръцете си в студена течаща вода, като същевременно държите дланите си далеч от вас. Трябва да забележите незабавно подобрение на здравословното ви състояние. Но ако това не се случи, обредът може да бъде повторен не по-рано от месец. Ритуали за здраве се препоръчват да се правят в четвъртък.

Солта е невероятен природен енергиен продукт. В зависимост от целта на ритуала, тя е способна или да поглъща негативната, или да дава собствена положителна енергия. Ето защо солта е толкова широко използвана в магически обреди с най-разнообразни направления.

Солта с право се счита за най-надеждното вместилище както за злата, така и за светлата енергия.

Можете да започнете да заговорите обикновена сол за бизнес, да прошепнете заговор за конфликт или да дарите белите кристали с енергията на любовта.

Преди да прошепнете заговор, трябва да ушиете малка, но плътна торбичка, в която ще се изсипете омагьосаната сол.

Торбичката със сол. Можете да я носите в чантата или джоба си, далеч от любопитни очи. Главното е да не се скъса. Ето защо, внимателно изберете трайна тъкан.

  1. Заговор върху сол за търговия и бизнес

Зареждам солта за успешна търговия, щедри купувачи, богати, а не бедни. Нека търговията спори всеки ден, парите да се трупат и купувачите се увеличават. Така да бъде. Амин! Амин! Амин!

След като прочетете заговора много пъти, зашийте торбичка със сол и я носете със себе си на работното място. Ако сте продавач на магазин, можете да я скриете под рафта, но с увереността, че никой няма да го намери.

 

 

7 ПРАВИЛА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОИТО, ЖЕЛАНИЯ СЕ ИЗПЪЛ...
Казват, че ако един мъж пренебрегва жена си, тога...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Неделя, 07 Юни 2020
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни