Опасни подаръци

Има седем неща, които никога не трябва да се дават или приемат.

Ръкавици.
Приемайки ръкавици като подарък, вие ставате зависими от човека
който ви ги даде. Ако носите тези ръкавици, вие се стопляте от топлината на някой друг. Не трябва да носите този подарен предмет, ако не искате да станете жертва на манипулациите на дарителя.

Колан.
Приемайки колан като подарък, вие се ограничавате. Прави ви нещастен. Коланът ви обгръща и ви лишава от радост, нови възможности и промени към по-добро. Не трябва да носите колан като подарък, тъй като това ще ви донесе лош късмет.

Шал.
Не приемайте шал - ще си навлечете сълзи и болести. В древността шаловете са се подарявали само при специални случаи – на близки на починали или болни хора. Оттогава това малко нещо се е превърнало в символ на мъка и страдание и има подходящата енергия.

Кръст.
Ако ви подарят кръст, внимавайте! Ако дарителят е успешен, здрав, богат и щастлив, тогава не се колебайте да приемете този подарък, тъй като той само ще привлече късмет към вас. Но ако донорът има някакви проблеми, той не може да се похвали с успехи и постижения, тогава вероятно иска да предаде кръста си на вас с този подарък.

Часовник.
Има много суеверия относно часовниците. Една от тях гласи: никога не приемайте часовник като подарък, тъй като той може да спре времето на вашия късмет и щастлив живот.

Огледало.
Не се препоръчва да приемате огледало като подарък. Ще ви отнеме младостта, красотата, радостта от живота и здравето.

Портфейл.
Не приемайте портфейл като подарък, дори и от любим човек! Такъв подарък може да повлияе негативно на вашето финансово състояние. Ако искате да приемете подарък и да избегнете злата съдба, тогава в портфейла за подарък трябва да има монета.

Не е препоръчително да приемате или давате всички тези предмети като подаръци. Не забравяйте, че всяко нещо носи енергия и определено значение.

Освободете се от енергийни връзки
Душевно равновесие
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Събота, 20 Юли 2024
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни