Астралното пътуване

Астралното пътуване е техника за излизане от физическото тяло и пътуване в духовни или астрални измерения. Тази практика може да се използва за развитие на своята духовност и духовно самоусъвършенстване, за да се получи допълнителна информация и познания от духовен свят или просто за развлечение.

Ето някои стъпки, които може да последвате, ако желаете да опитате астрално пътуване:

  1. Подгответе се психологически и физически - изберете удобно място, където да лежите, за да се чувствате релаксирани и комфортно.

  2. Визуализирайте своето тяло, както лежи на леглото или на другото място, и се опитайте да се фокусирате върху мисълта, че ще излезете от него. Можете да си представите, че се издигате над него или че то става прозрачно.

  3. След като почувствате, че сте готови, опитайте се да излезете от тялото си. Можете да се опитате да се издигнете от леглото или да се преместите в друга част на стаята.

  4. След като сте успели да излезете от тялото си, можете да пътувате където и да е в духовен свят или да разглеждате различни астрални измерения.

  5. Когато желаете да се върнете във вашето физическо тяло, опитайте се да се фокусирате върху мисълта за това, че се връщате в него. Можете да си представите, че се връщате обратно в леглото си.

    Важно е да се помни, че астралното пътуване е практика, която може да бъде опасна, ако не се изпълнява правилно. Затова е важно да се запознаете с техниките и да ги практикувате с максимална внимателност и предпазливост.

Привличане на баланс, изясняване на цели или повиш...
Ритуалите със свещи за любов
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Вторник, 03 Октомври 2023
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни