За жени️

 
Основното нещо у всяка жена, което я прави силна и привлекателна, е нейната енергия. Но има неща, които я убиват, а ето ги и тях :
Прекалено много комуникация
Една жена трябва да общува само с тези, които я обичат. Тя не трябва да напуска зоната си на комфорт. Мъжът обаче трябва да общува дори с тези, които не го обичат – така той се развива и преодолява трудностите. Една от най-големите грешки, които жената допуска, е да прави това, което не харесва. Това ѝ отнема много енергия.
Липса на грижи за тялото и физическа активност
Една жена увеличава енергията си, когато се грижи за здравето и красотата си. Небрежна и болна жена е слаба както физически, така и енергийно. Липса на емоции
Много жени вярват, че трябва да показват само положителни емоции, да мислят положително, винаги да се усмихват и да се смеят. Жената обаче трябва да показва и отрицателни емоции, сълзи и тъга, само не на всички, а на този, на когото има доверие – на любимия си. Винаги трябва да има човек, с когото една жена може да покаже всякакви емоции. Емоционалното потискане ограбва женската енергия.
 
Липса на хобита
Една жена получава огромно количество енергия и положителни емоции от това, което обича да прави. Тя трябва да има хоби и това хоби трябва да бъде подкрепено от нейния мъж. Една жена трябва да се реализира в това, което харесва, било то танци или плетене, а защо не и вещерство ☺️ Липса на креативност
Ако една жена не създава нищо, тогава енергията ѝ застоява. Всичко, което една жена прави с ръцете си, е творчество, било то почистване, готвене, градинарство или промяна на интериора. Създавайки нещо красиво, самата жена става красива. Ако една жена в свободното си време ще лежи по цял ден и не прави нищо, то скоро тя ще се влоши и ще загуби цялата си енергия.
Съперничество
Женската енергия се унищожава, когато има съперничество или конкуренция с друга жена. Една жена не трябва да има желание да се бори за нещо, да доказва, че е по-добра, по-красива или по-умна. Тя по своята същност е най-добрата.
Липса на приятелки
Жената се нуждае от комуникация с други жени, това е друг мощен източник на енергия. Липса на лично време Една жена трябва да има време за себе си, за личните си дела, най-вече за сакралният си свят.
Заклинание за защита срещу духове и демони
Суеверия за пчелите
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Четвъртък, 18 Април 2024
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни