Защо тарологът се нуждае от най-правдивата и пълна информация за клиента и ситуацията

 

Понякога се натъквате на такова мнение, че, казват те, ако сте толкова добър специалист, тогава защо трябва да казвате нещо. Тарологът може да направи подредба и там може да види всичко за клиента, като се започне от неговите предци до седмото поколение и завърши с името на кучето, което е имал в детството си. Наистина ли е така?

Като начало тарологът не е ясновидец. Каква е разликата? Ясновидецът може буквално да вижда снимки на миналото и бъдещето в  ума си. Тарологът вижда пред себе си само група карти, само картинки, макар и изпълнени с дълбок смисъл, които той трябва правилно да интерпретира. И точността на това тълкуване ще зависи пряко от това колко тарологът притежава информация за клиента и от това колко точно е успял да формулира заявката на клиента.

В тази връзка си спомням ситуацията, описана от Джек Лондон в романа „Сърца на тримата“. За тези, които не са чели ... Главният герой се запознава с психичноболно момиче, което в огледалото на света му показва фрагмент от своето бъдеще. И вижда там своята любима, намушкана с кама. По-нататъшното развитие на събитията показва, че в действителност това е бил само нейният портрет, но в този момент героят не е можел правилно да възприеме картината, която е видял. Тоест това, което виждаме, дори и картината да е абсолютно точна, все пак трябва да бъде обяснено правилно на самите нас.

Така че тарологът, виждайки картината, трябва да покаже на клиента каква е същността на проблемите му, какви причини са довели до възникването им, какви сили влияят върху развитието на събитията и как ситуацията може да се промени. За това, разбира се, е необходимо познаване на ситуацията. А името на кучето ... Наистина ли искате да го знаете? Или искате да тествате способностите на  таролога? Е, картите на таро не показват имена, адреси, точни дати ... Това е система за анализ и влияние, а не цирков трик. Вие не изисквате от хирургът да познае номера на вашата застрахователна полица? Всеки инструмент, всеки специалист има свое собствено предназначение.

И тарологът правейки подредба получава резултат, който интерпретира въз основа на собствения си опит и знания за ситуацията, в която клиентът се е озовавал.

Може би таролог, без да знае нищо за клиента, може просто да направи подредба за бъдещето?  Може, разбира се. Той ще види какви събития очакват клиента там? Ще види. Най-общо казано, в най-общи линии ... Подобно на циганката, има крал купа, държавна сграда, износено легло ... Да, буквално всеки живот може да се обобщи под това описание.

Всички се срещаме в живота на мъжете - стари и млади, блондинки и брюнетки, а понякога и плешиви хора. И всеки от тях играе определена роля в нашия живот. И често се оказваме в държавна сграда - на работа.  В някои силови структури ние изготвяме документи, водим дело, много неща могат да са ... Да, и сексът се случва в живота ни ... Значи прогнозата се сбъдва. Това помогна ли ви с нещо? И за да помогне, трябва да разберете дали момичето чака среща с човека, който е за нея си или отдавна е щастливо омъжена, например. Клиентът се интересува от семейни отношения или проблеми в работата? Това ще позволи на таролога да види и правилно да интерпретира допълнителните подробности, които често са „основата“, което дава смисъл на цялата подредба.

Да разкажете на таролога подробностите за живота ви са избор на всеки клиент. Но да работиш или не с даден клиент, който се нуждае от цирков трик с отгатване, а не сериозна помощ в трудна ситуация, е изборът на всеки таролог.

ЗАЩО случайностите не са случайни
Почистване със сол - освобождаване от отрицателна ...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Вторник, 19 Март 2024
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни