ЯЙЦАТА В МАГИЯТА

За повечето хора яйцата са просто обикновен хранителен продукт и не всеки е наясно с техните магически свойства.

Междувременно в продължение на много векове магьосниците използват птичи яйца и яйчни черупки в своите ритуали.

Във вещерските кръгове е общоприето, че едно яйце е символ на ново раждане и че то носи мощен заряд от енергия поради специалната си форма.

Много магически ритуали се извършват с помощта на яйца, символизират новото раждане на човек.

МАГИЧЕСКИТЕ СВОЙСТВА НА ЯЙЦАТА

Фактът, че такъв достъпен предмет като яйце има много полезни свойства, е невероятен. Той е лесен за получаване, лесен за използване в ритуал, тоест без затруднения е възможно да получите огромна възвръщаемост при минимални разходи.

Най-мощните и магически свойства на яйцата:

 1. Те ​​са в състояние да премахнат магии, да ви предпазят от уроки и зли намерения. Това свойство ясно се проявява поради способността на яйцата да четат човешката енергия и да я запомнят.

Ако има подозрение, че на човек е направена магия, е необходимо да търкаляте внимателно по цялото тяло, а след да се зарови в земята възможно най-дълбоко. Всички магии и злини ще отидат под земята с него.

За да се предпазите от уроки, трябва да натрошите черупката на яйце  на прах и да поръсите по периметъра на къщата отвън. Трябва да подновявате защитата веднъж месечно, след което няма да се пробият никакви магии.

 1. Те са подходящи за употреба като жертвоприношение по време на ритуали за магии, защото под черупката им се крие мощен енергиен заряд, голяма концентрация на жизненост. За да ги освободите, достатъчно е просто да счупите черупката и да кажете думите на молитва или принос, като посочите в тях на кого точно и за каква помощ се принася дарът.
 2. Те могат да помогнат при лечение. Необходимо е да се действа според вида на отстраняването на магия: болен човек му се търкаля яйце, задържайки го дълго време на различни части на тялото. Там, където температурата на яйцето ще се промени, ще стане твърде топло или забележимо студено, трябва да го задържите по-дълго време. Прочетете молитви и след това го занесете до най-близкото кръстовище и го разбийте възможно най-скоро. Част от болестта ще изчезне.

Отделно, заслужава да се отбележи: търкалянето на яйце по корема на жената може да й помогне да забременее.

 1. Те служат като мощен талисман, който привлича пари. Достатъчно е да потъркаляте яйце на работното си място, психически да се концентрирате върху желанието да печелите повече, а финансовото възстановяване няма да отнеме много време.

Всички тези свойства ще работят, ако се спазват основните правила при избора на ритуални яйца и работа с тях.

ПРАВИЛА ЗА РАБОТА С ЯЙЦА

 1. Предпочитание трябва да се дава на пресни яйца, взети директно от гнездото. За разлика от магазинните силата и енергия в тях е повече и те все още не са успели да поемат чувствата и настроенията на цели тълпи от хора.
 2. По-добре е черупката да се натроши на прах с лявата ръка и да се направят финалните движения в кръг.
 3. Ако по време на ритуала яйце се счупи, не можете просто да го хвърлите в кошчето: трябва внимателно да съберете всичко в черупката и да го погребете.
 4. Не можете да вземете яйцата, намерени близо до къщата или на улицата, с голи ръце или да ги смачкате. Ако някой ви е подхвърлил под формата на яйце, тогава това трябва да се вземе с ръкавица или носна кърпа и да се пренесе. Можете да погребете или да хвърлите в течаща вода.

При спазване на тези правила е гарантиран бърз и ефективен резултат от магическата работа. И благодарение на лекотата и достъпността на яйцата, можете да опитате тяхната магия днес!

ОТВОРЕНИ ПЪТИЩА
Етапи от развитието на таролога
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Неделя, 29 Ноември 2020
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

 • София 1000, България
 • 0875 318 174
 • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни