Защо не могат да ви развалят магия

 

Ако сте сваляли негатив, магии много пъти, но нищо в живота не се е променя и следващия практикуващ казва, че сте били подложени на магия, ето възможните причини за това, защо не могат да ви помогнат:

* Нямате направена магия, но живеете зле по други причини (мироглед, поведение, отношение към другите, не правите нищо).

* Практикуващият вижда енергийната следа от въздействието, което сте отстранили по-рано и го приема като негатив.

* Негативът, магията не е изчистена до край и са необходими допълнителни почиствания (направена ви е преди много години; има сложени защити за разваляне; прекалено много магии имате направени)

* На магията има пръстен са на развалянето (специални програми, които след  разваляне се връщат обратно към вас в рамките на определено време след почистване).

* Периодично ви прави някой нещо и стигате до следващия практикуващ с нов негатив.

* Отрицателният източник е жилището. В този случай трябва да го почистите и жилището  и вас. В противен случай всеки път ще изчиствате негатива от вас и пак ще се връща като се приберете вкъщи.

* Вие нямате магия, а кармична или родова програма (за да се реши този проблем, общите почиствания не са подходящи, те се елиминират с други методи).

* Типът негативност не е правилно определен и са използвани грешни методи за премахване. За този случай има няколко общи почиствания, те просто ще премахнат основния фон, но проблемът ще остане. Необходими са специални методи.

Всичко е премахнато от вас, но защото негатива, магията  е била върху вас дълго време или била силна; необходимо е да се възстанови тялото и сферите на живота. За да направите това, можете да използвате специални ритуали или да изчакате и всичко да се върне към нормалното от само себе си (обикновено до една година).

* Всичко е премахнато от вас, но негативът е довел до промени в определени области на живота (все още не можете да се срещнете с втората половина, нямате и пари). След това трябва да проведат и ритуали, за да решите конкретни проблеми.

* Направено ви е по справедливост и има забрана за премахване от висшите сили. В този случай никакви чистки няма да ви помогнат, докато не претърпите това, което заслужавате.

Причини за блокиране на финансовия канал
3 минути медитация
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Петък, 19 Април 2024
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни