Защо картите мълчат

 

Може да се случи въпросът, колкото и добре да е формулиран, да не получи отговор. Най-често това се случва, ако картите никога не е било работено с тях или много дълго време не са ги питали нищо. Тази ситуация се нарича: „Прекъсваме програмата си, за да направим важно съобщение“. Оказва се, че в този случай картите игнорират проблема и се обръщат към съвсем различна ситуация. В такива ситуации е забелязано, че отговорът им е на много по-важен въпрос. Сякаш нещо се опитва да пробие до този човек и Таро е като средство за предаване на информация.

Ако това се случи, завършете четенето на картите, като предадете възможно най-много информация на питащия. След това, ако питащият все още иска да получи отговора на първоначалния си въпрос (а понякога хората са твърде шокирани, за да го зададат отново!), Можете да попитате картите втори път. Във втората подредба обикновено получавате отговора на първия въпрос.

И накрая: понякога изобщо не можете да получите отговор на въпроса си. Има две причини, поради които картите не дават отговор. Първо, въпросът не е зададен достатъчно ясно. Старата аксиома - „ако искате отговор, първо формулирайте въпрос“ - определено се прилага за прогнози на карти Таро. Ако смятате, че това е причината, просто преформулирайте въпроса и опитайте отново. С течение на времето ще се научите да формулирате въпроси по такъв начин, че да извличате най-много информация.

Има и друга причина, поради която картите не реагират. Да предположим, че питащият е по-добре да не знае отговора. Има ситуации, когато хората трябва да разчитат на вярата. И има моменти, когато е неразумно или дори опасно да се знае предварително какъв ще бъде резултатът от тази ситуация. Отговорите, дадени от картите Таро, могат да бъдат всякаква информация, която в момента е на разположение на питащия - информацията, която той може да знае.

Ако картите откажат да отговорят, можете да опитате да го направите по-късно, да речем, след няколко дни. Дотогава ситуацията може да се промени достатъчно, за да може картите на Таро да ви дадат поне намек за случващото се.

Има трета причина, поради която отговорът може да бъде смущаващ или неправдоподобен. Това обикновено се случва, когато правите прогноза за себе си или в редки случаи за човек, когото познавате много добре. В този случай е много вероятно да получите точния отговор, но просто не го чувайте. Предсказателите също са хора и като всички останали са склонни да правят прибързани заключения или преценки, които не се основават нито на факти, нито на собствената им интуиция. Когато знаете или мислите, че знаете твърде много за ситуацията или за питащия, е ваше естество да правите предположения или да четете на карти онова, което просто не е там. Това е основната причина, поради която най-трудните прогнози са прогнозите за себе си.

Как да заредите талисман/амулет
Ритуал за отваряне на пътищата
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Неделя, 29 Ноември 2020
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни