Ритуали за успех, любов и здраве по Еньов ден

Всеки е имал моменти в живота си, когато е искал да промени изцяло пътя си и да излезе от 'блатото'. През този период  може да се коригират успешно натрупаните информационни 'записи' в енергийното поле и по този начина да се коригира съдбовния път на човек, без това да е свързано със силни сътресения, както и да се извършват ритуали за постигането на определени цели, като семейно благополучие или успех в бизнеса.

Периода, в който навлизаме е благоприятен за извършването на подобни процедури . 
Освен да коригираме негативите в своя живот през това време може и да се привлекат неща, които желаем да се реализират, но досега ни е било трудно да го направим, поради една или друга причина. Така например през това време от годината се правят ритуали за успехи в бизнеса и за финансов просперитет, тук е нужно да се спомене, че бизнеса може да се подобри с енергийно изчистване, но често за да се постигне така желаното финансово благополучие се налага допълнително дасе  пoработи конкретно върху него.
Повечето от тези процедури обаче е необходимо да се извършат от вещ в областта специалист,  тъй като иначе рискувате да правите експерименти със собственото си щастие, а понякога и здраве.
Има и неща, които всеки сам може да направи за да подобри живота си, поне до известна степен. По- долу давам три елементарни ритуала за успех, любов и здраве, които може всеки сам да направи.


Как да привлечем и запазим любовта в живота си.

Този ритуал е предназначен, както, ако сте сами, така и ако до вас има човек, независимо дали имате проблеми с него или не. Както и останалите ритуали, той ще даде резултат до седмица, максимум- две след извършването му, и ако няма такъв, то причините за проблема са по- дълбоки и е нужна намесата на специалист. 
За него  са ви необходими две свещи (оранжева и зелена), стрък върбинка ( Verbena Oficianalis), светена вода  и  чаша вино.
Ритуала се извършва на Еньовден или през една от следващите три вечери.
Поставете двете свещи една срещу друга и между тях, купа със светената вода и вътре 
билката. Запалете свещите и потопете ръце във водата. Представете си вашата любов (настояща или такава, каквато искате) и около нея аура от златно, зелено и оранжево. След като си представите ясно тази картинка, се обърнете към луната и кажете, че желаете това и я молите тя да ви дари с него, като в замяна  дарявате тази чаша вино. След това излезте навън и заставайки с лице към Луната, излейте чашата. След което изкажете искрена благодарност за нейната помощ и молба да ви закриля винаги.
С водата напръскайте дрехите и леглото си, а билката сложете, някъде на скрито място, където никой няма да я пипа.

Успех във всички аспекти на живота
За тази магия ви е необходимо сребърно бижу (нека то да е ваше лично и  препоръката е да го  носите след това), чаша с вода, малко сол и една бяла свещ.
Със залеза на слънцето, вземете водата и сложете в нея солта, след което я оставете така цялата нощ. На сутринта запалете свеща, и я сложете до купата, а от другата страна сложете бижуто. Запалете свеща и мислено изкажете молитва към Земята и (  Бог, ако вярвате в него) да реализирате успехите във всяка сфера на своя живот, през тази година, като не забравите след това да им благодарите. С част от водата , можете да почистите в дома си, а  другата да я оставите в едно шише в гардероба. Бижуто, или носете със себе си, или сложете в бельото си.

Магията на Еньовден е природна магия  и едно от основните й приложения е подобряване на здравословното състояние. За целта не е необходим особено сложен ритуал, необходимо ви е само една кутия, или пакет чай, един буркан с мед и шепа орехи. Поставете една нощ всичко да пренощува под звездите, и на следващата вечер запалете една свещ, изкажете от цялата си душа една молитва (както забелязвате умишлено не казвам текст, защото всеки трябва да направи това сам със собствени думи),  след което вземете част от меда и орехите, и когато отивате в гората ги закопайте под някой дъб, като го помолете да ви дари със здраве, както той е здрав и издържа на изпитанията на времето. След това му благодарете.

КАК ДА ПИШЕМ ЖЕЛАНИЯ ПО ВРЕМЕ НА НОВОЛУНИЕ И ПО ВР...
Игра тренинг Лила чакра - Магията на любовта 3 и 3...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Събота, 20 Април 2024
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни