16 духовни урока от Индия ...

 

 1. Никъде не трябва да бъдеш, освен тук.

Няма нужда никъде да бързате. Но трябва да бъдеш там, където се чувстваш добре. Ако усетите, че сте някъде там където не трябва, станете и отидете там, където ви вика вътрешният ви глас. Но не забравяйте, че за да намерите, не е необходимо да отидете някъде. Това е много тънка линия и ключът е в постоянно присъствие.

 

 1. Позволявай на всичко да бъде.

Не се стремете да контролирате хората и събитията. Не планирайте, не чакайте, а желайте. Разхлабете хватката си.

„Бъдете в състояние да издържите пауза, по време на която нищо не се случва.“

Не винаги търсете сами, оставете хората да идват при вас и да се случват събития. Нещата се случват с теб не просто ей така.

 

 1. Дайте свобода.

Дайте на свободата да бъдете себе си, а другите да бъдат други. Не забравяйте, че всеки има свой собствен път и свои уроци. Ако пътеките ви се пресичат - добре. Но ако се разделят, това също е добре. Защото ВСИЧКО Е ВИНАГИ ДОБРО. И на вас, и на него, и на нея, и на тях, и на всички.

 

 1. Не се страхувайте.

Няма нищо. И никога. Не правете обичайната стъпка вдясно, а вляво - сменете, прекроявайте, променяйте. Ако смятате, че трябва да кажете нещо или да направите нещо - направете го и нека формалности като „Имам билет за връщане“ или „Нямам пари за това“ или просто „нищо няма да се получи“ няма да ви задържат. Не се страхувайте за физическото си тяло. Запомнете: винаги сте в утробата на майката Вселена. Не се ли грижи тя за теб? Изберете свобода пред страхове.

 

 1. По-малко е повече.

Не се стремете да имате всичко наведнъж. Дори когато изглежда, че няма нищо - винаги има нещо. И това, което липсва, е подаването на ръка на приятел, брат, сестра и неволен минувач. Бъдете умерени във всичко.

 

 1. Не се вкопчвайте в хората.

В противен случай няма да получите опита си. Никога няма да останете сами, защото където и да отидете, навсякъде ще намерите хора. Но своите. Тези, които те изпълват, вдъхновяват, учат, размишляват. И не забравяйте: ако не сте по път, тогава и да бягаш след тях, и да не бягаш,да се обаждаш, или не - пак няма да вървите заедно. А Нашите – и да бягаш от тях, и да се криеш - няма къде да отидеш, те ще са до теб. Следователно ...

 

 1. Пусни. Винаги пускайте.

С усмивка. С любов. Всички и всичко. Но никога не се сбогувайте. Защото никога нищо не е окончателно. Кажете: "Благодаря ви, скоро ще се видим."

„Това, което нямаш, няма  да изгубиш; това което имаш, няма да съхраниш. "

 

 1. Винаги вода.

Бъди вода. Помнете принципа на вълната - вълната идва, вълната отдръпва. Това се отнася за всичко: богатство, пари, хора, неща. Има приливи и има и отливи. Нищо не е статично. Живеем в свят на движение. Не се гмурвайте в едно или друго състояние - това ще се промени. Нищо не задържаме, така че дори не се и опитвайте. По-добре бъдете благодарни още в онази секунда, когато той, тя, то го има.

 

 1. Слушайте вътрешния си глас.

Това  - с три удивителни знака. Следвайте съветите на другите, но постъпвайте така, както го чувствате правилно. Ако слушах другите в това пътуване, то изобщо нямаше да съществува и това пътуване на живота нямаше да се случи.

Винаги. Слушайте. Себе си.

 

 1. Доверие.

Хора, космос, Бог - наречете го каквото искате. Доверете се, че всичко в живота ви е най-доброто за вас. Дори когато, изглежда, че няма никъде по-лошо. Има къде. „Отхвърлянето на Бог е защитата на Бог.“

Или „никога не знаеш къде ще намериш, къде ще загубиш“.

 

 1. Отделете поне няколко минути на ден за себе си.

Медитирайте, рисувайте, пишете, ходете сред природата или просто бъдете в тишина. Дори няколко минути ще ви помогнат да разберете от какво се нуждаете и какво е вдъхновението от ума, от други хора, илюзии и т.н.

 

 1. Обичайте себе си.

Уважавайте желанията, тялото си и помнете: можете да имате ВСИЧКО. Няма нужда да избирате: работа за душата или работа за пари; отношения, в които обичам, или такива, в които ме обичат; океан или планини; и т.н.

Всичко е възможно. Subkuch milega (хинди - всичко е възможно).

 

 1. Споделете.

На всички. Винаги. С куче, с просяк, с приятел. Не очаквам нищо в замяна.

 

 1. Замисляйте си желания.

Но внимавайте. те се сбъдват :) Формулирайте ги възможно най-конкретно.

 

 1. За да облечете чиста риза, трябва да изхвърлите старата.

 

 1. Пътешествайте.

 

И където и да тръгнеш – всичко винаги е с теб.

 

Защото където и да отидеш, всичко е винаги с теб.

Как да живеем с Вещица -инструкция
Ритуал със сол против завистливи хора на работа
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Сряда, 30 Септември 2020
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

 • София 1000, България
 • 0875 318 174
 • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни