Ритуал със сол против завистливи хора на работа

 

Извършването на заговора е много лесно - защита от врагове в работата ви със сол.

Това вещество перфектно абсорбира информация. На солта дори можеш да не правиш цял ритуал, а просто малък шепот.

Ако произнесете шепнешком енергично, с правилните чувства, тогава понякога това ще доведе дори до повече резултати, отколкото ако правите голям ритуал.

За да се направи този ритуал, е необходима нова опаковка сол (морска сол, без добавки, закупена без пазарлък), църковна свещ. Необходимо е този магически ритуал да се извърши у дома, не забравяйте да изберете деня, когато луната ще бъде намаляща.

Останете вечер сами със себе си. В стаята, където ще започнете да солите, не трябва да има никой друг. Нито хора, нито дори домашни любимци. Също така е важно да изключите всички електрически уреди, които са в тази стая.

Запалете свещта. Две или три минути просто погледайте запалената свещ. Това ще ви помогне да успокоите съзнанието си. Когато мислите в главата утихнат, душата стане спокойна, което означава, че е дошло времето за започване на ритуала.

Изсипете малко сол върху чиния. Затворете очи, сега трябва да помислите за своите врагове и завистници. Важно е сега да върнете усещането, което изпитвате, когато ви завиждат. Когато душата се изпълни с тези чувства, отворете очите си и кажете следния текст:

„Който приказки за мен, толкова сол на душата на този човек . За да се върне, всичко, което е желано. Оставете, отдръпнете се, вземете, отнесете.

Седите в спокойно положение още няколко минути. След това солта, на която сте говорили, трябва да се изсипе в ленена торбичка, тя трябва да е плътна.

На следващия ден трябва да отидете и да поръсите с тази сол на работа. Разбира се, така че да е скрито от очите на хората. Можете дори да изсипете в тоалетната, за да почистите енергията в целия офис веднага. След този ритуал хората много по-малко биха искали да клюкарстват в такъв офис.

16 духовни урока от Индия ...
ЗАГОВОР ЗА КРАСИВА КОЖА
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Сряда, 30 Септември 2020
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни