Чудотворна златиста смес от мед и куркума

 

В продължение на много векове медът е известен със своите лечебни свойства. Същото може да се каже и за куркумата. Последната е придобила по-голяма популярност в азиатските страни. Какво се случва, ако вземете и смесите тези прекрасни продукти?

Днес ще ви дадем една прекрасна рецепта за „златна смес“, която ще замести много лекарства, ще засили имунитета и ще ви спестите.

Куркума с мед, са основните съставки на "златната смес" и са изключително ефективни при възпалителни и инфекциозни заболявания. Тази смес е отлично средство за укрепване на имунитета и профилактика на ракови заболявания.

Чудотворна златиста смес от мед и куркума

Ще ви трябва:

100 г мед

1 с.л. куркума

1 щипка черен пипер

2 с.л. ябълков оцет

1 ч.л. лимонова кора

Смесете куркумата, ябълковия оцет и черния пипер. Добавете лимоновата кора и мед. Разбъркайте добре до гладкост. Между другото, черният пипер се добавя, за да се ускори усвояването на куркумата и това е научно доказано.

Съхранявайте тази прекрасна смес в буркан с капак и винаги в хладилник!

Как се приема

За предотвратяване на настинки, сезонни алергии и за анти-канцерогенен ефект е необходимо да използвате 1 сл. л. от "златна смес" всяка сутрин.

Ако чувствате, че се разболявате, такава смес със сигурност ще ви е полезна! Консумирайте 1/2 ч.л. от сместа на всеки час през първите 2 дни от заболяването. След това 1/2 ч.л. на всеки 2 часа на 3-ти и 4-ти ден на заболяването. Докато симптомите не изчезнат напълно, е необходимо да се използва това лекарство 3 пъти на ден.

И най-важното - използвайте сместа правилно.

Трябва да сложите готовата смес в устата си и да изчакате, докато се разтопи. След пиене е нежелателно веднага да пиете вода или да изплакнете устата си. Също така сместа може да се яде на закуска, да се маже на филийка хляб или да се добави към чай, но той вече да е със стайна температура.

ВЪЛШЕБЕН ОРИЗ
Повтарящи се и огледални цифри на часовника
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Вторник, 29 Септември 2020
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни