Как да поискаме помощ от ангелите в съня

Повечето от нас вярват, че ангелите невидимо присъстват в живота ни - за защита, защита в трудна ситуация. В същото време мнозина биха искали да установят „обратна връзка“ с тях, да използват тяхната подкрепа, когато пожелаят или имат необходимост. Как да помолите ангел пазител (или просто ангел) за помощ?

Как да призовем ангела да в домашни условия?

Знаещите хора казват, че най-добре е обикновените хора да общуват с ангели чрез сънищата. Когато заспим, умът преминава в съвсем различно състояние: става отворен за сигнали от подсъзнанието. Тогава е най-лесният начин небесните сили да ни накарат да ги чуем.

Как да извикаме ангелите в своя пророчески сън, за да получим помощ от тях? Нуждаем се от ароматна лампа или обикновена купа, която може да сложете над свещта (бяла).

Налейте във водата 4 капки етерично масло от лавандула и 2 капки етерично масло от нероли (получава се от цветята на горчив портокал). Тези миризми традиционно се свързват с ангелите.

Загрейте съда и го поставете в спалнята, по-близо до леглото.

Запалете бялата свещ. Вдишвайте аромата за няколко минути и след това загасете свещта.

Представете си как една сфера ви заобикаля, сфера с бял цвят.

В мислите си помолете архангел Гавраил, господарят на сънищата, да ви изпрати ангел, в чиято „компетентност“ е проблемът или въпросът, който ви интересува. Ако един проблем ви яде, няма нужда да го записвате. Но ако вечерта сте мислили за няколко неща наведнъж, ако искате да попитате ангела за пророчески сън, който не е за един въпрос, тогава е по-добре да ги напишете на лист, след което да го поставите под възглавницата.

Как, като помолихте ангела за пророчески сън, да дешифрирате символиката му и да получите помощ?

Какво означават символите?

Предоставяйки ни информация, ангелите оставят знаци, символи, впечатления, усещания. И тук възниква въпросът: как да дешифрираме всички сигнали, изпратени до нас? Най-лесният начин да направите това е в случай на ясни сънища: като правило получаваме ясни съобщения или поръки, например: „Да, можете да се съгласите на тази работа“ или виждаме символ, който ясно свързваме с нашия проблем. Ето няколко често срещани знаци от практиката.

Ако стоите на кръстопът, това означава, че трябва да вземете решение. Може би имате и по-ясно изразено в съня ви, кой път да поемете. Това означава, че ангела чрез пророчески сън ви казва да го изберете.

Ако просто видите пътя, пътя, това означава, че трябва да продължите да правите това, което правите сега.

Реките насън казват, че трябва да помолите някого за помощ, особено ако водният поток ви се струва опасен.

Пророческите сънища, изпратени от ангели със сърца, са сигнал да се обръща повече внимание на връзките, отношенията с близки и да се гарантира, че всички общи проблеми ще са решени.

Ако сънувате конкретен човек, свържете се с него и ако е наблизо, подарете му топли емоции рано сутрин.

Ако насън бягате от нещо, това означава, че е дошло времето да се сблъскате с неприятности, проблеми, които прогонвате от себе си в реалния живот.

От гледна точка на астрологията е добре да се поиска помощ от ангел чрез сънищата, когато Меркурий е в Риби и по този начин ще се събуди интуицията у нас. И ако в Риби има и Нептун, господарят на сънищата, това е идеалното време за общуване с небесните сили.

Какво означават цветовете?

Ако решите да изпробвате на практика как да помолите ангел-пазител за помощ чрез пророчески сън, тогава знайте, че тези същества често общуват с нас чрез цветовете. Затова обърнете внимание на това как изглежда вашия сън.

Ярките, светли цветове символизират положителен отговор „да“, благоприятно развитие на събития, които ви вълнуват. Тъмните, приглушени цветове предупреждават за необходимостта от избор и означават, че преди да вземете решение, трябва отново да разгледате по-подробно всичко, да го анализирате.

Има няколко цвята, на които трябва да обърнете специално внимание.

Синият цвят е комуникация. Пригответе се да решавате проблеми с думи или ще имате важна дискусия.

Ако пророчески сън от ангели е в розово, уверете се, че никой от вашите близки няма нужда от вашата подкрепа.

Жълтото призовава да се обърне специално внимание на кариерата и парите.

Зеленото може да предупреди за емоционални, лични проблеми.

Сънят, в който преобладават черните цветове, показва идването на голям проект (професионален, жизнен), с който ще трябва да се справите отблизо.

По този начин отговорът на въпроса как да поискаме помощта на ангели (пазител или други) на практика е съвсем прост: достатъчно е да получите важна информация от тях чрез пророчески сън. Основното е да настроите по правилния начин и правилно да анализирате получените знаци.

Никой никому нищо не е длъжен
Как да поръчате пророчески сън
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Четвъртък, 28 Май 2020
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни