Как да поръчате пророчески сън

 

Всички хора, поне понякога, имат пророчески сънища. Но най-често това се случва с "водните" астрологични знаци: Риби, Раци, Скорпиони. По правило сънищата са много живи и запомнящи се. Препоръчително е тези сънища да бъдат записани в специална тетрадка и след това да видите дали всъщност ще се сбъднат или не.

Пророческият сън обаче не е само даденост, той може да бъде призован по желание. Защо предизвиквате пророчески сън, трябва да е ясно. Някой ще иска да види какво да прави в трудна ситуация, а някой да поиска да открие зложелателя, отравящ живота му.

Подготовка за ритуала

Преди да извършите ритуала, ви съветваме правилно да се подготвите за него. Ще ви трябва: химикалка и бял лист хартия, ароматни масла тамян, мента, иланг-иланг, лавандула и розмарин и обикновена свещ.

Преди да си легнете, вземете вана. Добавете еднакво количество мента, иланг-иланг, лавандулово и розмариново масло във водата. Близо до леглото ви запалете тамян за сандалово дърво. Ароматна миризма трябва да се усеща в цялата стая.

За да получите пророчески сън, трябва да спите сами и външни звуци не трябва да нарушават съня ви. Не трябва да извършвате ритуала ако сте гладни или в лошо настроение.

Провеждане на ритуала

След като се настроите правилно на ритуала, запалете свещта, поставете я близо до леглото. Свещта трябва да е на такова разстояние, че да може да я духнете дори когато сте в леглото. Фокусирайте се върху ситуацията, в която имате нужда от помощ, медитирайте. След това прошепнете 5 пъти думите на заговора:

„Нека да сънувам, това което трябва да се случи. Така искам. "

След това свещта може да бъде изгасена.

След като се събудите, не бързайте веднага да ставате от леглото,запомнете съня си до най-малките детайли. Напишете това, което сте запомнили на лист хартия. Помислете какво конкретно показва сънят ви, за какво предупреждава. Съответно вземете решение или променете живота си - разбира се, ако сте готови за това.

Как да поискаме помощ от ангелите в съня
НАПУСКАЙКИ ТОЗИ СВЯТ....
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Четвъртък, 28 Май 2020
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни