НАПУСКАЙКИ ТОЗИ СВЯТ....

НАПУСКАЙКИ ТОЗИ СВЯТ, душата получава следващото раждане, в зависимост от натрупания багаж от благочестиви и греховни постъпки.

Смъртта се случва по план отгоре. Има сили на природата, които ще ме накарат да умра. Ако не умрем по собствената свободна воля, тогава след смъртта ще имаме задача. Смъртта идва, защото нашите задачи се променят.

„Толкова вярно колкото смъртта“, казват. Нито лекари, никой вече не може да помогне. В този смисъл смъртта е предопределена.

Когато човек умре, изпитваме скръб, нещастие, много тежки чувства. Какво да правим с тези чувства? Скръбта е невежество, но болката от раздялата, любовта това е естествена. Когато любим човек ни напусне, естествено е, че ще почувстваме болка. Това е нормално. Това по човешки е добре. Нормално е да ни боли един за друг.

Ванга прогнозира, че съвсем скоро ще дойде време, когато хората ще празнуват деня на напускане на земния ни живот на човек като негов рожден ден. Тоест, хората напълно ще променят отношението си към живота. Смъртта е преход на ново ниво. За какво да скърбим? Само за това, че губим комуникация с него.

Срещали ли сте смъртта на вашите близки през живота си? Как реагирахте на тази новина? Успяхте ли да приемете факта, че човекът вече не е близо до вас?

Как да поръчате пророчески сън
Потърсете следи от минали животи в настоящето
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Четвъртък, 28 Май 2020
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни