Четене на информация по снимки

 

Вземете няколко снимки на познати хора и свои собствени. Би било добре, ако снимките са от различни години, включително и много стари.

 

  1. Вземете някоя стара снимка. Фокусирайте очите си на няколко сантиметра зад снимката (погледнете през снимката). Кажете мислено: „Този ​​човек СЕГА“. Погледнете снимката, позволявайки си да видите как изображението на човек се променя от вашето намерение. Т.е. погледнете снимката, дръжте в главата си „този човек СЕГА“ и вижте как се променя образът на човека. Основното тук е да се откажеш от мислите и да оставиш всичко да се случи от само себе си.

Въображението трябва да бъде изключено. Ако резултатът не ви хареса (например видяхте розов слон вместо приятеля), задайте отново намерението си. „ТОЗИ ​​човек сега“, „ТОЗИ човек  СЕГА“ и т.н. Това упражнение има за цел да види текущия външен вид на човек. Мъж може да пусне мустаците, жена може да е боядисала косата си, може да са пораснали или да остарее и т.н.

За да запазите намерението си правилно, не забравяйте как настоявате за нещо, когато разговаряте с хората. "Петя, моля, купи ми чаша." - "Не, не искам, нямам време, нямам пари." - "Петя, купи ми чаша. Ти ще направиш това." Това е спокойно постоянство, което се основава на увереност, на лична сила. Не доказвате нищо, не убеждавате, а просто повтаряте едно и също нещо по-настойчиво. Упорито и настойчиво казахте и пуснахте „Петя“, тя сама ще свърши останалото, защото те слуша. Същата увереност и упоритост се използва в намерение. Само в този случай вие не питате за Петя, а за Вселената. И самата тя, като част от Вселената. Тихо настоявайте нещо да се случи.

  1. Упражнението е подобно, но малко по-напреднало. Тук, когато възнамерявате, имате предвид не само да видите промени във външния вид, но и състоянието на даден човек. Дали е буден или заспал, радостен или тъжен и т.н.
  2. Научете как този човек се отнася към нещо. Съсредоточете се няколко сантиметра зад снимката, като държите в главата си намерението: „Обича ли този човек детективи (пържени картофи, мен…..замества с това, от което имате необходимост) По-нататък има опции. Тези, които са свикнали да разчитат визуални образи, могат да погледнат какъв израз се появява на лицата им, когато му се предлагат детективи - например интересът или пренебрежението могат да се промъкнат. Тези, които са свикнали да разчитат усещания, могат да хванат усещания вътре в себе си. Изглежда все едно получавате чувствата на този човек вътре в себе си.
  3. Узнайте миналото на даден човек.

Съсредоточете се няколко сантиметра зад снимката, повтаряйки „Този ​​човек ТРИ ГОДИНИ НАЗАД (в такъв момент, в такава ситуация)“. И вижте как се променя лицето му и какви усещания имате.

  1. Узнайте бъдещето на този човек. По подобен начин.

Когато работите с времето, можете да използвате такова нещо: представете си, че на това разстояние зад снимката, където фокусирате очи, минава времевата линия на този човек. Обикновено миналото е отляво, бъдещето е отдясно, но можете да подредите линията както искате. Всяка точка от времевата линия е момент от живота. Първо погледнете снимката в нулевата точката, съответстваща на настоящето. След това превъртате тази линия, като транспортер, до подходящия момент и преглеждате снимката в подходящия момент. И нека изображението на снимката се промени.

  1. Научете нещо за себе си.

Всичко се прави точно така. Единственото, от което трябва да се откажете, е това, че вие сте на снимката. Отнасяйте се към човека от снимката като към някой непознат. Избягвайте намесата на емоции, памет и т.н.

Потърсете следи от минали животи в настоящето
ЗАГОВОР ЗА УСПЕШНА КАРИЕРА
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Петък, 29 Март 2024
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни