С ВЪЛШЕБНА, НЕВИДИМА НИШКА СТЕ СВЪРЗАНИ С ОНЕЗИ, С КОИТО СТЕ ГОТОВНИ ДА СЕ СРЕЩНЕТЕ

 

Невидима червена нишка съединява тези, на които им е писано да се срещнат, независимо от Времето, Мястото и Обстоятелствата. Нишката може да се разтегне или заплете, но никога няма да се прекъсне - древно китайско вярване

 

По пътя на живота.

Ние идваме на този свят не самотни, въпреки че така изглежда, че раждането е началото, всичко е като чист лист. Нови възможности, нови срещи, нови знания. Обаче защо тогава, като пораснем, ние някъде дълбоко в подсъзнанието си знаем, че в този свят има човек, който е много подобен на нас, по-точно не като, но неизмеримо близък и с когото със сигурност ще се срещнем. Той е по-скъп от родителите ни, по-близък е от най-близките ни приятели и по-мистериозен от самата Вселена. Някъде там, отвъд разбирането, има  го него / нея - предопределен, единствен, истински.

 

И ние вървим по пътя на живота с безмилостно чувство, че тази среща предстои. Може би на следващия завой, може би следващата седмица, или може би при най-невероятните обстоятелства. Всичко може да бъде. Междувременно по пътя се срещат и други хора - интересни, красиви, умни, привлекателни. Хормоните играят, чувствата кипят, обществото няма нищо против. Изглежда дори любов. Почти истинска.

Но времето минава и с него идва усещането, че нещо не е наред. Този импулс в гърдите, който е настроен да Го/Я търси, истинския/та, не е изчезнал. Значи този, който е наблизо, не е истинския. Пътят на живота ни приканва да продължим по-нататък, някъде в неизвестността и неяснотата, някъде, където е възможно да го/я има, онзи Другия/та. И човек продължава да върви нататък. И нова среща. И нов водовъртеж от чувства. Но отново не е ...

И колкото по-дълъг  е пътят, толкова по-малко вяра остава, че е възможна тази среща. И съмненията си проправят път - има ли Го/Я, когото търся?

Намерете, като пуснете.

Знаете ли, когато всички опити да намерите някого са пуснати, когато напълно приемете факта, че Другият не съществува, когато напълно пуснете и приемете дадеността на нещата и в частност самотата си ... Само тогава невидимите вратички ще бъдат отворени. Само тогава тази невидима магическа нишка се изтегля и безпрепятствено изпраща сигнали на Другия. И събитията се случват, случват се чудеса и има две самоти, вече изгубили всякаква вяра, че ще се намерят.

С вълшебна, невидима нишка са свързва онези, чиито пътища трябва да се пресекат. Те ще се намерят единствено когато осъзнаят същността на свободата и самотата, когато мъдростта  надделее над глупостта, осъзнаването над невежеството, приемането над упорството. Само тогава сърцата им ще прозвучат в унисон, когато гордостта и егоизмът се откажат от силите си, само тогава Душите ще покажат пътя към възсъединението, когато готовността за Любов искрено достигне своя връх. И това е възможно само чрез познаване на алтернативата, познавайки какво е Любовта.

Желание за любов.

 

Те ще се срещнат. Чисти, искрени, равни, готов за любов, готови да дадат, готови да станат още по-добри. Защото двама, това вече не е един. Заедно те са по-силни. Повишени чувства, повишена мъдрост и цялата вечност на деня за експерименти. Срещата им е нова възможност, която е възможно да бъде постигната само в двойка. И светът ще им аплодира, защото такъв съюз винаги носи Светлина и Знание на всички наоколо.

Нито разстоянието, нито хората или трудните обстоятелства не могат да им попречат да изпълнят мисията си. Те се срещнаха - което означава, че всичко вече се е случило. Всичко останало е само въпрос на време. Основното, което трябва да запомните, е, че истинската любов не е искра в огъня на живота. Истинската любов е огънят. И в нейния пламък ще изгори всичко, което ще им попречи да се съберат отново.

Вълшебната, невидима нишка свързва онези, които са предопределени да се срещнат. И тази нишка е и Истинската любов.

Прегръдката....
Безопасната игла: ловец на злото
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Четвъртък, 28 Май 2020
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни