Упражнение.Овладяване на енергията.

 

  1. Затворете очи. Съсредоточете се върху усещанията за топлина. Намерете най-студеното място в тялото и най-топлото. Опитайте само с помощта на вътрешна концентрация да преразпределите топлината, за да направите тези две части на тялото еднакви по температура. Ако това се получи, преминете към упражнение 2.
  2. Затворете очи. Съсредоточете се върху усещането на тялото. Намерете най-напрегнатите части на тялото. Напрегнете още повече мускулите в тези области и след това ги разслабете, отпуснете се. За да се ​​постигне по този начин пълно отпускане на тялото.
  3. Седнете или стойте удобно. Разтъркайте внимателно дланите на ръцете, китките и пръстите. Те трябва да станат горещи и меки. Поставете дланите си върху опашната кост: едната длан върху опашната кост, другата отгоре върху първата – останете седнали така за известно време, докато не почувствате топлина и пулсация в опашната кост. Отдръпнете дланите си. Това, което гори и пулсира в долната част на тялото, това е вашата жизнена енергия. Дишайте бавно, спокойно и дълбоко. Докато вдишвате, представете си как пулсиращата топлина се събира в кълбо. Докато издишате, насочете този силов импулс към онази част от тялото, към този орган, който се нуждае от помощ.

Можете да правите упражнението колкото искате. Вашата жизнена енергия само ще се увеличава.

Можете също да тествате енергийните си способности по различни начини. Предлагам друг вариант. Легнете по гръб, ръцете покрай тялото ви, отпуснете се, изхвърлете всички мисли от главата си.

Представете се на фона на цвят, който решите. След това ярко си представете сияещата златна точка в областта на сърцето. Златното сияние трябва да се увеличава, докато не започне да се простира извън физическото ви тяло. Продължителност 5-30 минути. Не със сила! Колкото можете. Повтаряйте на всеки два до три дни. Ще усетите резултатите.

Безопасната игла: ловец на злото
Практика - изпълнение на желанията
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Неделя, 07 Юни 2020
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни